Bu durumda siz gerizekalı duruma düştünüz, çünkü yabancı dilde aratırsanız ana neden olarak gösteriliyor bu durum... Anketlerde bile 2 ana neden gösteriliyor Netflix abonelerinin iptal etme nedenleri arasında:
Süpermanı, Batmani kadına çevir, Şerlok'u kadına çevir, ortaçağ avrupasında kralları prensleri zenci sanatçıya oynat gibi faktörler...!!! |
Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var (3. sayfa)
-
-
Aaa ne kadar garip insanlar ırkçıymış insanlar sexist miş o zaman ben yanlışım değil mi
İnsanlar elinizde olmayan sizin seçmediğiniz cinsiyet ırk gibi şeyler yüzünden diğer insanları dışlıyor diye bunu yapmak doğru olmaz bunu anlayın
Bu ırkçı kafadan ne zaman kurtulursunuz bilmiyorum ya bizim ülkemizde ırkçılar yok sanıyordum ben çok yanılıyormuşum bizimkilerin elinden gelse gidip bütün siyahileri zincire vuracaklar neymiş filmlerde sadece beyazlar oynasınmış niye beyefendi beyaz doğdu diye
-
quote:
Orijinalden alıntı: ProprietorAaa ne kadar garip insanlar ırkçıymış insanlar sexist miş o zaman ben yanlışım değil mi
İnsanlar elinizde olmayan sizin seçmediğiniz cinsiyet ırk gibi şeyler yüzünden diğer insanları dışlıyor diye bunu yapmak doğru olmaz bunu anlayın
Bu ırkçı kafadan ne zaman kurtulursunuz bilmiyorum ya bizim ülkemizde ırkçılar yok sanıyordum ben çok yanılıyormuşum bizimkilerin elinden gelse gidip bütün siyahileri zincire vuracaklar neymiş filmlerde sadece beyazlar oynasınmış niye beyefendi beyaz doğdu diye
Tam bir netflix ürünüsün :) Irkçı olduğumu nereden çıkardın şimdi?
Kanuni Sultan Süleymanı zenci oynadığında ve bu ne dediğimizde ırkçı mı oluyoruz???? Kel alaka...
Shaka Zulu'yu da sarışın bir isveçliye oynatamazlar, absürd oluyor....
Köle temalı filmde köleyi beyaz tenli birinin oynaması kadar saçma...
Çıktığında beri erkek olan, sayısız kitap ve filmi yapılan Sherlock birden kadın olunca saçma oluyor hümanist kardeşimiz...
İngiliz kraliçesini zenci oynasın, Nelson Mandela'yı da bir danimarkalı, hatta Jaws filminde köpekbalığı yerine hamsi olsun...
Biz hayvanların, insanların her türlüsünü çok severiz, hiç fark etmez....
-
bence sebebi kovid.geçen yıl çekimleri biten ve kovid süresinde yayınlanan dizilerin devam sezonları kovid süresince çekilemeyince yayına da girmedi.aradaki boşluğu doldurmak için dışardan diziler aldılar ama onlar da yarım ve devamlarını netflix üstlenmedi.
bir de geçen yıl hikayeleri bitmeden sonlandırma kararları alınan çok dizi oldu.yerine geçen kaliteli dizi sayısı daha az ve yerini doldurmadı.üstüste gelince de dizi içeriği zayıfladı.
bence diziler duraksamışken film içeriğine yüklenmeleri lazımdı.yeni film değil.halihazırda yüksek beğeniye sahip belki son 10-20 yıllık filmlerden bahsediyorum.misal clint eastwood, woody allen, ridley scott, quentin tarantino, martin scorsese, peter jackson, guy richie, steven spielberg, david fincher, timur bekmambetov, wes anderson, ang lee, danny boyle, robert zemeckis gibi kitlesi belli yönetmenlerin filmleri doldurulabilirdi.o da olmadı.
-
Ota çöpe dizi yapmaya devam etsinler.
-
yav bu kadar eleştirdiğinize göre bağımlısı olmussunuz. onu diyorum. ne yapıyordunuz netflix olmadanquote:
Orijinalden alıntı: MouesonNetflixi babanızın platformu gibi savunmanızı anlamıyorum ayrıca insanlar içeriğin kalitesiz olduğundan dem vurmuşlar ki haklılar . Eleştiri yapmak her insanın hakkı daha kaliteli içerikler izlemek her insanın hakki. Şuan yaptığınız yorumla yobaz olan biz değil siz oluyorsunuz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eskiden Netflix izlerken ulan yine mi lgbt yine mi ters ırkçılık derken, artık hangi bölümde malüm konu çıkacak diyorum. İyice sıvadılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Valla bazen yorumları es geçesim geliyor millet e olur tabi öyle oldu e tabi canım lgbt o kadar şey yaparsa öyle olur. Kumandayı başkası kullanıyor sanırım bazılarının. En güzel tarafı istediğin şeyi izleyip seçim yapmak değil mi? Mesela lgbt yi neden hor gördün eş cinseli biseksüeli sen heterosun diye herkes olmak zorunda mı mesela? Bu genel bir platformsa her şey olacak insanlar zevkleri doğrultusunda izleyecek.
Ayrıca okumayı mı bilmiyorum anlamadım ki adamlar batmış gibi konuşuyorsunuz. Adamların hedefi 2.5m miş 2.2m olmuş 300.000 abone az gelmiş yanılma payı hedeflerinden %12 sapmışlar. Yani bir şey olmamış maksat millet konuşsun diye haber olmuş reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Aşağıdaki yorumları okuyunca ben farklı bir şey mi okudum lan diyorum 2 kere daha okuyorum haberi garip valla garip..
-
Şu Netflix olayında kumanda sizde değil miyen arkadaşlar çok çok dar düşüncelere sahip. Anlatılmak istenileni anlamıyorlar.
Hangi filmi açarsan aç, ortasında illa ki bir gay ve lezbiyen sahnesi çıkıyor gereksiz yere, ortasına kadar da seyretmişsin, ne yapacaksın? Devam ediyorsun, ama rahatsız oluyorsun. Ben dindar değilim, homofobik de değilim, gay gördüğümde rahatsız olmuyorum. Ama o an filmin akışında gereksiz oluyor, filmin içine ediyor vs.vs.
Netflix yapsın bir özellik, gay profili, lezbiyen profili olsun, ben gayim diye tıkladığında içinde bol bol gay olan filmler listelensin örneğin.
Ben heteroyum, arada bir görürsek rahatsız olmayız, zaten sinema var olduğundan beri arada bir görmüyormuyuz filmlerde???
Ama her ama her filmde görmek istemiyoruz, alakasız sahnelerde görmek istemiyoruz. Bu kadar basit.
Siz sadece bizim "dindar" kesimin rahatsız olduğunu mu zannediyorsunuz??? Araştırın ingilizce, fransızca veya almanca olarak, her ülkede her dinden, her görüşten insanlar aynı düşünüyor artık. Netflix iyi bir platform değil aslında, zaten 5-10 yıla tonla rakibi olacaktır ve sönecektir. Güçlü olmasının ana sebebi tüm dünya'da TV 'lerin artık çöp olması, içerikleri seyredilemez hale gelmesi.
-
Ben bunu ilk günden beri söylüyorum ve hep linç yedim :) Bu yeni nesil şaşırmış.Olayı hep düşmanlığa getiriyorlar. e bu kadar gözümüze sokarsanız rahatsız oluruz. +18 yazan filmi ailemle izlemem olur biter ama lgbt içerikleri çoğu zaman +18'e bile girmiyor. Netflix bunu teror marketing dedikleri tepki çekerek reklamnı yapmak için kullanıyordu ama elinde patlayacak inşallah. Gerekli filtreleri çıkarsınlar isteyen istediğini izlesin.
-
türkiye fiyatı çok fazla. aylık 10-15 tl arası birşey olması lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BethestaŞu Netflix olayında kumanda sizde değil miyen arkadaşlar çok çok dar düşüncelere sahip. Anlatılmak istenileni anlamıyorlar.
Hangi filmi açarsan aç, ortasında illa ki bir gay ve lezbiyen sahnesi çıkıyor gereksiz yere, ortasına kadar da seyretmişsin, ne yapacaksın? Devam ediyorsun, ama rahatsız oluyorsun. Ben dindar değilim, homofobik de değilim, gay gördüğümde rahatsız olmuyorum. Ama o an filmin akışında gereksiz oluyor, filmin içine ediyor vs.vs.
Netflix yapsın bir özellik, gay profili, lezbiyen profili olsun, ben gayim diye tıkladığında içinde bol bol gay olan filmler listelensin örneğin.
Ben heteroyum, arada bir görürsek rahatsız olmayız, zaten sinema var olduğundan beri arada bir görmüyormuyuz filmlerde???
Ama her ama her filmde görmek istemiyoruz, alakasız sahnelerde görmek istemiyoruz. Bu kadar basit.
Siz sadece bizim "dindar" kesimin rahatsız olduğunu mu zannediyorsunuz??? Araştırın ingilizce, fransızca veya almanca olarak, her ülkede her dinden, her görüşten insanlar aynı düşünüyor artık. Netflix iyi bir platform değil aslında, zaten 5-10 yıla tonla rakibi olacaktır ve sönecektir. Güçlü olmasının ana sebebi tüm dünya'da TV 'lerin artık çöp olması, içerikleri seyredilemez hale gelmesi.
katılıyorum . sadece türk yada müslümanların rahatsız olduğu bir durum değil. avrupada da aynı rahatsızlık söz konusu ama anlamak için dil bilmek lazım,dünyadan haberdar olmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X