Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.996
Cevap
238
Favori
429.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yemeksepetine şikayette bulunun , resmi operatore öesaj göndermemek nedir diye itiraz edin.

ben finansbank a itiraz ettim pek kaale almadılar, k.kartı ve hesapları kapattım.

diğer bankalarda çalışaan şey finansta çalışmıyorsa benim kabahatim değildir.

• Arkadaşlar merhaba netgsmde olup mi stick cihazı kullanan var mı acaba bazı ıss firmaları mi stick ilk bağlanırken tarih saat güncelleyemediği için internete bağlanamıyor birde ip tv kullanmaya izin veriyor mu acaba inat gibi filan. teşekkürler.

• saycan S kullanıcısına yanıt

bu cihaz cep telefonu üzerinden mi kontrol ediliyor onu çözemedim.

chrome cast tipi bir cihaz mı yoksa dahili android ile iptv özelliği olan bir cihazmı tam çözemedim

ben netgsm ile tplink gsm modem kullanıyorum, normal evde internetinde yaptığım herşeyi yapabiliyorum

• saycan S kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor.

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim bugün taşıyacağım.

• NetGSM'e yeniden abonelik açıldı mı ve çalışıyor mu? Numara taşıyıp kullanabiliyor muyuz? Sitesinde her şey normal gözüküyor.

• Mobidik kullanıcısına yanıt
    Mobil kısmı kapalı. Taşıma yok hocam. Yeni hatta Yok
  • netgsm türknet gibi oldu yani sadece ev İnternetine ağırlık veriyor artık
  • Ben NetGsm başvuru yaptım, 25 aralık akşam aradılar, onay aldılar ve e devlet girip oradanda onayladım, ne zaman geçiş gerçekleşir, geçiş süreci ağır mı net gsm de, çünkü ben şuana kadar 10-12 firma değiştirdim 1 gün dolmadan hep geçiş oluyordu

• 19Hsyn9696 kullanıcısına yanıt

Netgsm de yeni abonelik ve numara taşıma hizmeti veremiyor artık Türkcell sinyal vermediği için siz nasıl yaptınız!?

netgsm normal sabit interneti mi kast ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

Netgsm de yeni abonelik ve numara taşıma hizmeti veremiyor artık Türkcell sinyal vermediği için siz nasıl yaptınız!?

netgsm normal sabit interneti mi kast ediyorsunuz?

Netgsm Telefon hat geçişlerinde aranarak onay verme yok. Evde Netgsm telefon hattı kullananlar var ondan dolayı biliyorum.

Ev internetinde arayarak sesli onay ve beraberinde e-devlet onayı isteniyor ve bundan dolayı ev internetinden bahsediyordum.

• eski aboneler için hala fiyatları iyi diğer operatörler uçmuş
  • Eski abonelerden hattını taşıyanların sayısı kadar yeni abone alımı yapsalardı bari..

• canlı destek açılmıyor mu

NETGSM [ANA KONU]
    NETGSM [ANA KONU]www.netgsm.com.tr
    Dijital Operatör - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/?type=livechat
  • Akbank giriş SMS'i gelmiyor.
  • Selamlar dostlar. İkinci hat olarak netgsm den hat almak istiyorum. Temiz numara bulmak kolay olur mu ? Bazı numaralari ücretli bazılarıni da ücretsiz satıyor farkı var mıdır ? Halen banka sms sıkıntısı yaşanıyor mu acaba ?
  • evenko kullanıcısına yanıt
    Mobil kısmı şu an aktif değil. İsteseniz de hat alamazsınız.
    Temiz numara istiyorsanız. Bimcell pttcell Teknosacell bunlara bakın. Ama acele edin. Yılbaşı sonrası zam gelecek sıfır hatlara
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.