|
Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (29. sayfa)
-
-
El chapo izliyorum bu dizide bile eşcinsellik olurmu ya .
diziyi nerdeyse eşcinsellik üzerine kuracaklar utanmasalar .
harbi gına geldi . -
Seni bu kadar rahatsiz etmesinin altinda kendini edemediginden defans mekanizmasi kullanman olmasin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var böyle bir şey arkadaş kabul edin artık. Dünyaya aşılamak istedikleri bir zihniyet var. Halen bunları savunuyorsunuz nasıl ortamlarda büyüdünüz siz ya? Çok değil 10 sene öncesine kadar azınlıklar bu kadar el üstünde tutulmuyordu. Sonra da neden mutsuzuz diye ağlıyorsunuz. Fark ettiniz mi dünyada ne zaman ki lgbt, azınlık milliyetçileri, sjw zırt pırt akımları güçlendi, dünya olarak mutluluğu maddiyatta arayan mutsuz, saçma sapan bir toplum olduk.
Yeter da..
bi tane film eleştirmeni söylemişti, söylediği filmin adını hatırlamıyorum da yeni bir film idi, film uzay filmi, farklı yıldız takımındaki gezegenlere mi ne gidiyolar. orada iki kişi konuşurken biri soruyo işte sen nasıl geldin buraya falan diye. diğeri de diyo ki, ben Suriye'liyim. devlet bizi yurdumuzdan etti bize zulüm yaptı mecburen göçtük falan diyo :)))))
bu filmlerin ne kadar çomarca ve komik enstanteneler barındırabildiklerini siz düşünün.
bu konuda daha önceki mesajımda da ayzmıştım, eskiden Hollywood filmlerinde popüler olan şey her filme bir sevişme sahnesi sokmak idi. moda idi bu. şu anda öyle bir film yapmak yürek ister. yani iflm içinde iki hetero sevişecek ama hiç homo sevişmesi olmayacak. vallaha cesaret ister böyle film yapmak. sosyal medayada kolayla linç yiyebilir :) adamlar LGBT meriçlerinin linçlerinden kaçabilmek için biraz da mecburen koyuyolar o homoselsuel ögeleri :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bakın Black Mirror dizisi başlı başına bir örnektir. İlk iki sezon Channel 4 isimli ingiliz kanalında yayınlanmıştır ve her bir bölümü tek kelimeyle olağanüstüdür, sanat eseridir.
3. sezondan itibaren diziyi Netflix satın aldı ve bariz bir kalite düşüşü oldu, yine bu gay saçmalıklarıyla doldu, amaaa
bakın adamlar Black Mirror gibi bir dizinin 5. sezon ilk bölümününün şu gay saçmalıklarıyla içine etmişler. Black Mirror gibi bir klasikten bahsediyoruz, yazıktır, günahtır ulan şu seriyi bitirebilmek yetenek gerektirir ne bitmez gay dertleri varmış yuh be arkadaş vallahi yuh. Bildiğin bütün serinin üstüne bayrağı dikmişler 5. sezon ile vallahi helal olsun. Bu kadar yeteneksizce, saçmalıklarla yürütülen platform nasıl oluyorda dünyanın en çok izlenen platformu oluyor çok ilginç, bütün dünyanın zeka seviyesinin yerlerde süründüğü sadece buradan bile belli.
-
Bunu buraya bırakıyorum. Konu hakkında gayet açıklayıcı bir yazdı olmuş.
okuryazarsosyolog.blogspot.comeşCİNSELLİKhttps://okuryazarsosyolog.blogspot.com/2020/04/escinsellik.html
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
BİSMİLLAHİRRAHMÂNİRRAHÎM,
ALLAHÛ TEÂLÂ ZÛ'L CELÂLİ VE'L İKRAM, BİR VE TEKTİR EŞİ VE BENZERİ VE ORTAĞI YOKTUR,
DOĞMAMIŞ VE DOĞURMAMIŞTIRDA, YARATTIĞI HİÇ BİR VARLIK O'NA DENK VEYA EŞİT OLAMAZ !
ALLAHÛ EKBER, LA İLÂHE İLLEALLAH MUHAMMEDURRASÛLALLAH !
-
BİSMİLLAHİRRAHMÂNİRRAHÎM,
ALLAHÛ TEÂLÂ ZÛ'L CELÂLİ VE'L İKRAM, BİR VE TEKTİR EŞİ VE BENZERİ VE ORTAĞI YOKTUR,
DOĞMAMIŞ VE DOĞURMAMIŞTIRDA, YARATTIĞI HİÇ BİR VARLIK O'NA DENK VEYA EŞİT OLAMAZ !
ALLAHÛ EKBER, LA İLÂHE İLLEALLAH MUHAMMEDURRASÛLALLAH !
BeIn Media grubununda farkı yok.
Arkadas bu tipler de bi acayip
Aynen kanka dünyada herkes aslinda escinsel ama naparsin iste kendilerini aciklayamayip defans mekanizmasından dolayı dikkat çekmemek icin karşı cinsle evlenip cocuk yapıyorlar
-
Eşcinseller gerçekten zihinsel ve psikolojik hasta insanlar. Bir kursta hocam detaylı anlatmıştı. Neyse bir keresinde bir eşcinsel ile sohbet etmiştim. Bana Türkiye'nin aslında %50 sinin eşcinsel olduğunu fakat çeşitli sebeplerden açıklamadıklarını söylemişti. Bu benim için bir kanıt olmuştu. Lgbt üyeleri gerçekten .... zekalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Düşünce yapısı enteresan.Bir kadınla bir erkeğin sevişmesini garip karşılamamız gerektiğini düşünen ama onların öyle doğmuş olması vs.Hepsi öyle değil.Yönelim bambaşka bir konu.Çocukluğunda yaşadığı travmalar,hormonal dengeler,yetiştirilme tarzı bunlar da büyük bir etken.Zaten doğuştan kadın gibi olan birisi trans olup bazı kadınlardan daha güzel bir vücuda dahi sahip olabiliyorlar.Bakkal mahmut abi gizliden gay ise bunun doğuştan gelmeyle bir ilgisi yok.Cinsel yönelim,zevk alma yönü denilebilir.
izlemeyi bırakarak protestonu gösterebilirsin zira paralı platform
-
Sadece Netflixte olsa iyi, yeni yapım bir çok filmde hatta bazı oyunlarda bile var artık. Sanki zorunlu gibi, en azından bi sahne geçiyor yada politik doğrucu mesaj veriyor. SJW akımı maalesef sinema zevkimizi bitirdi. Eski filmlerdeki tad yok gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 5 Ocak 2022; 14:46:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten Batı ülkeleri anlamsız bir biçimde bunu pompalıyor tüm dünyaya. Sanki erkeklik çok kötü, zehirli bir şey gibi lanse ediliyor bunun sonucunda ortaya saçma sapan ilişkiler çıkıyor. Hayır bu ilişkilerde kadın da erkek de mutsuz oluyor çünkü cinsiyet rolleri bu saçma sapan dayatmalar yüzünden tersine döndü. Çin ve Rusya ortaokula geçen çocuklara maskülenlik dersi veriyor diye biliyorum. Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama sürekli eşcinselliğin propogandası yapılmasından gına geldi. Amerikan sinemasına biraz ilgim vardır ilgisi olanlar da bilir 60-70-80’li yılların filmlerinde hayata, ilişkilere dair alınacak çok güzel dersler var. Daha sonra sjwciler basına, sinemaya bir sansür uyguladı tüm bu filmlerin fişini çekti sonra ortaya dediğiniz görüntüde filmler çıkmaya başladı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Çin ve Rusya ortaokula geçen çocuklara maskülenlik dersi veriyor diye biliyorum.
😱😱😱
Onlar bunu ders olarak okutsalar dahi ekranlarda gördüğümüz şahıslar maganda ruhlu olmuyorlar, her ne kadar rahatsızlık verici bir ders olsa da ölçüsünü ayarını tutturmuşlar...
Batı ülkelerinin pompalamasını RTE'nin "Almanya bizi kıskanıyor" pompasına tercih ederim, herkesin hayatı RTE gibi boş değil ki "hayat boş pompala coş" yapalım. Geçtiğimiz gün "Deli Yürek" dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'nun meşhur dansını gösterdiler burnuma bir aRoma geldi sormayın, bence Kenan İmirzalıoğlu ile yatan erkekleri sorgulayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Ocak 2022; 10:58:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya zaten bizim ülkede ölçüsünü tutturamıyorlar. Bizim ülkede de eline tesbih alanı, hayt höyt tarzı konuşanı, ya benimsin ya kara toprağın diye konuşanı erkek olarak görüyorlar mesela. Kime kibar konuştuysam çoğu tepeden baktı ne zaman ne dediğimi düşünmeden aklıma ilk geleni söylediysem insanlar daha çok saygı duymaya başladı. Bizim ülke insanının genel özelliği azıcık kibar ol, saygılı davran insanlar seni ezik görüp tepeden bakmaya başlıyor. Benim kastettiğim şey o değil siz beni yanlış anladınız.quote:
Orijinalden alıntı: tubytubequote:
Çin ve Rusya ortaokula geçen çocuklara maskülenlik dersi veriyor diye biliyorum.
😱😱😱
Onlar bunu ders olarak okutsalar dahi ekranlarda gördüğümüz şahıslar maganda ruhlu olmuyorlar, her ne kadar rahatsızlık verici bir ders olsa da ölçüsünü ayarını tutturmuşlar...
Batı ülkelerinin pompalamasını RTE'nin "Almanya bizi kıskanıyor" pompasına tercih ederim, herkesin hayatı RTE gibi boş değil ki "hayat boş pompala coş" yapalım. Geçtiğimiz gün "Deli Yürek" dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'nun meşhur dansını gösterdiler burnuma bir aRoma geldi sormayın, bence Kenan İmirzalıoğlu ile yatan erkekleri sorgulayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 9 Ocak 2022; 13:2:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X