Şimdi Ara

Android Auto'nun müzik çaları yenilendi: İşte yeni tasarım ve özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Auto'nun müzik çaları yenilendi: İşte yeni tasarım ve özellikler
    Android Auto’da tüm müzik dinleme uygulamaları aynı temel tasarımı paylaşıyor. Düğmeler değişebiliyor ancak düzen, sürücünün her uygulama için neyin nerede olduğunu yeniden öğrenmesine gerek kalmaması için sabit kalıyor. Android Auto'nun müzik çaları 13.4 güncellemesiyle birlikte yenilendi.

Ayrıca Bkz.Android Auto, yakında anlık hava durumu bilgilerini gösterecek

Android Auto 13.4, yeni müzik çaları getiriyor

Android Auto 13.4 güncellemesiyle, müzik çalar yeni bir görünüme kavuştu. Albüm kapağı sol tarafa taşınmış, parça ilerleme çubuğu ise artık yanında. Yazılar biraz daha küçük ve düğmeler ekranın tüm genişliğini kaplayacak şekilde yeniden düzenlenmiş. Bu, ince bir değişiklik ama kullanılabilirlik açısından büyük bir fark yaratacaktır.

Bu güncelleme ayrıca Android Auto için hoş bir dokunuş olan yeni yazı tipleri geldi. Güncellemenin en iyi yanı ise; yeni tasarımın Android Auto'daki tüm ses uygulamalarına uygulanacak olması. Yani Apple Müzik, Spotify, hangi uygulamayı kullanırsanız kullanın, aynı deneyimi yaşayacaksınız.

Google’ın Car Media güncellemesini de yakında kullanıma sunması bekleniyor. Car Media ile Android Auto, radyo istasyonları dahil olmak üzere yerel medya oynatma desteğini getirecek.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/12/27/android-auto-music-player-redesign-update/

• Android için anlatıyorum;

Telefondan Android auto nun ayarlarına girerek sürüm kısmına 7 kere dokunup geliştirici seçeneklerini açın.

Daha sonra sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici ayarlarına girin, üstte uygulama modunu geliştirici seçin, en altta da bilinmeyen kaynaklar var onun tikini işaretleyin.

Geri gelip yine sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici modundan çık diyin.

Bu şekilde telefonunuzda bulunan diğer oynatıcıları aracınızın ekranında görebilirsiniz.

(Vanced dahil çalışmaktadır. Ancak bazen araçtan uygulama başlamada hata veriyor, önce telefondan uygulamayı başlatıp müziği oynatın daha sonra araçtan kontrol edebilirsiniz.)
  • vites p konumundayken youtube ve diğer video platformlarının da çalışmasını sağlasınlar artık.

koca koca ekranlar navigasyondan başka bir işe yaramıyorlar.

hayırlı günler.

• Nihayet. YouTube müzik uygulamasının dayatılması aptalcaydı. Evrensel bir müzik çalar olmalıydı iOS gibi.

CarMedia güncellemesi gelmeden düzelmeyecek Android Auto muhtemelen. Android Auto 13.4 yükledim yine aynı herhangi bir yerden çalan müziğin sesin durdur başlat butonları ekranda çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 31 Aralık 2024; 17:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Araçtan öyle bir bilgi gelmediği için yapamazlar daha fazla entegre olması gerek ama yazılım ve teknoloji cahili otomobil firmaları ile bu çok zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Niye yapamasinlar cogu aracta ekran aracla entegre. Benim aracimda p ye almadan ekrandan ayarlari degistiremiyorsunuz mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Doğrudur o zaman yinede demek ki birşeyden korkuyorlar ki YouTube filan getirmiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Android için anlatıyorum;

Telefondan Android auto nun ayarlarına girerek sürüm kısmına 7 kere dokunup geliştirici seçeneklerini açın.

Daha sonra sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici ayarlarına girin, üstte uygulama modunu geliştirici seçin, en altta da bilinmeyen kaynaklar var onun tikini işaretleyin.

Geri gelip yine sağ üstteki üç noktaya dokunup geliştirici modundan çık diyin.

Bu şekilde telefonunuzda bulunan diğer oynatıcıları aracınızın ekranında görebilirsiniz.

(Vanced dahil çalışmaktadır. Ancak bazen araçtan uygulama başlamada hata veriyor, önce telefondan uygulamayı başlatıp müziği oynatın daha sonra araçtan kontrol edebilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 29 Aralık 2024; 18:24:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben müzik çalar olarak Poweramp kullanıyorum, üstüne müzik çalar uygulaması tanımıyorum. Ham görsel olarak güzel hem ses külitesi muhteşem.

• gun kullanıcısına yanıt
    yorumunuza ek olarak apk ile android auto'da youtube izlenebiliyor. İsteyen arkadaşlar youtube'dan araştırma yaparak yapabilirler.

• Xit kullanıcısına yanıt
    Ek programlar kurmak gerekiyor, neden ugrastiriyorlar, araba hareket etmiyorken, disney youtube netflixin calismasinin kime zarari var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatalrhymex F kullanıcısına yanıt

Denedim, olmadı. Hatta zorla durdurdum android auto'yu.

Android Auto'nun temel sorunu evrensel müzik çalarının olmayışı.

Firefox ile Youtube'a girip müzik çaldım. Arabanın ekranında müzik kontrol butonları belirmedi. Müzik çalıyor ama nerden çalıyor nasıl kontrol edilir haberi yok Android Auto 13.3'ün. Aynısını iOS'ta yap şak diye belirir müzik kontrol butonları.

Android Auto 13.4'te aynı. Müzik kontrol butonları yok. Hayalet ses geliyor arabadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 31 Aralık 2024; 17:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsini kapatiyorum, kalabaliktan baska ise yaramiyor. 4K video klipleri indirip mp3 olarak USB'ye attim. Sevdigim 60-70 kadar sarki var, istedigimde USB'den acip dinliyorum. Ozel bir sey istersem de youtube'dan acup aracin hoparlorunden dinliyorum.

Fark kesinlikle yok. Ha youtube ha USB. 12'li Bose ses sistemim var cift woofer'li, baslar, tizler harika. Bosuna spotify falan kullanip isleri zorlastirmayin derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.