Şimdi Ara

Netflix'ten bomba hamle: Süper Lig yayın hakkı için görüşmelere başlıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
20.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix'ten bomba hamle: Süper Lig yayın hakkı için görüşmelere başlıyor

Netflix sonrası güncel kadrolar 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwood0

Digiturk varken senelerce digiturk play aldim. Yillik paketleri 300-400tl arasindaydi hemde sadece takiminin degil tum maclari izliyordun. Bein geldi geleli ip tv aliyorum almayada devam edicem hic umrumda degil valla. Tekrardan aylik 30-40tl bantlarina inene kadarda yayinci kurulustan almayi dusunmuyorum. Arastirin senelik ip tv alin. Olmadi her ay yenileyin. Arap davarlar bu isi beceremiyorlar zaten bunlara kesinlikle para vermeyin. Son hafta herkesin maci ayni saatte basladiginda skorlari gostermekten bile acizlerdi. Yazsana aga sol ust koseye guncel skorlari. Surekli elde telefon diger maclari takip ettik
    İnsanları zorla buna yönlendiriyorlar. 3 hafta kala sanırsam yada GS bjk maçında bein connectlerin yayını donmuştu baya. Böyle amatörlük olur mu

Fiyatlamayı kim doğru yaparsa o kazansın arkadaş.

Edit 1. Trt olupta ücretsiz olacağı modele ihtimal vermiyorum. Trt almasından yana değilim çok büyük sıkıntılar çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 19 Mayıs 2021; 15:15:48 >

• Acun daha duymamış mı bu haberi?

• AğlayacaksanOynamayalım A kullanıcısına yanıt
    Siteye bastığı o kadar reklamla birde yayın hakkını alıyormuş Selçuk Sports 😬

• başlık gazete web sitelerinden hallice olmuş. haber içeriğinde netflixin yaptığı hamle tam olarak nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: AğlayacaksanOynamayalım

Anket seçeneklerine Selçuk Sports'u eklemeyen editörü kınadım. 👑

Ünlü futbolcu Hakan Ünal bu mesajı beğendi Netflix'ten bomba hamle: Süper Lig yayın hakkı için görüşmelere başlıyor 

• RipHyper R kullanıcısına yanıt
    Ulan yeter bir defol git şu forumdan

• Netflix fiyatı makul tutarsa koşa koşa alırım vallahi. Online izlemek istiyorum ama Bein sunucularına güven olmuyor. Sürekli sapıtıyor ve Bein ülke sporuna da zarar veriyor. Farklı bir firmanın almasını kesinlikle isterim keşke TRT alsa o kadar vergi ödüyoruz basıp parayı alması lazım aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Ulan yeter bir defol git şu forumdan

:)

• Saçma sapan bir iş olur,Netflix'in bu işe girmesi..ayrıca gireceğini de sanmıyorum..kendi kendilerine görüşeceğiz demiş bizimkiler..bu işi futbol hastası Acun yapmalı aslında..exxene milyonları gömdü boş yere..maç yayınlarını alsın işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

İhaleyi X milyon dolara alınca nasıl beleş olacak söyler misin?

devlet kanalı değil mi kardeşim beleş olacak tabiki

• Clusive kullanıcısına yanıt

Hangi hükümet olursa olsun parası vergilerden karşılanacak, kaçarı yok.

• Yok artık. Dünyada nerde Futbol yayınlamışlar..
    İnanmayın böyle şeylere.
    Gönlümden geçen.
    Saran Medya alıp Tüm Platformlarda İzlenmesi..

• AmazonPrime Video İngiltere'de kendi liglerini yayınlıyor. Netflix veyahut AmazonPrime Video'dan bir tanesinde Süper Lig yayınlarını izlemek çok güzel olurdu.Adil fiyatlar içerisinde elbette.

• Yayini 30 liraya alirdim eskiden digiturkden :) 10 liradan millete izletirdim bizim eve toplanirdik hey gidi hey anilarim canlandi kavede 10 liraydi ben kolada veriyodum sinirsiz :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.