Şimdi Ara

Netflix koronavirüs nedeniyle Türkiye'deki yayın kalitesini düşürdü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetpolen

cok sacma bir olay olmus virusle baglantı kalıtesının alakası nedır
    herkes evinde oturuyor, herkes internete yükleniyor??? bağlantıyı nasıl anlayamıyorsun?

aşırı yoğunluktan dolayı internete yavaşlık yaşayan hastaneler, teknoloji kurumları, bankacılık sistemleri vs vs tonla hayati önem taşıyan kurum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Şu memnuniyetsizler ile şark kurnazları iptal edin de hiç olmazsa yokluğunuz fayda verir yükü azaltır. Güle güle
    valla bende anlamıyorum. görüntü kötü diye herkes şikayetçi ama benim internet bağlantım hızlı ve şu güne kadar hiç sorun yaşamadım. insanların sorun yaşama sebebi kendi internetlerinin tırtlığı o zaman. bende bir sıkıntı hiç olmuyor çünkü.

bide izleyecek bir şey yok diyorlar. netflixde izleyecek şey bulamıyorım diyeni ciddiye almayın. günde düzenli olarak 5 saatini ayıran biriyse belki,onun dışında tamamen çöp bir yorum. bu fiyata bu hizmeti alabildiğiniz için teşekkür edin adamlara. veya daha iyi bir seçenek var. o sırrı açıklıyorum. hımm mesela üye olmayın. hahaha

lan kıytırık bir karakomik filmler bile sinemada izlemek istesen yol parası git gel 50 lira. adamlar two popes, irishman, marriage story,uncut gems verdiler son iki ayda. bu dördü için bile standart paket fiyatını hak ediyor.

her şeyi geçtim netflix'in alternatifi bile yok. türkiye'de başka hangi legal platform var kaliteli? blutv, beinconnect, tv+ falan hepsi tırt.

onun dışında güzel kardeşim korsan ve torrent ile dünya üzerinde izleyemeyeceğin yapım yok. neden gelip başkasının verdiği para ile kafa ütülüyorsun. git napıyorsan yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 29 Mart 2020; 14:0:21 >

• fatihbayindir kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 29 Mart 2020; 14:28:25 >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt
    ben full 4k izliyorum %100 performansla kendin için konuş

• iyide ben 4k olsun diye paket yükselttim o zaman fiyatı da düşürsün. saçmalık bence

• Saçma sapan bi uygulama izleme kalitesini neden aylarlayamuyoruz anlamiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Et derdinde kasaplar yine doluşmuş.

Neyini anlamıyorsunuz? Kurulu kapasite insanların normal durumlardaki taleplerine göre oluşturulmuştur. Herkes yüklendiğinde bu kapasite aşılırsa sıkıntı çıkar.
  • Nekşflişşş😂

• Beklenen oldu Avrupa’da düşmüştü normal

• Arkadaşlar %25 tamamen yalan . 4k içeriklerin nerdeyse tamamı hd olmuş durumda . Peki ben enayi miyim acaba 4k ya o kadar baya bayildim yok dolby vision bilmem ne izlemek icin . Bir mail bilgilendirme bile yok saka gibi bu kabul edilbilir bir durum degil para iadesi talep ettim kullanmadigim gunler icin siz de hakkinizi arayin .

• güzel ve sürükleyici bir dizi önersenize beyler
  • çözünürlik değil, bitrate ile oynadılar diye biliyorum.eskisi gibi HD izliyorum ama eskiden anlık 5.76mbps çekerken şimsi 4.7mbps civarı çekiyor 1080p
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

çözünürlik değil, bitrate ile oynadılar diye biliyorum.eskisi gibi HD izliyorum ama eskiden anlık 5.76mbps çekerken şimsi 4.7mbps civarı çekiyor 1080p
    Önemli olan zaten bitrate.
    Youtube da 1080p ve 4K yayın var ama burada farkı bitrate oluşturuyor . Diğer türlü bir farkı kalmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96F82C79F -- 30 Mart 2020; 13:47:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korona virs ve netflıxın ne alakası var ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.