|
Android Auto'nun müzik çaları yenilendi: İşte yeni tasarım ve özellikler

-
-
vites p konumundayken youtube ve diğer video platformlarının da çalışmasını sağlasınlar artık.
koca koca ekranlar navigasyondan başka bir işe yaramıyorlar.
hayırlı günler.
-
Nihayet. YouTube müzik uygulamasının dayatılması aptalcaydı. Evrensel bir müzik çalar olmalıydı iOS gibi.
CarMedia güncellemesi gelmeden düzelmeyecek Android Auto muhtemelen. Android Auto 13.4 yükledim yine aynı herhangi bir yerden çalan müziğin sesin durdur başlat butonları ekranda çıkmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 31 Aralık 2024; 17:37:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçtan öyle bir bilgi gelmediği için yapamazlar daha fazla entegre olması gerek ama yazılım ve teknoloji cahili otomobil firmaları ile bu çok zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye yapamasinlar cogu aracta ekran aracla entegre. Benim aracimda p ye almadan ekrandan ayarlari degistiremiyorsunuz mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur o zaman yinede demek ki birşeyden korkuyorlar ki YouTube filan getirmiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android için anlatıyorum;
Telefondan Android auto nun ayarlarına girerek sürüm kısmına 7 kere dokunup geliştirici seçeneklerini açın.
Daha sonra sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici ayarlarına girin, üstte uygulama modunu geliştirici seçin, en altta da bilinmeyen kaynaklar var onun tikini işaretleyin.
Geri gelip yine sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici modundan çık diyin.
Bu şekilde telefonunuzda bulunan diğer oynatıcıları aracınızın ekranında görebilirsiniz.
(Vanced dahil çalışmaktadır. Ancak bazen araçtan uygulama başlamada hata veriyor, önce telefondan uygulamayı başlatıp müziği oynatın daha sonra araçtan kontrol edebilirsiniz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 29 Aralık 2024; 18:24:2 >
-
Ben müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum, üstüne müzik çalar uygulaması tanımıyorum. Ham görsel olarak güzel hem ses külitesi muhteşem.
-
yorumunuza ek olarak apk ile android auto'da youtube izlenebiliyor. İsteyen arkadaşlar youtube'dan araştırma yaparak yapabilirler.
-
Ek programlar kurmak gerekiyor, neden ugrastiriyorlar, araba hareket etmiyorken, disney youtube netflixin calismasinin kime zarari var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denedim, olmadı. Hatta zorla durdurdum android auto'yu.
Android Auto'nun temel sorunu evrensel müzik çalarının olmayışı.
Firefox ile Youtube'a girip müzik çaldım. Arabanın ekranında müzik kontrol butonları belirmedi. Müzik çalıyor ama nerden çalıyor nasıl kontrol edilir haberi yok Android Auto 13.3'ün. Aynısını iOS'ta yap şak diye belirir müzik kontrol butonları.
Android Auto 13.4'te aynı. Müzik kontrol butonları yok. Hayalet ses geliyor arabadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 31 Aralık 2024; 17:39:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hepsini kapatiyorum, kalabaliktan baska ise yaramiyor. 4K video klipleri indirip mp3 olarak USB'ye attim. Sevdigim 60-70 kadar sarki var, istedigimde USB'den acip dinliyorum. Ozel bir sey istersem de youtube'dan acup aracin hoparlorunden dinliyorum.
Fark kesinlikle yok. Ha youtube ha USB. 12'li Bose ses sistemim var cift woofer'li, baslar, tizler harika. Bosuna spotify falan kullanip isleri zorlastirmayin derim.
En Beğenilen Yanıtlar

vites p konumundayken youtube ve diğer video platformlarının da çalışmasını sağlasınlar artık. koca koca ekranlar navigasyondan başka bir işe yaramıyorlar. hayırlı günler. |
Android için anlatıyorum;
Telefondan Android auto nun ayarlarına girerek sürüm kısmına 7 kere dokunup geliştirici seçeneklerini açın. Daha sonra sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici ayarlarına girin, üstte uygulama modunu geliştirici seçin, en altta da bilinmeyen kaynaklar var onun tikini işaretleyin. Geri gelip yine sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici modundan çık diyin. Bu şekilde telefonunuzda bulunan diğer oynatıcıları aracınızın ekranında görebilirsiniz. (Vanced dahil çalışmaktadır. Ancak bazen araçtan uygulama başlamada hata veriyor, önce telefondan uygulamayı başlatıp müziği oynatın daha sonra araçtan kontrol edebilirsiniz.) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X