Şimdi Ara

Netflix’in yeni Türk dizisi Aşk 101’in duyuru fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pınar Deniz için bakarım .Keşke komedi olsaymış.Muhtemelen araplara falan da yönelik düşünmüşlerdir.
  • Merak ettim i..neler de olacak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Tamam da bu dediğin kitle TV başındaki kitle hocam. Netflix'i tercih eden insanların ben çok zannetmiyorum bu saçmalıkları izleyeceğini. Hakan Muhafız yaptılar da ne oldu, ilk Netflix Türk dizisi diye izledik ilk sezonu. Ben ikinci sezonu açıp bakmadım bile mesela.

Hakan Muhafız + Aşk 101 yapacağına sadece Behzat Ç. yapsan 10 katı fazla ilgi ve talep göreceksin. Bu kadar zor olmamalı bunu çözmek.

Netflix aboneliği alan kitle Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Ezel, Kuzey Güney, Halka gibi yapımlar istiyor. Uyduruk lise dizisi değil.

Alıntıları Göster
    demek biraz da tv kitlesinden o tipleri netflixe toplamak istiyorlar

bide 13-17 arası genç kızlar bu dizilere çok bayılıyor. Onlara yönelikte bir hareket olabilir.

gönül ister ki behzat ç gibi, ezel gibi, kurtlar vadisi ilk 97 bölümü gibi efsane diziler çeksin amaa....

şuan son umudum atiye adlı orjinal dizi. İçimden bir ses o iyi olacak gibi diyor. Hayır hiç teaser measer fragmanda düşmüyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

Merak ettim i..neler de olacak mı?
    bir-iki karakter zenci gay olmazsa gönlüm kalır

türkiye'de yemez ama daha bir 15-20 senemiz var o film-diziler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Ağustos 2019; 19:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bir-iki karakter zenci gay olmazsa gönlüm kalır

türkiye'de yemez ama daha bir 15-20 senemiz var o film-diziler için

Alıntıları Göster
    Lütfen ben o günleri görmeyeyim

• quote:

Lütfen ben o günleri görmeyeyim

Alıntıları Göster
    ben görmek istiyorum

ne espriler ne goygoylar döner
  • quote:

Merak ettim i..neler de olacak mı?
    Netflix Türk dizisinde lezbiyen, gay olursa anında engeli basarlar.

Aman diyeyim...

LGBT içeriğe gerek yok hatta. Düşünsene House of Cards gibi Türk dizisi çekiliyormuş. Milletvekillerinin, cumhurbaşkanının türlü türlü oyunlarını, entrikalarını, TBMM'yi, Saray'ı falan izliyoruz.

Düşünebildin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 8 Ağustos 2019; 21:44:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter artık şu saçma lise dizileri yapmayın yeter kardeşim ya milletin akıllarıyla dalga geçiyorlar resmen.

• Netflix neden böyle saçma sapan projeler üretiyor anlamıyorum Hakan: Muhafız gibi ucube bir diziye imza attılar zaten, bir BluTV'nin orjinal içeriklerine bak bir de Netflix Türkiye'nin.. Rakiplerinden çok ders almaları lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl isim ya market reklamı gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu durum ülkenin utancıdır işte. Kimi ülke insanları bilim ve kurgunun içiçe geçtiği, analitik ve sorgulatan, beyni çalıştıran ve düşünmeye sevk eden dizileri baş tacı yaparken, bizim ülkemiz ise beynin en ilkel düzeyinde bulunan aşk, meşk, şiirsel işlerle uğraşıyor! Şu anda bilime göre dünya üzerinde iki tür insan, yani iki tür beyin mevcut. Bunlardan biri gelişmiş ve daha logic düşünen ve üretebilen beyin iken, diğeri ise hala ilkel düzey de ve üretmeyen, düşünmekten hoşlanmayan ve sadece tüketen tip beyindir. Bizim ülkemizdeki toplum hangisi dersiniz? İşte bu binlerce araştırmaya, teste ve felsefik akımların da yardımıyla ortaya çıkarılmıştır ki, edebiyat, aşk meşk vb gibi konular insanın en düşük formuyla üretebildiği konulardır. Daha gelişmiş beyinler ise teknoloji, fikir, felsefe, madde, buluş ve sorun çözme üretmektedir. Özetle, bir insana bakın, şayet o sadece aşk meşk, duygusal ilişkiler, dedikodu, şiir, duygusal müzikler ile ilgileniyorsa bilin ki beyni en ilkel formdadır.

• yahu yabancılar bile konusu aşk olan dizi çeviriyor, bu nasıl iştir, bizim senaristler yönetmenler aşktan başka konu bilmezler mi? binlerce yıllık tarihimizde hep aşkla mı tarihte yer aldık nasıl bir iştir bu? yalandan da olsa savaş, korku, aksiyon, gerilim, polisiye, bilim kurgu v.s... konular üzerinde film çekemiyorlar mı? bu kadar moron bir sinema ve dizi sektörümüz var.

• aslında muhafız gibi ustası olmadığımız dizi türlerini yapmaktansa ustası olduğumuzu yapalım daha iyi orası netflix çünkü.Ama tabii kendi televizyonumuzda aşk komulu dışında dizilerde olmalı.

• Netflix de saçmalamaya başladı. Hadi Hakan muhafız anladık değişik bişeydi. Bu ne saçma sapan ergen dizisi nerde, yaratıcılık nerde, özgün içerik nerde vizyon?

• Bizim millete de hiçbir şey beğendiremiyoruz.

• Son zamanlarda bu netflix vb blutv felan amaçları ne bunların?

Ben girip takip edemiyorum :) yani mantık şu mu tv nin dizisini özel bi platform da mı satıyor ne yapıyor ?

Yani millet kaçak göçek izlemek varken niye netflixe para versin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Professionalbts

Son zamanlarda bu netflix vb blutv felan amaçları ne bunların?

Ben girip takip edemiyorum :) yani mantık şu mu tv nin dizisini özel bi platform da mı satıyor ne yapıyor ?

Yani millet kaçak göçek izlemek varken niye netflixe para versin ki
    sansür yok, tek tıkla izleyeceklerini rahatça açıyorsun, ister altyazı ister dublaj, televizyon ve kaçak internet sitelerinde göre çok daha net-güzel bir görüntü, reklam yok, ister tv ister cep ister tabletten istediğin zaman kaldığın yerden devam et.

ben kullanım kolaylığı için veriyorum. Gidiyorum salona koskoca ekranda tek tuşla dizi-film izliyorum hiç torrent falan uğraşmadan
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben bunu iptv platformuna entegre etmek için bir niyetim vardı. Fakat tam ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu. Sordum soruşturdum insanların ilgisini çeken bir platform olduğu için niyetimiz var.

Bende sansürdü reklamdı falandı filandı bu olaylara zaten ayar oluyorum.

Sağolasınız cevap için dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Professionalbts

Anladım. Ben bunu iptv platformuna entegre etmek için bir niyetim vardı. Fakat tam ne olduğu hakkında bir fikrim yoktu. Sordum soruşturdum insanların ilgisini çeken bir platform olduğu için niyetimiz var.

Bende sansürdü reklamdı falandı filandı bu olaylara zaten ayar oluyorum.

Sağolasınız cevap için dostum...
    iptv çok daha farklı bir şey onda kanallar falan var.

bu ise başlı başına farklı bir uygulama. Kendi kendine çalışıyor. Kendi video oynatıcısı var. Youtube gibi düşün. Sadece youtube videoları yerine filmler-diziler olduğunu düşün.

kesinlikle al kullan dene. İlk 1 ay ücretsiz üyelik başlatabilirsin zaten deneme amaçlı.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Size yazdığımda yeni tv almıştım aktif ettim baktım. Beğendim yani güzel olmuş. Tabi benim internetim çok kaliteli ve altyapı da sağlam.
    Bunların mutlaka etkisi olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden görüşmelere başladık. Bu seri de izleyip inceleyeceğim buradaki dizi film ya da sezonluk ne varsa iptvm de oaylaşacağım.

Müşteriler çok soruyordu kızıyordum ama haklılarmış :))

Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.