< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM [ANA KONU] (384. sayfa)
-
-
Bu, Turkcell' in "Büyük Festival" rarfifelerine geçmiş olmak için minimum yada maksimum NetGSM' de kalmış olma limiti var mı arkadaşlar?
-
Hayır istediğiniz zaman geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netgsm'den turkcell'e kaçabilenler kaçsın ben diyim size
Netgsm uygulama açılmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
sizce hala geçmek için mantıklı mı?
-
Geçemezsin. Yeni abonelere sinyal verilmiyor.
Hocam şu 516 lı hattı turkcell tarifelerine geçiş yaptırabiliyor musunuz? İlk aldığım zaman yeşil beyaz tariflerle devam ettim sonra turkcellden başka operatörlere geçtim geri turkcelle geldim ama son 2 yıldır turkcell de başka tarifeye geçemiyorum. Hattı turkcelle taşırken de sadece yeşil beyaz tarifeye geçebilirsiniz diyorlar. Siz de durum nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 3 Aralık 2024; 22:2:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne zaman geçilebilir bu konuda bilgi var mı
-
0516 prefixli Hattı çocuğa temiz numara diye turkcell den aldım 90 gün mecburi kullanımdan sonra bimcell taşıdım hala da bimcell de kullanıyoruz tekrardan ne turkcell nede başka bir operatöre taşımadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende açıyor
-
Şuan tcell in yaptığı kesinlikle Netgsm e son darbe. Osmanlının son zamanlarında mum fabrikası varmış. İngilizler gelip kendi fabrikalarını kurmuşlar. Rekabet adına fiyatı düşünmüşler, sonra Osmanlı'da düşürmüş en son Osmanlı devlet fabrikası kapanmış. Sonra İngiliz fabrikası fiyatlarda iyi geçirmiş. Şuan evet Tcell Netgsme göre çok mantıklı doğru. Ama sonrasında Netgsm de çekildikten sonra tcell 20 gb 235 , 2 ay öncesine kadar 580 çekiyordu. 1 yıl sonra tcell 700 çekmezse bende bu işi bilmiyorum. Tamam tcellde kendi çapında netgsmde fiyat politikasında haklı ama ne olursa olsun BTK kararına uyması gerekirdi. Tabi ülkede hukuk olmadığından daha doğrusu yönetim kadrosu malum partinin ataması olduğundan sırtlarını iyi dayıyorlar ve hukuk tanımıyorlar. Bu olay Afganistan'da bile olmazdı...
Hocam aynen öyle bende sizin gibi netgsme darbe olarak düşünüyorum.
Kendimde netgsmdeyim ama taşımaya başvurdum turkcelle çünkü bunlar belli olmaz 3-5 aya kalan müşteriler içinde sinyali keserler kalırız açıkta.
1 yıl kendimizi sağlama alalimda seneye bakicaz artık
Ekimin başında 510 lütfen sıfır hat alarak netgsm ye geçtim sim kart parasiydi kargo parasiydi 400₺ vergi parasiydi derken hat açıldı tarife 59₺ lik her yöne 500dk 500sms 2gb İnternet ama 2 aydır 130₺ kusurlerde fatura ödüyorum anlamadım gitti asım yada tarife harici paket alımı da yok bilen biri aydınlatabilir mi şimdi de tarife zamlı 87₺ oldu. Taşıma yapacağım yapamıyorum 90 gün şartı var 130₺ ödedikten sonra 200₺ öderim vodafone kampanyaları var ona geçerim yani senin turkcell ile arandaki sorundan banane ya % 68 zam dayatması nedir ya zaten volte yok WiFi araması yok sanki tüm hizmetleri veriyorsun birtakım zam kalmış gibi
3 ekimde yeni numara ile netgsm ye geçtim numara taşımak için minimum ne kadar beklemem lazım?
90 gün beklemeniz gerek. 60 gün dolmuş ocak ayından itibaren geçiş yapabilirsiniz.
Turkcell suçlu evet ama netgsm neden bir açıklama yapmıyor ? Hiçbir haber sitesinde olayları görmüyoruz.
son yapılan %68'lik zamla fiyatların vodafone'dan bir farkı kalmadı netgsm'in cazibesi kalmadı
Resmen netgsm fazla duyulmadan başını ezmek bitirmek istediler.
birşeyler yapmalılar kendilerinden memnun müşterilerini kaybetmeye nasıl göz yumuyrlar anlamıyorum.
malum 3lü gangster gsm şirketlerinden birinde 10gblık tarifeye 160 tl veriyorum 8.ayındayım onu bile kullanmıyorum hiç batıyor bana israf olan dk ve gb. ama anneme 750 lira kesildi mesela geçen ay. bu insanlar bi telefon faturasına 750-1000 tl bayılmak norm olmuş hem de taahhüt altında her allahın ayında bu parayı veriyorlar. boşa gidiyor para saçma sapan dijital şeylere kullanmadığın şeylere.
onun yerine her ay bi yetimin bi fakirin afetzedenin falan ihtiyacını gidersem daha huzur bulurum.
para onlara değilde ensarcılara pedofillere tecavüzcülere gidiyor
insana yapılan yatırım mı önemli gblara yapılan yatırım mı?
taahhüt denilen maraz da bizi koyunlaştırıyor. sanki oksijen ekmek su satıyrlar hayat satıyorlar.
istesek gider public wifiden görüşme yaparız 2025 dünyasında bu gsm şirketlerine kesinlikle muhtaç olmadığımız halde iyice mafyalaştılar. kredi kartı ekstresi öder gibi her ay bunlara para bayılmaktan bıktım yüksek meblalar 1000-2000 arası gibi
ulan bankamısınız be!! telefon numarası olmayan vatandaşlıktan mı atılıyor. kullanmıyorum telefon falan.
sanki pasaportlarımızı simkarta endekslediler de önemi arttı da.
alt tarafı bir telefon numarası whatsapp gibi internetten çalışan uygulamalar da var istesek hiç abone olmayız bile gsm'e
-
Facebook ta karşıma türkcell festival diye bir reklam çıktı
10 gb 185
20 gb 230 şeklinde devam ediyor , ön başvuru yaptım ama sorun şuki geçen hafta türk Telekom a geçmiştim , henüz cayma bedeli yok , 1 hafta oldu , cayma hakkı geçerli mi başvurum onaylanır mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X