Tekrar merhaba hocam. Şuan uygulamaya girdiğimde faturam 143 tl gözükmekte olup taahhüt kısmıda düzelmiş durumda. |
NETGSM [ANA KONU] (394. sayfa)
-
-
Büyük ihtimal sıraula düzeliyor hocam,bende halen aynı gösteriyor demekki geçiş zamanına höre sırayla düzeliyor -
Arkadaşlar yaşlı telefonu için almıştım netgsm zam yaptı turkcell mağdur etti vs okudum ama tam bilgi sahibi değilim son gelen 14 kasimdaki fatura hala 49 liraydı. Kısaca bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. Arttiysa kampanyalar bitmeden tasitiyim
-
Ben tt tasidim yasli hattini daha uyguna geldi 6 gb tarife ile tt 10 gb 1000 dk ayni fiyat neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 11 Aralık 2024; 23:23:23 > -
Ben 49 liralık paketteydim 500 dakikaydi o ne kadar oldu acaba ( telefon Tuşlu İnternet ihtiyacı yok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kml_77 -- 11 Aralık 2024; 23:26:37 > -
Sitesinde 49 tl yaziyor -
Endişe etme yazan fiyat neyse o
-
netgsm herkez bir laf söylüyor ama adamlar sim iğnesini bile düşünmüş kocaman operatörler bunu bile çok görüp akıl edemiyor yeni hat taşımada
-
150 liraya 1 iğne 😂😂😂 -
O yine iyi; 15-20 bin ver telefon al. Kutudan şarj cihazı çıkmıyor.
-
Evet 49 geldi biraz önce taşımaya da gerek yok o zaman iş görüyor
-
gsm numara taşıma işi bitti mi netgsmde bilgisi olan var mı ? -
Evet numara taşıma kısımı pasif çünkü Türkcell sinyal vermiyor artık. -
O iğnenin parasını veriyoruz zaten. Diğer operatörler gibi sim kartı ücretsiz mi veriyor?
-
İğneyi 12 ay sonra yapacaklar. Ücretsiz sim kartı tarife içine gömüyorlar; içinde içinde hepsi içinde.
Biz rüter kirası almıyoruz; haricen almıyoruz, dahilen alıyoruz, gizliden.
-
Hattı 7'inde Türk Telekom'a taşıdım. Fatura ödeme linki istedim. Gelen cevap ise ay sonunda kesilecektir şeklinde. Neden böyle oldu?
-
Öyle oluyor zaten fatura kesimi ne zamansa o zaman olur. Sen çıktığın gün kesilecek diye bir uygulama yok. Fatura kesim günü kullandığın kadar yansır. Sadece Netgsm firması soyguncu olduğu için tüm ay fatura ediyor. -
Anladım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Burada yazılanlara göre taşıma yapanlar için fatura kesim günü beklemeden link gönderiliyor anladım.
-
Suan tasima yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X