Hala herhangi bir gelişme yok mu acaba? Turkcell ile olan anlaşmazlık çözülemedi anladığım kadarıyla |
NETGSM [ANA KONU] (385. sayfa)
-
-
Numarasini tasiyan son faturasini odeyen arkadaslar bana alinti yapip nasil odediklerini aciklayabilir mi Tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet arkadaşlar bende 27kasim başvurdum,29kasim bimcell geçtim ..99tl fatura vardı,ne SMS ne bildirim bişey gelmedi, son faturayı ödeyen,odeyebilen biri, yazar bizi bilgilendirirse seviniriz .. teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netgsm müşteri hizmetlerini arayın. Son faturayı ödemek istiyorum diye belirtin. Onlar netgsm sitesinde evezne diye bir yer var oraya girmenizi istiyorlar. Ordaki formu doldurup fatura tutarını manuel yazarak kredi kartı ile ödüyorsunuz müşteri temsilcisi hatta iken. Daha sonra o sistemden bakıp ödemenizi görüyor ve manuel olarak son faturanızı ödendi yapıyor. Bu yöntem dışında hiçbir bankadan sorgulama ile filan fatura çıkmıyor. Tamamen manuel sistem. Çağrı merkezindeki arkadaşta bunu söylüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguraci -- 4 Aralık 2024; 9:41:49 >
-
şu an mevcutta böyle bir kampanya yok.
-
Yarın çıkar sitede. Acele etmeyin
Netgsm baya vurur bu kampanya. O kesin. 3 gb 100₺ şu an için çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 4 Aralık 2024; 12:31:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom faturalıya mağazalardan basvuruluyor değil mi? Online filan yok.
Geçen ay taşıdığım hattın16 gün kullanım bedeli olarak 194₺ tam fatura çıkarmışlar,
normalde tüm operatörler kullandığın gün kadar çıkartır
Gider ayak bi kazık daha s*ktu firma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Son fatura gün bazlı mı çıkıyor? bende tüm hatları taşıyacağım artık. Fiyat cazibesi kalmadı.
-
20 gb 1000 dk - 180 tl mi ben mi yanlış görüyorum :D rekabet sen ne güzel bir şeysin ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom NetGsmi bitirecek kampanyayı yapmış.Benim annem 1 gb 500 dk lık paketi kullanıyor Net Gsmde.Türk Telekomun 3 gb lik paketi beni bir düşündürmeye başladı.Sonuçta Net gsm paketlerini taahhütsüz kullanıyoruz.Yarın bir gün zam yapabilirler geçen ki yaptıkları gibi.NetGsm paketleri taahhütlü olsa hiç düşünmem özellikle çekiminden bu kadar memnunken ama acaba dedirtti şahsen bu kampanyası tt nin.
-
4.operatör ülkemiz için imkansız.3 lü çete ve bu hukuk sistemi ile kimse Türkiyeye gelmez.Turkcell Netgsme geçiş yapan abonenin sinyalini keserken btk afk takıldı.21.yy da iletişim çağında şu yaşanan şey o kadar komik ki.Hayır onu geçtim yurtdışında internet o kadar uygun ki insanlar hobi olsun diye paket falan alıyor. Turkcell Ukraynadaki operatörü lifecell üstünden uygun fiyatlara savaştaki Ukraynaya hizmet veriyor.Günün fıkrası bu olur sanırsam.
-
Hocam, son faturamı bulamadım maillerden. Bulursam döneyim size
Evet, paketler listelendi. Taçsız kral pele, bekenbağuğer, biricik bardo bu paketlerden kullandı. Netgsmli kalmasın. Sonra vay ben duymadım, vay ben bilmiyordum demeyin.
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Y%C4%B1ld%C4%B1zl%C4%B1%20G%C3%BCnlere%20%C3%96zel%20F%C4%B1rsat -
Süre belirtmiş mi
Belli değil.
-
-
Ağam eğlenir bizimle ...bugün türk Telekomu aradım en uygun tarife 300 lira dedi ben de o zaman türkcelle geçeceğim dedim , tamam geçebilirsiniz dedi , ben de gidip türkcell den 10 gb 180 liralık tarifeye başvurdum , şimdi de bu çıktı , resmen dalga geçiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: achfighterEvet, paketler listelendi. Taçsız kral pele, bekenbağuğer, biricik bardo bu paketlerden kullandı. Netgsmli kalmasın. Sonra vay ben duymadım, vay ben bilmiyordum demeyin.
bireysel.turktelekom.com.trTüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Y%C4%B1ld%C4%B1zl%C4%B1%20G%C3%BCnlere%20%C3%96zel%20F%C4%B1rsat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X