Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
238
Favori
430.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayın xxx, iptal edilmiş olan xxxxx numaralı hattınıza ait son ödeme tarihi geçmiş toplam 93,94 TL tutarında ödenmemiş fatura borcunuz bulunmaktadır.

1 ay önce taşıma yapmıştım kullanmadığım ayın tam gün fatura çıkarmaları normal mi sizce?

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Normal değil tabi ki ama ney normal ki başkalarınada tam ay fatura çıkarmışlar ama müşteri hiz arayanlara kullanım bazlı fatura çıkar tam çıkarsa ararsınız düzeltiriz demişler.
    Benim bu ay içinde taşıdığım 3 hattım var altışar gün kullanılmış fatura kesim tarihi bugün benimkide yarın belli olur.
    Müşteri hiz arayın bakalım ne diyecekler.
  • yeni abone için türk telekomla falan anlaşma yapmıyor mu netgsm madem Turkcell sözleşmeyi feshetti
  • Bugün saat 2 gibi 15 yıl aradan sonra Vodafone saflarına katılmış olup adayı terk ediyorum. Vestelcell cortu çekince ara çözüm olarak tren kalkmadan atladık lakin sıçıp sıvamalarına dayanamayıp bırakmak zorunda kaldık.

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.benden bu kadar

• sivaslı5841 S kullanıcısına yanıt

Hayır yapamaz. BTK "sanal mobil oparatör" olarak Türkcell'i seçti" baz istasyonlarını açacak hakim oparatör o" diyerek karar aldı. Yani bu sürede bağımsız sanal oparatör olmak isteyenler Turkcell'e başvurabilir, anlaşabilir sözleşme imzalayabilirdi. Netgsm'de bundan yararlandı. Bile isteye kimse ekmeğini paylaşmaz. "Ben yatırım yapıyorum külfetine katlanıyorum ekmeğimi bölüşmem" diyor, kendilerince de haklı.Ama bize soktukları kazık öylesine büyüktü ki BTK bile rekabetin oluşması için Avrupa'da oldukça yaygın olan sanal oparatör uygulamasını getirmek zorunda kaldı.

Turkcell itirazları sonra BTK'nın "hakim oparatör" kararı kaldırıldı

Netgsm'de" ben mahkemeden önce başvurdum" dedi Mahkeme haklı gördü.

Yanlız bu hak sadece arama ve sms için .Olay da DATA'da koptu zaten

GB başına Turkcell 10 lira istemiş. Netgsm'de "yüksek fiyat yapamam" demiş. Turkcell'de fişi çekmiş. Mahkemeye gidecekler mi anlaşacaklar mı belli değil.

Ama süreç çok ağır işliyor. 2 aydır en ufak gelişme yok.

Dönüp dolaşıp 20 yıl önceki Aycell-Aria birleşmesine onay vermenin ne derece büyük hata olduğunu anlıyoruz. Aria batıktı ama devlet alır ihalesini yapabilirdi. 2000'li yılların başında hazır altyapılı mobil oparatörün üstüne atlarlardı

nitekim el koyulan Telsim 4 milyar 550 milyon dolara Vodafone gitmişti.

Aria'da aynı yol izlenseydi 4 mobil oparatörün aşağı yukarı eşit şartlarda rekabet etitkleri ortam oluşacaktı.Hatta 2009'da son anda vazgeçmeseydi Alman oparatör ile 5.

Şu kriz ortamında ve bu maliyetlerle kimse sıfırdan altyapı kurmaya yanaşmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Hayır yapamaz. BTK "sanal mobil oparatör" olarak Türkcell'i seçti" baz istasyonlarını açacak hakim oparatör o" diyerek karar aldı. Yani bu sürede bağımsız sanal oparatör olmak isteyenler Turkcell'e başvurabilir, anlaşabilir sözleşme imzalayabilirdi. Netgsm'de bundan yararlandı. Bile isteye kimse ekmeğini paylaşmaz. "Ben yatırım yapıyorum külfetine katlanıyorum ekmeğimi bölüşmem" diyor, kendilerince de haklı.Ama bize soktukları kazık öylesine büyüktü ki BTK bile rekabetin oluşması için Avrupa'da oldukça yaygın olan sanal oparatör uygulamasını getirmek zorunda kaldı.

Turkcell itirazları sonra BTK'nın "hakim oparatör" kararı kaldırıldı

Netgsm'de" ben mahkemeden önce başvurdum" dedi Mahkeme haklı gördü.

Yanlız bu hak sadece arama ve sms için .Olay da DATA'da koptu zaten

GB başına Turkcell 10 lira istemiş. Netgsm'de "yüksek fiyat yapamam" demiş. Turkcell'de fişi çekmiş. Mahkemeye gidecekler mi anlaşacaklar mı belli değil.

Ama süreç çok ağır işliyor. 2 aydır en ufak gelişme yok.

Dönüp dolaşıp 20 yıl önceki Aycell-Aria birleşmesine onay vermenin ne derece büyük hata olduğunu anlıyoruz. Aria batıktı ama devlet alır ihalesini yapabilirdi. 2000'li yılların başında hazır altyapılı mobil oparatörün üstüne atlarlardı

nitekim el koyulan Telsim 4 milyar 550 milyon dolara Vodafone gitmişti.

Aria'da aynı yol izlenseydi 4 mobil oparatörün aşağı yukarı eşit şartlarda rekabet etitkleri ortam oluşacaktı.Hatta 2009'da son anda vazgeçmeseydi Alman oparatör ile 5.

Şu kriz ortamında ve bu maliyetlerle kimse sıfırdan altyapı kurmaya yanaşmıyor.

Çıktığı yıllarda hatırlıyorum, Aria'nın sinyal kalitesi ve GPRS hızı İstanbul'da çok iyiydi. Turkcell'den Aria'ya geçen çok genç vardı bu yüzden.

• Netgsmden numara taşıdım içerde kalan faturayı nerden öderiz (kredikart) online işlemler hesabımı silmişler. Nkolay dan netgsm sorguladım borcun yok diyor ama sms borç hatirlatma geliyor. Webportal olmadan nasıl ödencek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 1 Ocak 2025; 13:21:2 >
  • 1shot1kill kullanıcısına yanıt

Ödenmediği için bana mail geldi size de gelir muhtemelen. Mailde e vezne linkiyle çıkıyor fatura.

• achfighter kullanıcısına yanıt

O dönemki İtalyan ortakları acele edince Aria yanlış hatırlamıyorsam sadece 1800 frekansı ile 2001'de çıkış yapmak zorunda kaldı. Döneminde 200kbps internet hızı sundu ki 2001 için oldukça hızlı bir internet demekti.

Ama işte 800 ve 900 bandları olmaması kırsal bölgede çekmemesine neden oldu.

Dayım Aria kullanırdı ama ilçeye gelince çekmezdi. Aycell Nokia baremine göre ilçede iki çubuk çekerdi konuşma için yeterliydi .

Ben sorun yaşamamak için önce telsim altyapılı starcep, bir ara aycell/Avea simkart bozulunca (starcep en büyük sorunuydu)sonra şuan hala aktif olarak kullandığım telsim hattı aldım 20 yıldır aynı hattı kullanıyorum bu kadar istikrarlı olduğum başka bir alan yok😂

Eksik frekans nedeniyle çekim sorunu olmasaydı hem konuşma hem data paketleri,arayınca kazan,ve ücretsiz müşteri hizmetlerini gibi seçenekleri cezbediciydi.

Turkcell kontör çekerdi mesela.

Hasılı kullanmanın nasip olamadığı tek hat Aria oldu.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım numara Aria dan kalma :) dediğiniz gibi İstanbul içinde çekim çok iyiydi. Ama gel gelelim İstanbul dışına çıkarsan baya yaya bırakırdı. 99 depremindn sonra galiba 2001 belki 2002 de evde bi telefon olsun diye alınmıştı.
    İlginç hataları vardı. Mesela kontör olmasada istediğin kadar sms atabiliyordun :) 0 da duramıyordu sistem. Bazen konuşmada izin veriyordu.
    Karabük ve Safranbolu şehir merkezlerinde düzgün çekmediğini hatırlıyorum.

Sonra malum birleşme. Önce Avea oldu. Gerisi malum.

2009 da 3G ihalesine mi giripte Alman öperatoru girecekti pazara ? Hangi öperator du o ?

• asi_genc6134 kullanıcısına yanıt

konusu var hatta

https://forum.donanimhaber.com/4-gsm-operatorumu-geliyor--9619972

• merhaba arkadaşlar netgsm otomatik ödeme fatura talimatımı vakıfbank ile verebilirmiyim

• Ağustos ayı içerisinde kapattığım hattıma aralık sonu sms olarak fatura geldi. 31 aralık günü ödemek istedim. İlk ödemede kredi kartı bilgilerim doğru olmasına rağmen bankadan gelen doğrulama SMS'ini de doğru girmeme rağmen ödeme yapılamadı mesajı ile karşılaştım. Tekrar SMS üzerindeki linkten ödeme sayfasına girdiğimde fatura halen ödenmemiş görünüyordu. Tekrar ödemek için gerekn işlemleri yaptım ve ödeme tamamlandı. SMS üzerindeki like tıkalyınca ödenecek fatura bulunamadı yazıyordu.

ESAS sorun ise; ödeme yaptığım bankanın uygulamasında ise iki sefer para çekilmiş görünüyordu. İlk önce bankayı aradım. Müşteri temsilcisi Netgsm ile görüşün, sonuç alamazsanız harcama itirazı yapalım dedi. NETGSM müşteri temsilcisi ise işlem başlattı. Dün 1 Ocak tatil olduğundan bugün işleme alınmasını bekliyorum. Gelen giden, arayan soran bişey yok. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise muhasebe bölümüne daha aktarılmamış. Bekleyin dendi. Size ne yapmalıyım?

• asi_genc6134 kullanıcısına yanıt
    türkcell ve Türk Telekom yönetim kurulu üyelerinden bazıları aynı zamanda devlet bakanlığı yapıyorlar ve 150 bin liranın üzerinde üyelik ücreti alıyorlar , konu kapanabilir 😊😊😊
  • Vodafone geçtiğime pişman oldum . Geri dönüş yok değil mi
  • Ben bunlardan bir sim kart aldım(120tl)Tam numara taşıyacaktım,baktım olay patlamış.Nedense artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bu ülke de.Sim kartı da çerçeveye takıp,asarım duvara👍😄
    NETGSM [ANA KONU]
    Giden gelemiyor acep ne iştir

Biz adayı terk etmedik buralardayız. buyrun gelin derdik fakat Squid Game gibiyiz giden gidiyor gittiği gün bitiyor
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.