Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Kime kibar konuştuysam çoğu tepeden baktı ne zaman ne dediğimi düşünmeden aklıma ilk geleni söylediysem insanlar daha çok saygı duymaya başladı.

O tepeden bakma hastalığı bildiğiniz gibi değil, ben de kabalığı sevmiyor nazik olmayı savunuyorum ama çok alay konusu oluyor, anlam veremiyorum çoğunlukla bu duruma sanırım karşımdaki kişi için naziklik bazen zorlama kaçıyor ve ben de "kibarlık budalası" olarak görünüyorum. Davar dolu memleket...

Gazozumun kapağını Ekşi Sözlük açtı, küfürbaz olmadım ancak ağzıma geleni yazar oldum sosyal medyada. İnci Sözlük okusam belki benim de ağzım bozulurdu, inanın hiç küfür bilmezdim çoğunu okuduğum lisede öğrendim ama ağzıma oturmadı ahlaksızlık. Babam okuduğum liseden nefret ederdi. Bu işler çocukluktan başlıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Cevap verdiğin arkadaş bende engelliymis. Ne yazdığını görmüyorum ama ben sjw olmayan birini engellemem.

Yorma kendini hocam bunlarla. Bırak ekşi sözlükte diplerini dövdürsünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix izlemek zorunda değilsiniz, ben bi üç ay izledim bu hipnelere bi daha para vermem diye bi daha almadım.
    Kum adam çıkmış bi bakıyım dedim, diziden anlaşılan Amerika nüfusunun yüzde 80 ini geyler 5 ini biseksüeller, kalan 15 de heteroseksüeller oluşturuyor. Sana bana yapmıyorlar bunları, yeni nesile göstere göstere akıllarda anomali algısını tamamen yok etmek. Netflix benim gözümde gey platformudur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.