Bildirim
NETGSM [ANA KONU] (387. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bunu ben de merak ediyorum durduk yere bir de kullanmadığımız şeyin faturasını ödetmesinler
-
-
Tt ye mağazadan geçiş yapıyoruz değil mi?online oluyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oluyor.
-
olmuyor
Oluyor neden olmasın.
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?internet=5%E2%80%9310 -
2,5 aylık NETGSM maceramız sona erdi, annemin hattını Türk Telekom'a taşımak için başvuruda bulundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta pttcell taşıdım. 20gb 286 tl. Şimdi de vodafone taşıdım 20gb 191 tl 😄 Allahtan yeniyim de taahhut borcu 25 tl çıktı.
Aslında cayma bedeli çıkmaması lazım ama maalesef istedikleri her şeyi yapıyorlar. İlk ay verdikleri interneti falan bahane ederek cayma bedeli yansıtıyorlar.
-
Yok kardeşim ondan değil. bunlar çakallık yaptılar o yüzden. Aslında numara taşıdığın zaman başlangıç tarihinden itibaren 1 ay sonra faturalandırma yapılması gerekirken Bunlar kendilerince ayın 27'sinde fatura kesim tarihi biçmişler Ben de o sürede 6 günlük bir kullanım gerçekleştirdiğim için muhtemelen ona binaen o cayma bedelini yansıtıyorlar.
Anladım. Yine de her türlü kardasınız.
Bir sene boyunca kafamız rahat, seneye bu zamanlar yine kampanya kovalarız. İnşallah ömrümüz yeterse...
-
Her iki şekilde de oluyor az önce bayiden ciktim
Müşteri hizmetleri bana sadece bayiden oluyor demiş yapmamıştı , iyiki de demiş ben mağazaya gidene kadar türkcell festival çıkardı türkcelle geçtim şimdi
Şimdi 2 ay önce tt nin tarifesine geçtim.Şimdi türkcele geçmek istesem indirimli tutarı 2 aylık ödeyeceğim değil mi ? Taahhüt bozduğum için.
-
Yurtdisinda sinyal almiyormu?
3 gündür bakudeyim sinyal yok. Ticket actim geri bile donmediler
Ben görmedim ama
-
Arkadaşlar sitede canlı destek bölümünü bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X