Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gizli eşcinsel olabilirsin bence, genelde bu tarz tutumlar eşcinsel veya biseksüel eğilimli kişilerde ortaya çıkıyormuş. İnanmıyorsanız kaynak;
    https://www.scientificamerican.com/article/homophobes-might-be-hidden-homosexuals/

Hatta bir çok homofobik kişilerin ilerleyen yaşlarda biseksüel olduğu gözlemleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 18 Nisan 2020; 11:18:42 >

• Lezbiyenler neysede gay lar bayıyor,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    bu arkadaşa soralım bunu

• Arkadaşlar konuya birçok cevap gelmiş. Kendim için cevaplayayım.

Şimdi çoğu kişi demiş ki izleme o zaman. Simdi burda şöyle bir sıkıntı var. Benim izlediğim dizinin ana konusu gay ya da lezbiyenler olur tamam o zaman haklısınız. Ama ben normal bir polisiye dizisi izliyorum mesela. Ama buna rağmen habire escinsel sahne çıkıyor. Ve bu çoğu meşhur dizide de var. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Dizinin konusu hoşuma gidiyor izliyorum. Birkaç eşcinsel sahnesini için diziyi bırakamam ama sonuç olarak bu durumdan da rahatsız oluyorum. Gerçek hayatta bi kadar eşcinsel olmamasına rağmen. Bir sürü karakter eşcinsel oluyor. 1 tane gay karakter olur eyvallah ama her hetero karakteri aynı zamanda eşcinsel sahnelerde kullanıyorlar bakın işte bu berbat bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Chapo'yu seyrediyordum,dizinin ilerleyen sahnelerinde üst düzey siyasinin eşcinsellik içeren sevişme sahneleri vardı..Dedim 1 bölümde oda 5 dk bişey olmaz,abi ondan sonra nerdeyse her bölüm 2 adamın sevişme sahnelerini seyrettim..Filmin genel konusundan çıktı 2 adamın aşk hikayesini anlatmaya başladı resmen...Dizi biterken bile finali bu iki adam üzerinden yaptılar şaka gibi(!) Oysa ben meksikadaki uyuşturucu baronu El Chapo'nun hayat hikayesi için açmıştım! El Chapo eşcinsel olsa bi nebze anlarım eyvallah ama banane kardeşim elalemin aşk hikayesinden...Her bölümde bam bam bam görmek zorundamıyım? Yemin ederim miğdem bulandı ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bundan bahsediyorum. Sen aksiyon dizisi seyretmek istiyorsun ama konu bir süre sonra sapıyor baska yerlere kayıyor. Şimdi şöyle düşünelim, eşcinsellere nefret beslemeyen bi insanın içinde yine de bu durum can sıkmaz mi? Ben ne güzel aksiyon dizisi seyrediyordum olanlara bak der eşcinsellere az da olsa bi antipati duymaya başlar. Yapmak istedikleri ters tepiyor farkında değiller.

• İzlememe gibi bir seçenek var hatırlatırım.
  • Bazılarının zoruna gitmiş başlık ,üstelik bazıları dsö üzerinden sapkınlığı normalleştirmeye çalışmış

Netflix'i kuran akıl ile Dsö'ye böyle kararlar aldırmasını sağlayan akıl aynıdır.Önce bunu bilelim,bunu kavramadan olmaz

Daha önce yazmıştım ancak silinmiş,Netflix dijital bir projedir amaç 21.yüzyıl toplumunda algıları değiştirmek,bu konu çok uzun

Homofobi meselesine gelirsek,bu sapkınların çıkarmış olduğu bir kavramdır,yani düşünün ben de bir kavram çıkarayım sonuna fobi ekleyip piyasaya süreyim
    Bu tarz kelimeleri kullanmalarının amacı kendilerini normalleştirmek istemeleri(algıyla) ve buna ek olarak içsel tatmin sağlamalarıdır

Peki ne izleyelim diye soracak olursanız 90s Holywood filmlerini öneririm,çok iyi filmler var

• Eşcinsellik küreselcilerin(yeni dünya düzencilerinin)emri.Netflix de küreselcilerin şirketi olduğuna göre Netflixde eşcinsellik izlemek çok doğal.
    ''Sen nerden biliyorsun Netflix'in küreselcilerin olduğunu ?'' diyenler varsa onlara Netflix yapımlarını ve masonların(küreselcilerin) gerçek hedeflerini araştırmalarını öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Hocam işte bundan bahsediyorum. Sen aksiyon dizisi seyretmek istiyorsun ama konu bir süre sonra sapıyor baska yerlere kayıyor. Şimdi şöyle düşünelim, eşcinsellere nefret beslemeyen bi insanın içinde yine de bu durum can sıkmaz mi? Ben ne güzel aksiyon dizisi seyrediyordum olanlara bak der eşcinsellere az da olsa bi antipati duymaya başlar. Yapmak istedikleri ters tepiyor farkında değiller.
    filmin türüyle karakterlerin cinsel yöneliminini ne alakası var.

aksiyon filmi diye açıp hetero sevişmesi çıksa tepki verecek miydin?

ayrıca aksiyon diye başlayıp aksiyon sahneleri olmuyorsa senaryoyu eleştirirsin, eşcinsel çiftleri değil.

korku filmi açıp komedi filmi çıkınca eşcinsel çiftleri suçlamaktan farksız. senin beğenmediğin şey senaryo. o yüzden anlatırken "istediğim türdeki filmle alakalı sahne görmüyorum, hep sevişme sahnesi var " dersen anlaşılır ama gidip "EŞCİNSEL sevişme var" diye bastıra bastıra dersen orada niyetinin sevişme yada senaryo değil eşcinseller olduğu anlaşılır. önce hangisinden şikayetçisin ona bir karar ver. çünkü film türünden bahsedip sonra eşcinsel çifti suçlamak saçma.

nasıl kılıf uyduracağınızı şaşırmışınız... bir de klasik cümle "eşcinselliğe karşı değilim AMA .... " diye başlayan cümleler. kimse yemiyor bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 17 Nisan 2020; 19:23:42 >

• Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Çakma hayvanseverler var bir de onları unutmuşsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu sadece netflix düzleminde değil de genel olarak dizilerdeki karakterler çok garip tipler... Dizilerin çoğunda erkekler boynuzlanıyor ve bu olaya gayet normal bakıyorlar. Breaking Bad de Skyler'ın attığı boynuz, House of Cards dizisinde Claire, Francis'in(kocası) önünde kocasına viking boynuzlarını hediye ediyor. Ozarks dizisinde Marty'nin boynuzlanma videosunu ilk sezon her bölümde izlemesi... Eminim size de rastgelmiştir. Dizilerde standart kız erkek ilişkisi aşırı azaldı. Yeni çıkan dizilerde istisnasız herkes kendi cinsiyle yiyişiyor. Şahsen bir problemim yok evlenmesinler veya hak sahibi olmasınlar demiyorum ancak toplumun binde 1 ine denk gelen kişiler normalleştirilmekten ziyade doğru olan da buymuş gibi gösteriliyor. Sen vegan,lezbiyen,budist,afyonkarahisarspor.... ne olursan ol sıkıntı yok ama bunu dayatmaya başladın mı sıkıntı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Beğenmiyorsanız izlemeyin arkadaşım. Zorla mı açtırıyorlar sayfayı. Dizi mi kalmadı?
    Bu şeye benziyor, forumdaki ben dahil çoğu arkadaş muhalif(hoş ben kendimi onlarla bir tutmaktan pek hoşlanmıyorum ama..) muhtemelen sen de öylesin. "AKP'yi beğenmiyorsanız oy vermezsiniz gider seçimde başka partiye oy verirsiniz olur biter kardeşim" desem nasıl olur? İşinize gelen konularda en acımasızca eleştiren sizler, ama işinize gelmeyen noktalarda "beenmiosanız izlemein qardsm" oluyor.

Biz zaten izlemiyoruz, ne yayınlandığı umurumuzda da değil, biz yaptıkları "toplum mühendisliğinden" rahatsızız. İsteyen istediğini yaşasın ama kamuyu ilgilendiren konularda bir müdahale gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 17 Nisan 2020; 20:26:30 >
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Kamuyu ne ilgilendiriyormuş pardon? TRT değil bu, Netflix. LGBT bireyler de o kamunun bir parçası.

• Torrent varken, Netflix'in dayatmalarını niye izliyim.
  • Sapıklığı gözümüze soka soka normalleştirme çabaları şaşırılacak bişi yok

• pcdaly kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen hala bizim neye tepkili olduğumuzu anlamıyorsun. Bak, eşcinseller 100 kişi bi evde toplansın ne yapıyorlarsa yapsınlar tamam hiçbir şey demem. Ama sen anlamamakta diretiyorsun. Eşcinseller azınlık bir kesimde. Bunu kendiniz de kabul ediyorsunuz. Bizim şikayetimiz dizilerde bunun çok fazla olması. Ben Eşcinselleri sevmiyorum. Ama bu saygi duymadığım anlamına gelmez. Mesela dizide 5 bölümde bir çıksa tamam gayet normal bir şey derim. Ama her bölümde hetero ilişkiden fazla homo iliski koyulmasının amacı sadece insanların manipüle edilmesidir. Bu kadar basit. Gerçeklerin yansıtılması lazım. Şundan eminim ki dizi izleyen insanlar hayatlarındaki gay karakterlerden daha az gay insanla karşılaşmıştır. Yeteri kadar konulursa kimse sesini çıkarmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Kardeşim sen hala bizim neye tepkili olduğumuzu anlamıyorsun. Bak, eşcinseller 100 kişi bi evde toplansın ne yapıyorlarsa yapsınlar tamam hiçbir şey demem. Ama sen anlamamakta diretiyorsun. Eşcinseller azınlık bir kesimde. Bunu kendiniz de kabul ediyorsunuz. Bizim şikayetimiz dizilerde bunun çok fazla olması. Ben Eşcinselleri sevmiyorum. Ama bu saygi duymadığım anlamına gelmez. Mesela dizide 5 bölümde bir çıksa tamam gayet normal bir şey derim. Ama her bölümde hetero ilişkiden fazla homo iliski koyulmasının amacı sadece insanların manipüle edilmesidir. Bu kadar basit. Gerçeklerin yansıtılması lazım. Şundan eminim ki dizi izleyen insanlar hayatlarındaki gay karakterlerden daha az gay insanla karşılaşmıştır. Yeteri kadar konulursa kimse sesini çıkarmaz zaten.
    ay ne manipuleymiş. filmlerde dizilerde ne kadar eşcinsel varsa hepsi sizi manipule ediyor. başka hiç bir olay veya karakter manipule etmiyor. tek derdiniz sevişen iki kadın olmuş.

ayrıca 5 bölümde 1 çıkarmayıp her bölümde çıkarıyorsa, o dizinin seçtiği yoldur. yani öyle bir tema belirlemiştir ve o temayı sevecek kişileri hedefleyip onlara hizmet sunar.

yani mesela starbucks balkabaklı özel içecek çıkarıp, sizin gidip ama biz balkabağı sevmiyoruz bu içeceğin içeriğini değiştirin demeniz gibi birşey.

adamlar sizi hedeflemiyor. niye dert ediyorsunuz? hedef kitlesi farklı. siz kendiniz için dizi veya film bulun. başka kitleyi hedef alarak yapılan dizilere neden karışma hakkı buluyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.