Şimdi Ara

Netflix yüzde 50 indirimli yıllık paketi test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yıllardır piyasada dişli rakibi bulunmayan Netflix, Kasım ayından itibaren Disney+ ve Apple TV+ platformları ile rekabet halinde. Yerel fiyatlandırmalar ve özel promosyonlar ile rakiplerine göre fiyat avantajı sunmak isteyen Netflix, şimdi de yüzde 50 indirimli yıllık aboneliği test ediyor.

Yıllık abonelik seçeneği Hindistan’da test edilmeye başlandı. Aylık abonelik ile yılda 9588 Hindistan rupisine denk gelen 12 aylık Netllix aboneliği, yıllık seçenek sayesinde yüzde 50 indirimli yani 4799 Hindistan rupisine denk geliyor. 12 aylık abonelik başlattığınızda ücreti peşin olarak ödüyorsunuz. 12 ay ödemek istemiyorsanız 6 aylık paketi yüzde 30, 3 aylık paketi ise yüzde 20 indirimle alabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.460.000 Türk'ün kredi kartı bilgileri çalınıp, internette satıldı!

Netflix, abonelik ücretleriyle ilgili testlerini genellikle Hindistan’da test edip olumlu sonuç alması halinde Türkiye’de ve tüm dünyada kullanıma sunuyor. Örneğin Hindistan’da test edilen mobil abonelik paketi, ülkemizde de test edilmişti. Mobil aboneliği görme şansı elde eden bazı kullanıcılar aylık 8 lira ücretle bu pakete abone olabildi.

Yıllık indirimli Netflix aboneliğinin de ilerleyen zamanda Türkiye’de test edilmeye başlanması bekleniyor. Şu anda Netflix’in en üst paketi aylık 41,99 TL ücrete sahip. Yıllık aboneliğin yüzde 50 indirimle sunulması halinde aylık 20,99 TL’ye denk gelecek. Bu paketi şifre paylaşımıyla 4 kişinin aynı anda kullanabildiğini düşünürsek aylık kişi başı 5,2 TL’ye Netflix kullanabileceğiz.

• Bu paketi şifre paylaşımıyla 4 kişinin aynı anda kullanabildiğini düşünürsek aylık kişi başı 5,2 TL’ye Netflix kullanabileceğiz.

durumu özetlemiş :D

• Nihayet indirimli senelik aboneliği getiriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ile zaten %50 iade alıyordum. Bana bir farkı olmayacak sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her türlü abonelik hizmetinde uygulanan bir kampanyaydı. Şimdiye kadar yapmamaları ilginçmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Enpara ile zaten %50 iade alıyordum. Bana bir farkı olmayacak sanırım.
    1 yıllık % 50 üstüne % 50 yani normal fiyatı 200 indirimli 100 onunda indirimlisi 50

• bio technolog kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuyor. Enpara aylık 30₺ ye kadar olan harcamanın yarısını veriyor. Yani tek seferde 200₺ ödersen alacağın indirim en fazla 15 ₺ oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelirse süper olur. 29,99 lira (30 lira) Standart paket kullanıyorum. 12 ayda 360 lira ediyor. Yıllık standart paket sunarlarsa 180 lira - 15 liraya gelecek aylık. Direkt senelik üyeliği yapıştırırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney+ bana nedense çok cazip geliyor. Tekrar izlemek isteyeceğim o kadar çok filmi varki. Sadece bu bile yeterli geliyor. Birde kaliteli yeni içerikler eklerse netflix filan hikaye gibi olur şahsen benim için..

• aile paketi + yıllık üyelik çok iyi tutar bu paket

• Yıllık üyelik ne zamandır bekliyordum çok iyi olur gelmesi en kisa zamanda bize de gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir nevi taahhüt gibi olur. Herkes yıllık paket alır.

• Böyle bir kampanya çok iyi olur. Netflix te aradığım çoğu dizi olmamasına karşın böyle uygun fiyatlandırmalar olursa abone olunabilir. En düşük sd paket 20 liraya yakındı herhalde. 12 ay 20 liradan 240 lira böl yarıya 120 lira. Aylık 10 liraya gelecek iyi fiyat. Fakat rtük 2-3 ay sonra sansürlere başlarsa kalan aylar sıkıntı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Aralık 2019; 9:6:47 >
  • Süper haber

• Öyle bir şey gelirse alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Enpara ile zaten %50 iade alıyordum. Bana bir farkı olmayacak sanırım.
    Enpara kampayası 2019 sonunda bitiyordu hocam, herhangi bir uzatma da göremedim. Fark olacak yani. :)
  • nicosia kullanıcısına yanıt
    Genelde uzatılıyor. 6 aylık belirliyorlar süreyi sürekli. Uzatılmazsa yıllık üyelik alabilirim. Enparanın faizsiz 6 taksit imkanı ile yine avantajlı olur.

• labtek38 kullanıcısına yanıt
    O taksitleme işlemi için uzatma işlemi açıklandı ama Netflix için haber yok, uzamayacak gibi gelmeye başladı bana.
  • Ortakçılara göz açtırmayacakları zamana az kaldı demek ki.
    Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, ama bu işin sonu bence her türlü, yapılacak yeni düzenlemelerle ortakçıların başına patlayacak.

• 4 kişiye FullHD veya 1 kişiye HD Ready yerine 1 kişiye sadece 1 cihazdan FullHD sunsalar görecekler ki en çok o satılacak. Ama kafa yok ki...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.