Şimdi Ara

Netflix İndirme Kalitesi Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Netflix'ten bir dizi indirdim. İndirme kalitesi yüksekte olmasına rağmen 150 mg indirdi 40 dklik diziyi. Sonra netflixin .APK dosyasını indirdim eski versiyonunu. İndirme kalitesini yükseğe aldıktan sonra 350 mg indirdi. Netflix müşteri hizmetlerine yazınca bunun uygulama sorunu olduğu en kısa zamanda güncelleyeceklerini söyledi. Acaba sizdede mi böyle?

Not: Bu konu sadece sorunun bende mi olduğunu genel mi olduğunu tespit etmek. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Netflix İndirme Kalitesi Düştü: Bilmeniz Gerekenler

Netflix'ten film indirmekte sorun yaşıyorsanız ve indirme kalitesinde bir düşüş fark ettiyseniz, bu durumun farkında olduğunuzu bildirmek isteriz. Son zamanlarda Netflix, indirme kalitesini düşürdü ve bu da bazı kullanıcıların düşük çözünürlüklü videolarla karşılaşmasına neden oldu.

Netflix'in indirme kalitesini düşürme nedeni tam olarak belli değil, ancak bazı olası açıklamalar arasında şunlar yer alıyor:

• Artan bant genişliği maliyetlerini azaltmak
    • Sunuculardaki yükü hafifletmek
    • Veri kullanımını azaltmak

Bu değişiklikten memnun olmayan kullanıcılar, Netflix'e geri bildirimde bulunmaya teşvik ediliyor. Netflix'in indirme kalitesini yükseltmesini talep eden bir destek bileti oluşturabilirsin.

Netflix'ten film indiremiyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir:

• İnternet bağlantın zayıf olabilir.
    • Netflix uygulaması güncel olmayabilir.
    • Cihazın indirme kalitesini desteklemiyor olabilir.

Bu sorunları gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.
    • Netflix uygulamasını güncelle.
    • Cihazının indirme kalitesini desteklediğinden emin ol.

Bu adımları uyguladıktan sonra hala film indiremiyorsan, Netflix destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar konu telefon marka modeliyle alakalı çok saçma bir sorunmus. Çözümü anlaticam aynı sorunu yaşayanlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama: Benim telefonum FHD ama netflxinde en fazla SD kalitesinden alıyorum. Bu sorun telefonun marka ve modelinden alakalıymış. Çoğu telefonda da bu sorun var. Ben bu konuyu araştırdım. Ve araştırdığımda telefonu HD'ye zorlayan bir .APK dosyası buldum. Tek dezavantajı netflx'in eski sürümü olması ama benim için sıkıntı değil. Bu linke gidiyorsunuz:https://forum.xda-developers.com/lg-v30/themes/netflix-force-hd-189-widevine-l3-devices-t4031767/amp/ sonra en altta happy netflxiing yazısının altında .APK dosyasına tıklıyorsunuz indiriyor ve yüklüyorsunuz. HD izleyebilmeniz dileğiyle......

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Ethemyagiz1K kullanıcısına yanıt

480p gösteriyor. 😂

• Hocam internet hızından olabilir. İnternet hızınız kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.