Şimdi Ara

NETFLIX Sertifikalı Mecool KM2 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
29
Favori
51.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba,

Elimde bulunan lisanslı Netogy TV Boxta Disney+'da ses sorunu yaşıyorum. Uygulama ayarlarından veri tasarrufuna geçmeden Disney'de ses alamıyorum. 4K görüntü geliyor ama ses yok. Bu yüzden KM2 ile değişim yapmayı planlıyorum. KM2'de böyle bir sorun yaşar mıyım?

• Bı cihazon yeine alternatif olarak Homatics Box R 4K cihazı satışa sunulmuş internette düşünen varsa bakabilir. Donanım aynı gözüküyor. Ekstra type-c girişi görüyorum botech wzone cihazındaki gibi TV olarak kullanabilirsiniz tuner alarak.

Atlanta İç Ve Dış Ticaret A.Ş.youtube
    Homatics markasının yeni güncel cihazını siz değerli kullanıcılarımız için inceledik.
    https://www.youtube.com/watch?v=P_2CiGSduWg
  • Wifiye bağlanmama sorunu devam devam ediyor. Tek yapmadığım cihazı sıfırlama kaldı. Öneri var mıdır?

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Mithat Kılıç youtube
    Mi box s ve mi tv stick internet bağlantısı problemleri için , @TeknolojiOdasi çozum videosu çekmiştir, ben de @TeknolojiOdasi ından izin alarak sizler ile bu videoyu paylaşıyorum..Umarım ihtiyacı olanlara yardımcı olur.
    https://www.youtube.com/watch?v=bkxrr_eC-JY&t=17s
  • miki kullanıcısına yanıt

Aksam deneyecegim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Mecool km2 plus ile disney+ da Grundig Gsbs 950 soundbar ile Dolby Atmos ses alamıyorum. Cihaz tv ye bağlı ve sounbar da yine tv ye bağlı. Netflix de atmos aloyorum. Disney + da almak için ne yapmalıyım

selamlar. bende de keenetic modem var. bağlantı sorunu yaşıyorum. çözebildiniz mi siz?

• underfire kullanıcısına yanıt

yok hocam bağlanmıyor makine. kabloyla bağlıyorum 20 metre ethernet  çözemedim

Ben çözdüm hocam. Sizde de Keenetic modem vardı sanırım. Keenetic modem için sorunun çözümü şu;

Modem ayarlarında, kablosuz ayarları içinde "Band Steering" diye bir ayar var. Onu devre dışı bırakın. Sorun ortadan kalkıyor.

Farklı modem kullanıp da benzer sorun yaşayanlar da kendi modemlerinde böyle bir ayar varsa devre dışı bıraktıklarında sorun çözülebilir.

• Dolby TrueHD destekleyen soundbar ile hdd bağlayıp, 4k Dolby TrueHD film izleyebilen var mı?

Bu cihazla amfi kullananlar sorun yaşamış hep onu gördüm fakat soundbar ile dolby truehd deneyen pek olmadı sanırım.

• procaptain kullanıcısına yanıt
    Ne fark edecek ki? Sonuçta cihaz HD sesleri gönderemiyor. Bence AVR de alınamıyorsa soundbarda da alınamaz. Deneyen varsa doğrusunu öğrenelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

Bence de fark etmez, çalışmaz yani ama nasıl desteklediğini iddia ediyorlar onu anlamadım. Desteklediğini söyleyen yerli yabancı çok olmuş.

Dolby TrueHD diyor mesela.

https://androidpctv.com/review-mecool-km2-opinion/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 26 Aralık 2022; 13:26:52 >
  • procaptain kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam. Ben AVR den HD sesleri ne Kodi ile nede Plex ile alamadım. (Stream olmayan içerikte) DD+ Atmos veriyor orda sıkıntı yok 7.1 den kastı buysa. Ama ben ve birkaç arkadaşım daha km2 ile HD sesleri pass edemedik AVR ye. VLC player ile tam hatırlamıyorum ya TrueHD yada HD-MA sesi verir gibi oluyor ama birkaç saniye sonra 5 kanala dönüyor AVR ekranında gözüken..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kacanga kullanıcısına yanıt

Tv niz 4k hdr destekliyormu, model yılı eskiyse bazen atmos calismiyor.

Disney uyg. da guncel olması lazim.

Net hızınızın yeterli oldugunu varsayiyorum.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Pardon Tv yi yazmamışım samsung q80r ama cihaz ve soundbar destekledikten sonra atmos çalışması lazım. . Aynı sistemde google choromecastle disneyde atmos aloyorum. İnternetim 100 /20 mbit .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 26 Aralık 2022; 15:52:24 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt

Hocam KM2 4k filmleri 4k olarak oynatamıyor mu? Yani hem 4k hem True hd, atmos vs sesleri kayıpsız olarak aktarabiliyor mu?

Amacım km2'yi hdmi ile ses sistemine bağlamak, ses sistemini de hdmi ile TV'ye. TV'nin atmos vs özelliği olmadığı için bu şekilde sesleri alabileceğim. Harici diskte bulunan 4k filmleri KM2'ye takarak veya KM2de stremio üzerinden sorunsuz bir şekilde izleyebilir miyim?

• Merhaba arkadaşlar tivooya coreelec yükleyen varımdır yükleyen arkadaşlar acaba hangi çipset romu kurdu

• underfire kullanıcısına yanıt

Hocam sagolun aksam deneyeyim. turkcesi ne olarak geçiyor

• QRX kullanıcısına yanıt

Km2 ile olmaz maalesef, bunu icin nvidia shield veya zidoo x9s, z9s veya z9x lazim size.

Corelec yontemiyle de lisanssiz boxtan olabilir ama biraz zahmetli.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.