evet en gözde sosyal medya mecrası hatta... adamın şirketinin kurumsallığı insanların en çok gezindiği ve şirketiyle etkilişime girip destek alacak sosyal medya alanlarında yok, bunu bildiğiniz halde alakasızca ne alaka diye alakasızca soru sormuşsunuz... |
NETGSM [ANA KONU] (396. sayfa)
-
-
Aktif olarak NetGSM kullanıyorum memnunum da ama tarife fiyatı beni düşündürüyor. 15GB'lık tarifeye 235TL ödüyorum ve Türk Telekom'dan geçtim. Türk telekomda şu an 20GB'Lık tarife 180TL. Bir yanım üç büyüklere para kazandırmak istemiyor bir yanım da niye boşuna 55TL ödeyeyim her ay diyor.
NetGSM'de Türkcell hatları ararken arama sesi gelmiyor, internet hızında hiç sorun yaşamadım. Sadece bazı uygulamalar ilk defa NetGSM'den erişim geldiği için herhalde ilk seferde internet bağlantısı kurmuyor. Daha sonra düzeliyor. Başka hiçbir şikayetim yok.
-
Sorma ya kafayı yicem ben Türk Telekom'a geçen Nisan ayında taahhüt yaptım 1 sene 225 TL, 20 GB ve bu fiyat o dönem en ucuz fiyattı hiçbir şekilde daha ucuza hiçbir yerde yoktu şimdi ise 6 ay sonra 20 GB paketi 180 civarına veriyorlar enflasyon mu düştü, fiyatlar mı ucuzladı hayırdır? Neye göre fiyat belirliyorlar söyleyeyim tamamen kafadan uydurma ve kime geçirebilirsek mantığıyla belirliyorlar fiyatları. Bunlar kadar büyük soyguncu organize firmalar yoktur bu ülkede -
Netgsm başvuru kısmından Mobil kısmını komple kaldırmış, Sım kartınız olsa da artık başvuramıyırsunuz. Sanırım artık kimse geçemeyecek. -
Netgsm - turkcell çatışması hakkında son gelişmeler nedir deyip konuya girdim. Son mesajları okuyunca kasım ayından bu yana netgsm ve turkcell bir çözüm sunmamış, ortayolu bulamadıkları anlaşılıyor. btk uyarısına rağmen turkcell bildiğini okumaya devam ediyor anlaşılan. Gerçekten çok üzücü bir durum. Rekabet ortamı yok. İletişim temel ihtiyaçlar sınıfında sayılır.
-
Üç büyük operatörün en büyük diğer kusurları da paket düşürmemeleri. Ben 30GB tarife kullanıyorum bana teklif edilen en düşük tarife 35GB veya 40GB'dan başlıyor. 30GB bile teklif etmiyorlar. İnternet paketimi düşürmek istiyorum maalesef geçiş yapamazsınız diyorlar. Nedeni de veri tüketimimin fazla olması nedeniyle sistem bana düşük tarife önermiyormuş. NetGSM'de 1GB tarifeye düşürsem paketimi kimse engel olmaz. Bunu geçtim Türk telekomda taahhüt yenileyeyim diyorum bana önerdikleri paketler 450TL'den başlıyor.
NetGSM de yeni abone alımını durdurmuş, geçici mi kalıcı mı bilinmiyor. Bir daha NetGSM'e geçemem diye çıkasım gelmiyor. Tarife fiyatları da uygun olsa gerçekten düşünmeden devam edeceğim firmayla. Turkcell şu an 20GB'lık paketi 235'e veriyor. NetGSM'in giderleri daha düşüktür ama şu an fiyat olarak rekabet edemiyorlar. 3 firma bir olup tekelleştiler
-
Umarım Vodafone yada Telekom ile anlaşarak devam ederler. -
Harbi unutuldu gitti bu konu netgsm de kalan bi kaç kişi kaldık herhalde
Ben normalde nere ucuzsa oraya geçen biriydim şuan tüm operatörlerde çok cazip kampayalar olmasına rağmen nedendir bilmiyorum ama beklemedeyim -
netgsm mobil başvuruları artık kabul etmiyor. Yazık oldu. Bir rakip çıksaydı iyiydi.
-
netgsm aile şirketi oldu 😊😊😊
sadece ölümüne savunanlar kaldı -
Açıkçası netgsm den bi aksiyon bekliyordum. Bütün herkes fiyat indirirken netgsm daha yüksek kaldı. Halbuki 2 aydır netgsmdeydim. Arama sesi yok, bazen ilk aramada düşmüyor, ikinciyi arayınca dusuyor. Bazen mobil internet gidiyor. Telefonu kapat açmadan gelmiyor. Ucuz diye idare edecektik ama , hiç bir açıklama, hiç bir savaş vermemesi, vs gelecek için hiç umut vaadetmedi. Bugün itibari ile bir senelik Telekom başvurumu yaptım malesef. Şimdi durduk yere her ay 50tl neden fazla vereyim. Birde fiyatların sabit kalma guveneside yok, birdaha böyle kampanya bulamayız diye son 4 gün kala basvurumu yaptım. Netgsm savaşımız kısa sürdü malesef. Ama kimse vazgeçilmez degil bunu öğrettin bize. Seneyede Allah kerim başka operatöre düşünmeden geçerim artık :) -
Yakında kendi baz istasyonu veya ortak istasyonu kullanmaya başlar. Sanalda kimseye güven olmaz. -
5 kasımdan sonra geçen hatlara sşm kart ücretini iade ediyor mu firma? Arayıp konuşan oldu mu? Ben hiç bağlanamadım. Taşınan numaraların bir önceki ay çıkan faturayıda silmişler. Bunlar nasıl ödenecek?
-
Hala duran var mı?
Son yaptıkları zamla beraber turkcell den daha pahalı oldu.
Netgsm 15 gb 235 tl ye verirken Vodafone turkcell t Telekom daha ucuza veriyor.
Yanında durmayı çok isterdim fakat arada bir problem var bu firmalardan daha pahalıya satıyorsan ya ucuza alıp pahalıya satıyorsun yada hakkını yediler. -
Bir tane yeni hat almıştım.
15 GB 129 lira iyiydi. Fiyatlar artınca yeni hattı da bir yere taşımayınca mecburen en düşük 1 gb'lık pakete geçtim.
2 hattımız daha vardı geçireceğim. Boşa sim kart ve kargo ücreti ödediğimiz ile kaldık.
Sağlık olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden. Bu süreçte twitter ve instagramı aktif kullanmak yerine sadece linkedin üzerinden açıklama yapmaları garip oldu. Ellerini kollarını bağlayan ne idi bilmiyoruz ama en azından neden başka bir operatör ile anlaşma yoluna gitmediler onu da bilemeyeceğiz sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X