Şimdi Ara

Netflix masaüstünde yüzen pencere konseptini deniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son dönemde video konusunda yüzen pencere konsepti oldukça yaygınlaşmış durumda. Firefox ve Opera tarayıcıları ile Facebook gibi pek çok platform videoları izlerken alt kısımda yüzen bir pencere olarak açmanıza imkân tanıyor.

Yeni bir konsept

Netflix de masa üstü uygulamasında benzer bir yüzen pencere konseptini denemeye başladı. Bazı kullanıcılarda beliren özellik içeriği ayrı bir pencere olarak istediğiniz bir noktada konumlandırmanıza izin veriyor ve tüm pencerelerin üzerinde kalıyor.

Ayrıca Bkz.Google Haritalar sahte mekân kaynıyor

Bu konsept aslında Firefox ve Opera gibi tarayıcılarda mevcut. Sadece tarayıcı açıkken değil çubuğa aldığınızda da pencere yüzmeye devam ediyor ve kullanıcılar diğer işlerine devam ederken aynı zamanda içeriklerini de izleyebiliyorlar.

Elbette tarayıcılarda böyle bir seçenek varken Netflix yüzen pencere sistemi ne kadar ilgi görür orası ayrı bir konu. Henüz test aşamasında olduğu için firma nihai kullanıma sunmaktan vazgeçebilir. Burada önemli olan test kullanıcılarından gelecek geri bildirimler.

• çok iyi olur hem dizi izleyip hem de ufak tefek işlerimizi aynı anda halledebiliriz

• Netflix in normal exe olarak programı yok değil mi?
    Ben hep windows storedakini kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle operada zaten var, netflix yapsa nolur yapmasa nolur.

• Daha fazla izlenme süresi alacağı kesin.

• Netflix nedir yaa
    Onca alternatifi varken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opera.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Yüzen pencere sistemi" cümlesini az kullanmışsınız, 35 kereden az yazmayın.

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    Telefon modeliniz nedir?

• crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    firmanın anlaşma yapması gerekiyor sadece netflix değil amazon prime ve diğer bir çok uygulama için L1 desteği gerekli hd ve üstü izlenmesi için

• İçeriklere daha önce izledim diye işaretleyip sayfamı sadeleştirmek istiyorum netflix ne kadar zor olabilir, kendilerine ileteli çok oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Telefon modeliniz nedir?
    General mobile gm5 plus hocam. Geçen yıl full hd izleyebilirken bu yıl gelen drm yüzünden 480p'ye düştü ve çamur gibi görünüyor
  • Netflix masaüstü uygulaması çok kötü. İndirdiğin içeriği ileri geri almak İçin bile 4-5 saniye bekletiyor. Zaten 10 saniye geri almak 5 saniyenizi alıyor yani. Downloadlar kafasına göre duruyor duraklıyor ve bir sürü problem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.