|
Bildirim
Cashbacklarla 50-60a denk geliyordu 4k paket,eyw diyordukda iyice şeyi çıktı nereye gidiyoz böyle,200 tlyi ben ev internetime ödüyorum..
|
1 adet hamburger fiyatı. Bedava. Evet ülkenin geldigi durum bu :)
|
Kardeş sen neden bahsediyon 4 kişi esnaf lokantasına gitsen pavyon hesabı bırakıp çıkıyorsun. İskendere 2000 lira ödedik geçen 4 kişi. Masaya hatun bekledik ama gelmedi. Bu saatten sonra hiçbirşey şaşırtmaz beni. Enflasyon öyle noktaya geldi ki yemek sonrası enseye 2 tane de şaplak atsalar " e demekki masraflar kurtarmıyor abi " dencek seviyeye geldik |
Netfilix,YouTube Premium,Amazon,Spotify,HepsiBurada(BluTV),Exxen (Avrupa Maçları),İcould,Digitürk Aylık 950 tl yapıyor Sadece Bunlar ona para buna para en güzeli ıp tv hepsini izle sonra niye korsan izliyorsun ağzımdan küfür çıkacak şimdi şeytan diyor hespini iptal et ıp tv den izle |
Çüş ulan çüş 200 TL hakedecek ne içeriğin varda talep ediyorsun deyyus!
|
çoğunu cashbacklerle öldürüp geri alıyorumda bu ülke niye yoruyo bizi hep.. benim yaşımdaki yurtdışında biri akşam hangi partiye gidicem,arabamla sahilde turlayayım diye düşünüyo,ben mazot 42 TL olucak diye düşünüyom.. |
Oha yani. Kullanıcı paylaşım engelinden sonra 4 yıllık üyeliğimizi iptal etmiştim. Belki dünyada makul olabilir ama bizim ülkemize uygun değil diye kendilerine söylemiştim. Hele ki şu fiyatlardan sonra kalan ne kadar olur bilemem.
Sana 199 ver, müziğe 40 ver, ötekine 50 ver, Internete ver, şuna ver buna ver eh yeter artık. |
Olm siz kimsiniz tarikat mi ne bu ya 😂 bira parasi cerez parasi döner parasi hamburger parasi 😂😂 gunde 3 saat izleyen varsa alsin, kullanicilarin cogu kirk yilda bir musait olunca biseyler izliyor o da ayda 10 saati gecmez 😂 iptal ediciiim
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |