Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para vermeden devamlı sanal kart ile üyelik alıyorum :) gerçekten abarttılar normal sevişen yok :) o değil sübyancılar küçük çocuklara bile eşcinsellik yaptırmaya başladılar biri de çıkıp demiyor burada çocuk istismarı var diye demekki çocuk istismarı zenginlere suç değil.
  • eski dizilere bakıyorum da (lost,prison break) bu kadar cinsellik göze sokulmuyor. netflix sanki diziyi bunun için çekiyor.
  • Ben nerede yasaklayın dedim? Benim için gark yok ve aynı şeyi hissediyorum . Bahsettiğim o . Önce okuduğunu anla, sonra akıl verirsin . Sana zarar vermeden seni kerten olursa ona da bi plaket verelim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Anladığına sevindim. Lakin benim için saydıklarımla eşcinsellik arasında fark yok. Neticede rızası yoksa her şekilde yanlış, varsa onun da şartları var. Yaşı tutmuyorsa rızasına da bakmazsın değil mi ? Yine yanlıştır . Konu dağılmasın ama, buradaki sorun Netflix’in bize zorla bunu sokuşturması. Konu eşcinselliğin normal olup olmaması bile değil. Hani bir ara bütün ülke pedofil olmuştu da yasa çıkmıştı, sonra bir anda normale dönmüştük. Netflix bunu küresel boyutta yapıyor. Teşbihlere takılmayın . Esas rahatsız eden bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vallahi ben de biktim bu durumdan, konuda "zorla mi izletiyorlar kardesim izlemeyin" diyen arkadaslar, dizinin veya filmin hic alakasi olmayan bir noktasinda bir anda ise girisiyorlar, biz ne yapalim kardesim? illa ucundan bi yerden bir escinsel iliskiyi gosterecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severek izlediğim La Casa De Papel dizisinin son sezonundaki erkek erkeğe öpüşme sahnnesinden sonra dizinin kalite benim göz<ümde yerle bir oldu o an..Kadın kadına bir yere kadar ama erkek erkeğe iğrençleşmekten başka birşey değil..Biz bu platformalrı ailemiz ile izlemek için alıyoruz..Beğenmiyorsanız izlemeyin diyen çok akıllı arkadaşlar acaba erkek çocuklarının öyle sahnelerle karşı karşıya kalmalarını isterlermi ?
  • Açıkçası çok takmamakla birlikte ben gay sahneleri hızla geçmeye çalışıyorum yalan değil. İleriye sarıyorum. Hiç bir şekilde dizinin konusuyla veya işleyişiyle alakası yok. La casa de papel de aynı durumu yaşadım. Olmasa daha iyi bence ama o kadar da takılacak bir durumu yok. İleriye sarın.
    Ya da netflix seçenek olarak "eşcinsel bölümleri gösterme" şeklinde bir kutucuk işlese keşke. Bunu kullanırım ben açıkçası.
    Ayrıca yasaklansın diyenlerin ağızlarına biber sürmek lazım. Ben de Saçma sapan ağalı Türk dizilerini sevmiyorum izlemiyorum. Onlar da yasaklansın o zaman!!!
    Faşist davranışlara gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

aynen baba rusya en gelişmiş robotlar
    https://www.theguardian.com/world/2018/dec/12/high-tech-robot-at-russia-forum-turns-out-to-be-man-in-robot-suit

aa bak çok güzel kapak oldun şimdi :(

Rusya tamamen manipulatif ve medyası baskı altında bir ülke. Yaptıkları hiçbir şey düzgün değil olan şeylerde sovyetlerden kalma sektörler. Yalandan robot yaptık diye medyayı kandırıyorlar al bak ne çıkıyor

Alıntıları Göster
    Putin the bear rider bizdeki birilerine benzerliğiyle dikkat çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

vallahi ben de biktim bu durumdan, konuda "zorla mi izletiyorlar kardesim izlemeyin" diyen arkadaslar, dizinin veya filmin hic alakasi olmayan bir noktasinda bir anda ise girisiyorlar, biz ne yapalim kardesim? illa ucundan bi yerden bir escinsel iliskiyi gosterecekler.
    The Witcher'da da cinsel sahneler araya giriyor.Kardeşim biz lore için geldik bana ne tiristen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 19 Nisan 2020; 19:37:42 >
  • konunun silinmesi için kaç şikayet daha gerikiyor yada ne kadar daha tartışmanın devam etmesi lazım?

lgbtyi öven bir başlık olsa saniyesine kaldırmıştınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 19 Nisan 2020; 19:38:51 >
  • Konu sahibinin tepkisini anlayıyorum ancak, neden bu durum sürekli Netflix'e özel bir şeymiş gibi aktarılıyor anlamış değilim.

Bütün yabancı yapımlarda bu durum mevcut.

2-3 ayda bir bu konu gündeme getiriliyor ve Netflix kapatılsın deniliyor sonra da. Ne yapalım yine torrente mi dönsün insanlar? O zaman yabancı yapımlarda bu durum sona mı erecek? Çözüm nedir?
  • Bunlar yüzünde netflix ede sansür koyacaklar.
  • Konuyu öne çıkaran sayısı umut verici. İnsanların artık bu konularda bilincleniyor olmasi çok güzel bir şey

• valla bu konuyu acma ihtiyaci duyduguna gore seninde gizliden hosuna gidiyordur gay sahneleri izlemek.
  • Bende 2 erkeğin öpüşmesinden aşırı rahatsız oluyorum genelde ileri sarıyorum. Tabi eşcinsel sahne var diye diziyi izlemeyecek değilim yapacak birşey yok.
  • Zorla mi izletiyorlar bu Netflix’i size anlamiyorumki.

• fotifoti kullanıcısına yanıt
    Kertilmeyi başkasına zarar vermek olarak görmen çok ilginç. Şu anda bulunduğun ortamda mutlaka farklı zamanlarda farklı insanlarca kertilmiş insanlar vardır. Bunu onlara sorup zarar görmeyenlerden başlayabilirsin plaket vermeye.

• Bir eşcinsel olarak hetero sevişme sahneleri beni rahatsız ediyor ama çözümü basit, "ileri alma özelliği". İnanılmaz bir şey! Çok seveceksiniz...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.