Şimdi Ara

Netflix’in yeni Türk dizisi Aşk 101’in duyuru fragmanı yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Professionalbts

Size yazdığımda yeni tv almıştım aktif ettim baktım. Beğendim yani güzel olmuş. Tabi benim internetim çok kaliteli ve altyapı da sağlam.
    Bunların mutlaka etkisi olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden görüşmelere başladık. Bu seri de izleyip inceleyeceğim buradaki dizi film ya da sezonluk ne varsa iptvm de oaylaşacağım.

Müşteriler çok soruyordu kızıyordum ama haklılarmış :))

Teşekkür ederim...
    iyi seyirler.

netflix dizi ve filmlerini, imdb puanlarını, beğendiniz oyuncuların hangi filmleri netflix'te var vesaire gibi şeyleri merak ediyorsunuz kendinize rehber olarak bu sayfayı kullanabilirsiniz.

Ayrıca platforma yeni eklenen içerikler de güncel olarak burada paylaşılıyor.
    turflix.com
    Netflix Türkiye Yeni Eklenenler | Turflix
    https://turflix.com/yeni-eklenenler

• Öğrenmenin yaşı yok kardeşim... Sağolasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 aklıma geldi. Saçma sapan diziler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bize en güzel babam ve oğlum,kis uykusu tarzında adam akıllı çekilecek dram dizileri yakışırdı hem ülkeyi de çok güzel tanıtirdi yurt dışına ama gel gelelim bilim kurgununun b sinden anlamayan bir diziyle saçmadılar bunun gibi artık yeter lan diyerek bikkinlik geçirdiğimiz saçma sapan aşk-ergen dizileriyle de devam ediyorlar atiye denen dizisinden az çok umudum var bakalım o nasıl olacak.

• Yok, biz asla yabancılar kadar kaliteli diziler üretemeyeceğiz.

Yurt dışına açılma fırsatımız oluyor, yine saçma sapan aşk meşk dizilerine devam...
  • Abi anladım,bizim izleyici kitlesi böyle yapımları seviyor diye başka ürün çıkmıyor. Millet neler çekiyor, bizimkiler de aşk ,entrika, aldatma üçgeninden çıkamıyor.

• şeref Ş kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

• elinizde Netflix gibi bir imkan var farklı iyi bir iş yaparak kendinizi tüm dünyaya gösterebilirsiniz ama biz liseli aşk dizisi yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmehcik_71

Abi anladım,bizim izleyici kitlesi böyle yapımları seviyor diye başka ürün çıkmıyor. Millet neler çekiyor, bizimkiler de aşk ,entrika, aldatma üçgeninden çıkamıyor.
    bana göre izleyici kitlesiyla alakalı bir durum değil, bu şimdiki dizileri filmleri yazan yöneten ve oynayan sanatçıların kapasiteleri ile ilgili bir durum. ülkemizde 30 sene evvelide 40 sene evvelide 50 sene evvelide dizi, film çekiliyordu, komedisi, aksiyonu, dramı, ailesi falan filanı herşey vardı. tüm mesele şimdikilerde bir sıkıntı var, senaryo yok, sanat yok, oyunculuk yok, yönetim yok velekin yok oğlu yok. IQ ve ahlak seviyesi çok önemli bir mesele.
  • şeref Ş kullanıcısına yanıt
    Desek ki izleyiciye ne verirsen alır (kısmen doğrudur), o zaman o yönde eğilimler olurdu. Atıyorum senaryolar aldatmak, holding yönetmek veya mafya kurmak üzerine değil daha düzgün, topluma örnek olacak yapımlar olmaz mıydı?

• yeter artık lise dizilerinden bıktık..

• Netflix'e hiç yakışmıyor; Türkiye'deki Fox TV'nin anlaşmalar, zorunluluklar yüzünden Amerika karşıtı konuşturulması gibi yerelleştirme yapacaklarsa yapmasınlar. Seyrederken içim cız ediyor...

Amerikancı değilim ama siyasi yaklaşımlarına ters düşen bu alaturkalıkları kabullenemiyorum ve onlara uygun bulmuyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix de bu tarz tonla içerik var notları yerler de sürünen kaliteden uzak yapımlar ile doldu bu platform ..

• Pis Yedili, Hayat Bilgisi ve Arka Sıradakiler gibi birçok lise konulu diziler daha öncelerde izleyiciyle buluşmuştu. Bu tarz seriler hem konusuyla hemde genç oyuncu kadrosunun verdiği enerjiyle uzun yıllar vizyonda kalmışlardı. Önceki yapımlarda olduğu gibi Aşk 101’de bizlerle buluşmaya devam edecek gibi gözüküyor.

Netflix’te böyle başarılı yapımlarla beraber Türkiye’de ki abone sayılarını arttırmayı başarmış oluyor. Fakat aboneliklerin ücretli olması birçok izleyicinin olumsuz geri dönüşler almasına neden oluyor. Durumlar böyleyken de Türk izleyici platformu olan ve bedava üyelik açabileceğiniz Puhu TV, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Aşk 101 serisinin konusuna geçelim: https://paratic.com/ask-101-dizisi//

• Saçmalıklar olsa da ilk sezon fena değildi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.