Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Voltner Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.920
Cevap
246
Favori
422.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İade etmiyorlar 50mb altına düştü mü otomatik tanımlanıyor bana bu ay 4-5 tane tanımladılar wifi’ye bağlı olduğum halde 8gb bir anda bitti bugün bende Vodafone‘a taşıdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Tarife ve ek paketlerin detaylarına bakarsanız ''50 MB kaldığı zaman ek paket tanımlanır'' ibaresini görebilirsiniz, bu normal.

NETGSM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 30 Kasım 2024; 20:54:0 >
  • Benim hattın borcu yok , ama kapalı görünüyor ulasilmiyor hat gitti mi netgsm çöktü mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enigma98 kullanıcısına yanıt

Sakla sakla ileride değere binebilir, en kötü anısı var diye dursun :D

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Yok ben de aktif

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Bu gece değil. Sağ altında yazıyor. 30.12.2024

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Olabilir kalsın evde...

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bazen oluyor öyle uçak moduna alıp geri kapatınca düzeliyor.

• YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    3 ay olmadan tasima yapilmiyor yeni hatlarda

• Çeşitli kullanım alanlarına göre irili ufaklı tarifeler, paketler sunması ve bunu yaparken fiyatları arasında bir mantıksızlık olmaması netgsm in en sevdiğim özelliği. Üstelik paketler arasında da tek tıkla geçiş yapabiliyorsun. Sadece bunlar bile benim netgsm de kalmam için yeterli bir sebep. Çekim sorunu ise hiç yaşamadım, diğer sorunlar ya da eksiklikler günlük hayatımı etkilemiyor. Sadece şirketin açıklama yapmaması gelecek açısında endişelendiriyor beni umarım bir şekilde rayına oturur işler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

bilgin olmadığı konularda milleti yanıltma, taşıyabilir. özel durum var.

• YedekSubay Y kullanıcısına yanıt

herhangi bir bayiye gidip taşıyabilirsin, 90gün oldu mu diye sonran olursa evet de. sms ile işiniz yok, bayiye gideceksiniz. turkcell sms istemiyor diğerlerini bilmiyorum.

• Gecen ay hattini tasiyan arkadaslar son faturanizi odediniz mi? Mail falan gelmedi henuz?

• Netgsm'e geçenler temsili NETGSM [ANA KONU] 

NETGSM [ANA KONU]Turkcellyoutube
    Şimdi Hazırkartlılar, her 20 TL ve üzeri yüklemeye 30 gün boyunca Turkcell'lilerle konuşurken kullanabilecekleri 60 dakika kazanıyor! Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in resmi YouTube sayfasıdır. Sunduğumuz tüm avantaj, kampanya, cihaz, servis ve hizmetlerini https://turkcell.com.tr 'de inceleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=wSxgb4gUSzI
  • Bu paylaşılmış mıydı arkadaşlar? Fiyatlar iyi geldi bana.
    3 Aralıktan İtibaren geçerliymiş

NETGSM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 2 Aralık 2024; 19:16:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: violason

Çeşitli kullanım alanlarına göre irili ufaklı tarifeler, paketler sunması ve bunu yaparken fiyatları arasında bir mantıksızlık olmaması netgsm in en sevdiğim özelliği. Üstelik paketler arasında da tek tıkla geçiş yapabiliyorsun. Sadece bunlar bile benim netgsm de kalmam için yeterli bir sebep. Çekim sorunu ise hiç yaşamadım, diğer sorunlar ya da eksiklikler günlük hayatımı etkilemiyor. Sadece şirketin açıklama yapmaması gelecek açısında endişelendiriyor beni umarım bir şekilde rayına oturur işler.
    Aynen katıliyorum.Mesela netgsm çoluk cocuk 5 hat var.Herkesi bir alt pakete düşurdüm.Çünkü internet paketi çoğu boşa gidiyordu.ilerde az gelirse yükseltirim.Birde ses netliği düzelse bir yere gitmem.

• violason kullanıcısına yanıt
    Bunun kaynağı nedir acaba? Genel açıksa annemle babamı taşıyayım.
    Ayın 3 u galiba. Bakalım yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 2 Aralık 2024; 20:47:36 >
  • turkcell web sitesine yansıyan henüz bir şey yok. acaba bayilere ve illere özel mi yaptılar bu sefer ve son tarih nedir acaba?

• Bu Netgsm neden yeni abonelik / transfer sayfalarını hala kapatmıyor ? Hiçbir uyarı da vermiyor. Duyuru sayfası da yok.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt
    Sim kartı satışı yok. İsterseniz de geçemezsiniz

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.