|
Bildirim
Aylik verdigimiz ucretten de yuzde 25 dussunler o zaman.
|
Aylık 10TL'ye kaliteli hizmet alıyoruz. Olağanüstü bir durum var ve buna karşı bizlerin çok da etkilenmeyeceği geçici bir önlem alınmış.
%25 yayın kalitesinin düşmesiyle kimse ölmez. Kaldı ki bu durum geçici. Biraz anlayış gerekir. 4 kişi toplanıp Netflix'e girince hak ihlali yok ama olağanüstü bir durumda geçici olarak kalite düşünce herkes anayasa hukukçusu oluyor. Yapmayın, etmeyin, yazıktır. Bu süreçte firmaların ve sistemin ayakta kalması lazım. Biraz anlayışlı olalım lütfen. |
%25 Kalite ile kimse ölmez mantığı çok yanlış %25 daha kaliteli görüntü alabilmek için harcamalar yapan sinema serverler var. Senin mantığına göre 2k 4k 8k hiç çıkmasın 1k eyiydi.
Ayrıca Netflix'in burada PR yaptığını düşünüyorum. Kendi altyapısı kaldırmadığı için iyilik yapıyormuş gibi sunuyor bunu bize. Asıl olan knedilerine gelen yükü azaltıyorlar bunuda bize iyilik yapıyorum diye yutturuyorlar. |
İnsanların işlerini kaybettiği, alacaklarını alamadığı ve ödeme güçlüğü yaşadığı bu günlerde aylık üyelik ücretinden de aynı oranda bir indirim yapılarak sembolik de olsa insanlara maddi anlamda bir destek verilebilirdi diye düşünüyorum.
|
Sana oyun mantığıyla anlatım. İyi bir kalitede 100 Fps alan biri 125 Fps alamk için ne gibi harcamalar yapar ? Ekran kartı ve işlemci belki ram. Çünkü bu adam için önemlidir o sen 50 fps oynarımda dersin senin tercihindir o.
4k kaliteli film izlemek için sinema severlerde iyi bir TV alırlar sonra iyi bir medai player alıp iyi bir ses sistemi ile bunu tamamlarlar. Bu senin için önemli değildir ama sinema severler için önemlidir. Sonuçta o 10 TL dğeil güzel kardeşim emin ol. |
Netflix tarafından bir içerik sunuluyor ve fiyatı belli. Herhangi bir yayın kalitesi garantisi yok. Yayın kalitesi ancak Netflix'e rakiplerine karşı pazarlama avantajı sunar.
Yayın kalitesi düşürülmesine rağmen filmin %25 kesilmiyor. %100 izliyoruz. Demek ki fiyatta bir indirim söz konusu olması gerekmiyor. |
Açıklanan %25, gerçekte daha fazla. 4k yayınlarda 15.25mbit veri akışı vardı daha önce, şuan 7.60mbit.
|
Az önce görüntü çamur gibi olunca izleyemedim Netflix'i.
%25 koca bir yalan! HD üyeliğim var ama sıkıştırma algoritması yüzünden çok bozulmuş görüntü geliyor. |
Arkadaşlar %25 tamamen yalan . 4k içeriklerin nerdeyse tamamı hd olmuş durumda . Peki ben enayi miyim acaba 4k ya o kadar baya bayildim yok dolby vision bilmem ne izlemek icin . Bir mail bilgilendirme bile yok saka gibi bu kabul edilbilir bir durum degil para iadesi talep ettim kullanmadigim gunler icin siz de hakkinizi arayin .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |