Şimdi Ara

YouTube Music, artık Android'de animasyonlu bir açılış ekranına sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google uygulamaları, 2021 yılında Android 12 ile birlikte animasyonlu açılış ekranlarına geçiş yapmaya başladı. Yakın bir zamanda ise bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Böylece popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, Android'de animasyonlu bir açılış ekranına kavuştu.

Ayrıca Bkz.Google Play Store artık aynı anda birden fazla uygulama yükleyebilir veya güncelleyebilir

YouTube Music, Android'de animasyonlu bir açılış ekranına geçiyor

YouTube Music, uzun bir süredir kullanıcılara koyu arka plan üzerinde kırmızı simgeli statik bir açılış ekranı sunmaktaydı. Açılıştan sonra kaybolan bu açılış ekranı artık Android'de değişiyor. Aşağıdaki YouTube Shorts videosunda ad görüldüğü üzere Android için YouTube Music'in 7.16/7.17 sürümünden itibaren eski açılış ekranı, yerini yeni bir animasyonlu ekrana bırakıyor. 

Bu yeni açılış ekranı, YouTube uygulaması ve YouTube TV tarafından kullanılan animasyonla aynı. Animasyonlu açılış ekranı, YouTube Music tarafından geç eklenen bir özellik oldu. Üstelik rapora göre animasyonlu açılış ekranı, gereksiz bir gecikme süresine de neden olmakta.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/09/06/youtube-music-animated-splash-screen/

• Lan böyle haber mi olur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben mesut çevik zamanlarını aratıyorsunuz her geçen gün...

• Ayça Hanım Haber İçeriğine Bayıldım. Allah Aşkına Sizi Mezun Eden Öğretim Üyelerinin Acil Soruşturma Açılış İhraç Edilmesi Lazım. Ne Kadar Boş Bir Haber Ya? Donanım habere Olan Güvenimiz Azalıyor. Yakında Bu Sayfadan Gelen Haberleri Engelleyeceğim

• En tilt olduğum yt animasyonu. Bende heveslendim bişey sandım.

• 1 senedir bu animasyon var zaten...

• Cidden bunu haber yapmışlar ahah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye haber yapmışsınız yazmış herkes ama arayüz güncellemeleri ve benzerinin haber olduğu 9to5google dan Türkçe'ye çeviri yapılması bence eleştiri gerektiren bir şey değil. her iyi şeyi mahvetmeyi beceriyoruz cidden. bi de bunu yazmak için hesap açtım kensisnsjejeujs

• Haber editörü eksikliğiniz şu haberden belli oluyor. Cidden öyleyse gönüllü olarak oyun haberleri yayınlaması yapabilirim. Son yıllarda GTA 6 leak ve Epic beleş oyun haberleri dışı oyunlarla ilgili hiçbir haber yapmadınız.

• Bayağıdır böyle zaten bu editörde atmcilerden herhalde.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Belki de belli bir kota var, mesela site sahibi diyor ki haftada en az 10 haber çıkarmazsan sigortan bile yatmaz. Bu editör de son dakka yetiştiriyor olsa... Çözüm basit, 9to5google sitesini favorilerinden çıkarsın yeter (bi de birazcık "ben şu an ne haberi hazırlıyorum" hissiyatı)

• Premium ses kalitesi 320k'ya çıkıp, rakip platformda olan müzisyenler/gruplar da eklenmiş mi bu animasyonla?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.