Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Voltner , canturkkara Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.920
Cevap
246
Favori
422.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğruysa geç kaldı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Telegramda bir grupta paylaştılar ben de sitelerinde göremedim. Yarın bayilere bakacağım. Beklemedeyim ben de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Telegramda bir grupta gördüm yarın başlayacak diye bakalım detayları öğreniriz yarın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

14 kasımdan sonra açıklama gelmedi annen memnun değilmi benim kız hattı kullanmaya devam ediyoruz telefon çalma sesi geliyor ses de hiç sorun yaşamadık

• fast-man F kullanıcısına yanıt

Annemin bir şikayeti yok ama ben NETGSM'in sessizliğinden rahatsız oluyorum. Yarın ne olacağı belli değil. Son durum hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, gelecek hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka operatöre taşınan hattın NETGSM'deki son faturası nasıl ödeniyor?

• bu turkcellin yeni paketine geçsem mi bilemedim 10 gb 185 lik işimi görür aynısı netgsmde 180 lira sms gelmeme sorunu volte vs göz önüne alırsak. Hani aslında hiç turkcelle geçeyip adamlara da destek olmak istiyorum ama ne bir açıklama ne birşey zaten turkcell bu paketleri netgsmdeki aboneleride kendine çekmek için çıkarttı büyük ihtimal. Paket aynı fiyat şimdi geçmesek yarın öbür gün netgsme zam gelir o da sıkıntı bu sıkıntılardan dolayı artık volte falan sorunlarını da zor çözerler gibime geliyor.

Acaba netgsm den geçiş sayılıyor mu ki kampanya ya ya da kalsak mı netgsm de kararsız kaldım sizler ne dersiniz?

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Bende seninle aynı düşüncede kaldım hocam, acaba netgsm'den geçiliyormu turkcell'e taşımada sıkıntı varmı bir sorun yoksa net geçilir tahhüt yapıp bir sonraki zamdan etkikenmeme,volte,ses kalitesi cezbediyor birde yeni yıl itibariyle yeni zamlarda kapıda gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paker kullanıcısına yanıt

Hocam mantıken turkcell zaten netgsmi bitirmek için çıkarttı gibi o yüzden geçiş olur gibi duruyor da bu da turkcell sen zaten bizdesin yararlanamazsin derse bu sefer netgsme de geri donemeyiz.geçersek tabiki fark var interneti vs olsun dediğin gibi zamlardan etkilenmeyiz ( sms sorunu için 2.hattim var bankadaki noları onlarla degistirdim o sorun degilde) ama ya bekleyip geçen birinden durumu öğrenip ona göre hareket edeceğiz 1-2 güne ya da kalacağız netgsm de bir oraya sonra oraya taşımaya hiç uğraşamam.

Hayatımda hiç faturalı taahhütlü de hiç kullanmadım bir netgsm e girmiştim taahhütsüz diye hangisi cazip bir kampanya yaptiysa faturasız vsde zıp zıp hep taşıma yaptım

Hala ne yapayım kararsızım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 3 Aralık 2024; 3:26:9 >
  • Paketler gelmiş galiba🤔

NETGSM [ANA KONU]

• NETGSM [ANA KONU]

Bana yok
    Mevcut turkcell aboneleri avucunu yalasın olmuş

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Netgsmden bu paketlere geçiş yapabilirz herhalde sanırım.

Netgsm'den turkcell'e geçişe izin var ise olurNETGSM [ANA KONU] 

Neden olmasın.

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Geçiş var geçen ay ki kampanyalardan birisinetgsmden turkcelle geçerek yararlanmış

• fiyat belirsizliğinden bende turkcelle geçiş yaptım 10 gb 185 tl NETGSM [ANA KONU] 

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Asgari ücret açıklanmadan önceki son kaçışNETGSM [ANA KONU] 

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Geçiş onaylanırsa, geçişin gerçekleşeceği tarih ve saat mesajı gelirse buradan bilgi verebilir misiniz? NETGSM'den geçiş olmadığı söyleniyor.

zaten amac o gibi geldi ..turkcell icin iddiali fiyatlar bunlar .

• streamin S kullanıcısına yanıt

Turkcell'den kaçan kaçana🤭

Ohh olsun bunlara müstehaktır🤭

Müşteri çekmek için bu fiyatlar😉

• streamin S kullanıcısına yanıt

Aynen öyle netgsmden geri gelsinler diye yapildi bencede.

Bende netgsmdeyimde ayni fiyat veriyor turkcell kalsam netgsmde destek olayim desem adamlarin yarın öbür gün sinyalini kesse ya da afaki zam gelse ben mağdur olucam bilemedim ne yapsam.

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.