|
Netflix'in Türkiye'deki abone sayısı açıklandı
-
-
%50 zamdan sonra bakalım kaç abone düşecek..!
-
3.5 milyon resmi ama gayri resmi 1 üyelik alıp 4 kişi kullananlar dahilmi bu rakama bu rakam dahil oldugun da bana göre en az 5-6 milyon diyebiliriz
bence fiyat gayet normal 4 kişi girdigin de 54.99 TL 4 e böldügümüz de 13.75 e geliyorki en para kampanyası vs kampanyalarla geri iade vs ilede çok uyguna alabiliniyor
-
Ortalama 30 liradan yaklaşık olarak yıllık 1.5 milyar TL ciro desek.. Yıllık garanti 100 milyon dolar gelirleri var gibi gözüküyor kaba hesap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen böyle bir protestonun Türkiyede olacağına inanıyor musun? -
Kardeşim allah aşkına neden bölüşerek ödeme taraftarısınız.Lan tek istediğim öğrenci halimle tek başıma aldığım para ile netflix almak.Ama malum korsan sitelerde 1080p bedava izleyebilicekken neden netflixte 480 p izlemek için 27 tl vereyim?
-
ben iptal ettim, zaten izlemiyordum son 6 aydır evdekiler izliyordu onlara dedim zam gelmiş daha almıyorum dedim, niye almıyorsun izliyoruz dediler bende dedim zam gelmiş şu kadar iptal et gitsin izlemeyiz olur biter dediler.
-
adam %200 ÖTV ye isyan etmemiş netflix in 7 liralık zammına isyan etmiş. garip bir ülkeyiz vesselam..
-
Peki ufak bir zam için evdekilerin mutluluğunu bozmana değdi mi ?
-
Kim açıklamış Yeniçağ gazetesi mı?
-
5-6 milyon mu? en az 10 milyondur. temel paketi kimsenin aldığını düşünmüyorum. 480p'ye kim para verir? kullanan çoğu kişi 4'lü paket kullanıyor. 4lü paketi 4'ten fazla kullanan bile var. haliyle kullanalar
-
Alıştık artık zamsız bir gün düşünemiyorum bu ülkede ... Kemal Sunal filmi gibiyiz -
Para adamın cebinden çıkıyor ve adam için bu miktar fazla olabilir. Memlekette 1 lira için ekmeği fırından almayıp halk ekmek sırasına giren milyonlarca insan varken bu soru baya komik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WereChaos
Kardeşim allah aşkına neden bölüşerek ödeme taraftarısınız.Lan tek istediğim öğrenci halimle tek başıma aldığım para ile netflix almak.Ama malum korsan sitelerde 1080p bedava izleyebilicekken neden netflixte 480 p izlemek için 27 tl vereyim?Herkes sizin gibi asosyal bir biçimde akşama kadar bilgisayarın başında oradan buradan reklam fışkıran sitelerle uğraşamıyor. Adam işe giderken telefonundan, akşamları televizyonundan açıp kaldığı yerden devam ederek en yüksek kalitede izliyor dizi filmini. Sen malum sitelerdeki 1080p yazısını gerçek mi sandın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hd paket 41 tl ama sen bilirsin ve korsan siteleri kullanmak zorunda kalmamissin anlasilan sahsen dizibox kullaniyorum ve 0 reklam var istersen orayi önerebilirim -
3,5 atıyoruz güne uyanırken. -
x4
-
Pek öyle değil bir sürü dizi film çekiyorlar bir sürü filmin hakkını satın alıyorlar yani girip bakın kaç tane türk dizi filmi var reklam giderleri vs. belki Türkiye departmanı zarar bile ediyor olabilir onun için fiyat arttırma yoluna gitmiş olabilirler
-
İnsanlar ulaşabildikleri şeye zam yapılınca isyan eder. Ulaşamadığı şeye zam yapılınca niye isyan etsin ki ? Uçak fiyatları artınca alan adam düşünür sen ben düşünmeyiz ki. Bizi bağlayan bilet fiyatlarıdır , onlara zam yapılırsa bizim için sıkıntı olmaz mı ?
adam %200 ÖTV ye isyan etmemiş netflix in 7 liralık zammına isyan etmiş. garip bir ülkeyiz vesselam..
|
Kardeşim allah aşkına neden bölüşerek ödeme taraftarısınız.Lan tek istediğim öğrenci halimle tek başıma aldığım para ile netflix almak.Ama malum korsan sitelerde 1080p bedava izleyebilicekken neden netflixte 480 p izlemek için 27 tl vereyim?
|
Peki ufak bir zam için evdekilerin mutluluğunu bozmana değdi mi ?
|
Herkes sizin gibi asosyal bir biçimde akşama kadar bilgisayarın başında oradan buradan reklam fışkıran sitelerle uğraşamıyor. Adam işe giderken telefonundan, akşamları televizyonundan açıp kaldığı yerden devam ederek en yüksek kalitede izliyor dizi filmini. Sen malum sitelerdeki 1080p yazısını gerçek mi sandın? |
Ortalama 30 liradan yaklaşık olarak yıllık 1.5 milyar TL ciro desek.. Yıllık garanti 100 milyon dolar gelirleri var gibi gözüküyor kaba hesap.
|
Para adamın cebinden çıkıyor ve adam için bu miktar fazla olabilir. Memlekette 1 lira için ekmeği fırından almayıp halk ekmek sırasına giren milyonlarca insan varken bu soru baya komik. |
Benzer içerikler
- instagram okundu bilgisi kapatma
- office 2024
- hepsiburada premium ne kadar
- fotoğraf canlandırma
- opera video indirme eklentisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X