|
Bildirim
Netflixi kapatıp Korsan izlerim. Her yıl 1.128 tl ödeme yapıyorum.
|
Netflix çok zorlamaya başladı. Bu politikalar kullanıcı dostu değil.
|
Türkiye’de çok üye kaybedersiniz koçlar
|
Netflix kan emici çıktı sülük gibi her yolu deniyor yeter sal bizi
|
Kapatırız gider ya eskiden Netflix mi vardı
|
Üste para verseler abone olmam. Herhangi bir platforma üye olmak kısıtlayıcı birşey zaten herşeyi bedava izlemek varken neden bir kısmını izlemek için para vereyim? Netflixin kendisi tüm platformlardan en çöpü, gain bile netflixin klişe işlerine bin basar. Türkiyeye geldiginden beri bazı dizileri gündem olur merak eder izlerim hepsinde aynı boktan şema ve klişeler Hakan Muhafız, denizaltında geçen adını unuttuğum dizi, ve zamanında günlerce internette üstüne konusulan ve izleyip ismini bile hatırlamadıgım onlarca dizi vs. hepsini izledigime pişman oldum. Bir daha ne kadar popüler olursa olsun netflix dizisini merak edip izlemeyecegime söz verdim son cem yılmaz işi hariç, o cidden iyiydi. Geri kalanı sazan.avi. Anca internet kullanmayı bilmeyenleri avlarlar onların bilgisayarı bile yok çoğu telefondan ve tvden izliyor ne reklam engellemeyi bilir ne torrenti onlarla yoluna devam etsinler yeni profil eklemek için 5$ da verir onlar.
|
Bedava izlemeyi dedem de biliyor.Burada adamların emeğine saygı duymak var.Bedava mı çekiliyor bu içerikler.Beğenmezsin ayrı konu.
|
Sen bilirsin netflix
|
Yazıp yazıp sildim ama sanırsam yaş ile birlikte bu tarz şeylere yaklaşım çok değişiyor. Torrentle devam ederim yazmış birçokları. Edin kardeşim. Üyeliğimi iptal ederim yazmışlar. Durduğun kabahat. İşten eve geliyorum açıyorum ilgilimi çeken bir şey var ise izliyorum. Yok ise başka bir şey buluyorum. Aylık 100 lira para veriyorum. Hayat olmuş anassının nikahı, 100 tl buna vermek bana koymuyor açıkçası. İsteyen torrentlerle, İptv'lerle uğraşsın. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|