Şimdi Ara

Netgear Router Sorunu ( Yardim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kablolu modemime Netgear DG834PNB Adsl Modem Wireless Router bagladim ancak bilgisayardan aga baglandiktan sonra net baglantisi olmuyor. Kablosuz ag durumunda ise ag baglantisi yok, internet baglantisi yok yaziyor. Ustelik baglanti singesinin uzerindede sari alt fonda siyah unlem isareti var. Yardimlarinizi yada fikirlerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secondvirus -- 27 Mayıs 2012; 16:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandığın Netgear zaten adsl modem sen modemi modeme bağlıyorsun belki ayarlarında eksik kısımlar vardır.Wirelles AP,Router olarak çalıştırma özelliği varsa ve kullanmak istiyorsan gerekli ayarları yapman lazım klavuzunda anlatıldığı şekilde.
    Küçük bir bilgilendirme modem olarak bağlıyacaksan.
    Modemin web arayüzüne gir Setup/Basic Settings/Encapsulation yer alan yeri PPPOE olduğunu kontrol et ardından ADSL Settings/Multiplexing Method'u LLC BASED ayarla burda yer alan VPI 8 VCI 35 ayarlı olması lazım ISS aldığı bilgiye göre kendi otomatik ayarlıyor.ADSL mode auto bırakabilirsin.Bu kontrolleri yaparsan sevinirim birçok kulllanıcı bu iki noktada yaptığı eksik ayardan dolayı bağlanamamaktan şikayet ediyor.Zaten diğer tüm ayarlar standart şekilde herkez yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 27 Mayıs 2012; 20:19:55 >
  • Internet hizi 50mbit oldugu icin internet saglayici firmanin verdigi modemin girisi yuvarlak ve tabiki internet cikisi da. Internet saglayici firma internet kullanmam icin bu modemi kullanmak zorunda oldugum, eger wlan istersem router kullanmam gerektigini soyledi. bu router modemi ebay den satin aldim. extra resimler koyuyorum insallah yardimlarda faydali olur. simdiden tesekkur ederim. ( SkyLord4u Tesekkurler )

Bu arada forumlarda MAC adresi falan diyorlar. Problem o nedenle olabilirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp Link Vr2100 DSL Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.