|
Bildirim
Bmw ızgaralı Kia ceed
|
her yeni model çıktığında gömülüyor, sonra diğer tenekelerle yan yana gelince “abi araba bee” dedirtiyor. bu bmw’de şeytan tüyü var. sadece daha agresif görüntü beklerdim ön taraftan. mevcut kasa daha agresif bakıyor.
|
Olmamış . Kia'ya benziyor
|
Geçenlerde yeni 7 serisi gördüm.
İnternette çirkin görünüyordu canlı görünce fikirleim değişti. Kat be kat daha çirkin bir ucubeymiş. Fıkra, kâbus, çılgınlık... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
borusan bu ucubeyi 2milyon küsüre satıyordu... git gide çirkinleşmesi ayrı bir açmaz... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 5 Haziran 2024; 15:53:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kia Ceed olmuş bu |
Çok iyi duruyor |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Herhalde yanlışlıkla KIA resmi koydular dedim ama BMW logosunu gördüm. Avrupa yı bilmem ama bizde pek satmaz zaten eskiside pek satmıyordu. |
ben beğendim. mevcut 1 kasa da çok iyi bence. geliş fiyatı 3 milyon yaz oraya. TÜRKİYE YÜZYILI |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok yumuşak bir görüntüsü var..Fotoğraftaki m sport sanırım,farlar çok zayıf,birde sport olunca alt havalandırma ızgaraları daralır, iyice hımbıllaşır bu..BMW her zaman agresif olacak,olmamış.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 5 Haziran 2024; 19:45:6 > |