< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 4 Ocak 2022; 13:0:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 4 Ocak 2022; 13:0:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Propaganda yapiyorlar iste. Izlemeyin, izlettirmeyin soyle seyleri.
|
Lezden çok gay var :))
|
Netflix cinsellikle dikkat cekmeye çalışan globalist kapitalist emperyal ilkesiz bir firmadır
Arkadas netflix verdi aileme veremiyorum çünkü acar acmaz aninda ciplak kadinlar kucak kucaga insanlar püskürüyor ekrandan Dizileri de çöp disney plus buna 10 bin basar kült filmleri izliyorum genelde az once irishman izliyordum efso |
Beğenmiyorsanız izlemeyin arkadaşım. Zorla mı açtırıyorlar sayfayı. Dizi mi kalmadı?
|
Bu şeye benziyor, forumdaki ben dahil çoğu arkadaş muhalif(hoş ben kendimi onlarla bir tutmaktan pek hoşlanmıyorum ama..) muhtemelen sen de öylesin. "AKP'yi beğenmiyorsanız oy vermezsiniz gider seçimde başka partiye oy verirsiniz olur biter kardeşim" desem nasıl olur? İşinize gelen konularda en acımasızca eleştiren sizler, ama işinize gelmeyen noktalarda "beenmiosanız izlemein qardsm" oluyor.
Biz zaten izlemiyoruz, ne yayınlandığı umurumuzda da değil, biz yaptıkları "toplum mühendisliğinden" rahatsızız. İsteyen istediğini yaşasın ama kamuyu ilgilendiren konularda bir müdahale gereklidir. |
%100 tercih meselesi.
Öyle olmasaydı tek yumurta ikizlerinden biri eşcinselselken, diğerinin de eşcinsel olması zorunluluğu olurdu. Ki öyle değil,bilimsel olarak. Bu benim tercihim değil, doğuştan böyle demek iradeyi yok sayarak bunu kabul ettirmenin en kolay yolu. Ayrıca tabi ki midem bulanır öyle bir sahne görürsem, normal olmadığı için. Para verip izleme konusunda ise haklısın Edit : Ülkede cinsellik hakkında belki de en bilgili isimlerden birinin yazısını paylaşıyorum. "Eşcinselliği çok normal ve doğuştan gelen bir durum olarak sunmak; yanlış anlamalara, istemeyerek veya bilmeyerek eşcinsel tercihleri artıracak önerilere zemin hazırlayabilir. Çünkü tek bir durum olmayan ve birçok farklı şekilde karşımıza çıkabilen eşcinsellik; insanda doğal olarak var olan bir yönelim değildir; çocukluk travmaları, sosyal öğrenme, model alma ve yanlış eğitimle meydana gelebilen gelişimsel bir durumdur. Bu sebeplerle gelecek kuşaklar arasında eşcinsel tercihlerin artmaması için medya, aile, sağlık ve eğitim politikalarında doğru ve kültürümüze uygun bir duruş gösterilmelidir. " Prof. Dr.Cem Keçe, Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği Başkanı |
Çakma hayvanseverler var bir de onları unutmuşsun.
|
90'lara kadar süren "her hollywood filminde bir sevişme sahnesi olmalı" geleneğinin her filmde gözümüze sokulmasını eleştiriyoduk, saçma şekilde abartıldığı için, şimdi biz heterofobik mi oluyoz?
her filme zorla eşcinsellik ögesi koyarsan, ve hep iyi karakterlere koyarsan, tabii ki dikkat çeker. kaba etinizden uydurduğunuz terimleri millete yapıştırdığınızda cool olduğunuzu mu sanıyosunuz. eşcinselliğe en büyük zararı bu: "eşcinselliğin gözlere sokulmasını destekleyen" kanser tipler veriyo. herifler rüzgar erkoçlar'ı bile: "cinsel durumumla anılmaktan bıktım" dediği için: "sen gerçek lgbt değilsin" diye linç ettiler. mal herif, o kişi ameliyat olup cinsiyet değiştirmiş, bir insan daha ne kadar lgbt olabilir? sen her filme ahmakça bir lgbt ögesi sokulmasını desteklediğinde lgbt vatandaşların yaşamlarını iyileştirdiğini mi sanıyorun? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filadam -- 20 Nisan 2020; 0:3:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |