Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU] (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: deneme1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
8.024
Cevap
238
Favori
431.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadar operatör de iyi değil. Onca birleşmeye rağmen ve Türk Telekom Fiber ağına rağmen hala süper bir operatör olamadılar da zaten, ayrı devam etseler yine biri batardı.

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Artık geçilemeyen veya yeni hat alınamayan bir operatörün son temsilcileri olarak burayı terk etmiyoruz :D

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Son kalanları bi şekilde ikna edeceklerdir valla ne yalan söyleyeyim sınırsız internet paketli bi teklif dışında turkcelle geçmeyi kabul etmem
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Bu konuda haklısın, Türk Telekom yönetim kurulu üyesi Ömer Fatih Sayan Ulaştırma bakan yardımcısı..

Benim zaten yan hattım, Vodafone'dan geçmiştim NetGSM'e, eğer çıkmam için zorlarlarsa tekrar Vodafone faturasıza dönerim, 6 ayda bir Telsiz vergisi öder kullanırım.

• Yerinden memnun olmayan gider kalanlar da kıymete biner
  • Arkadaşlar son durum nedir? Yeni abone alımına kapalıydı. Mevcut aboneler sistemden çıkarılıyor mu?
  • Konusu geçti mi denk gelemedim ama Nkolay fatura ödemelere netgsm'i koymuş.. Henüz fatura kesilmediği için deneme şansım olmadı.

Ulan dedik bunların sağı solu belli olmaz şu kampanyalar varken atmayalım Vodafone 'da bol bol GB dağıtıyor hazır.

Derken...

Vodafone hattını aldık. Şarj su gibi akmaya başladı. Araştırdık ki 10 yılı aşkın mevzuymuş çözüm de yokmuş.

Hadi dedik ne yapalım. İnterneti su gibi akıyor.

Bak sadece Google açıp hız testi yaptım 130 MB gitti hız 30 mbit çıktı.

Ulan ben 5 GB netgsm interneti ile ayı çıkartıyordum.

Neyin içine düştüm yahu. Valla netgsm boş yere yüklenmişiz.

Bekle ki tarife bulasın 14 gün içinde kaçtık kaçtık yoksa bir yıl boyunca yamulduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Ocak 2025; 10:8:44 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun yerinizde olsam türktelekom yada turkcelle geçerim bende aşağı yukarı 15 yıldır vodafone kullanmıyorum

Tarife yok ki nereye geçecez(nereye s.çacaz gibi oldu 😂)

• osamanos kullanıcısına yanıt

İsteyen devam ediyor istemeyen başka operatör e geçiyor. Tabi yeni abone alımı yok ne olur zaman gösterecek

• Geçen ay netgsm hattımı kapatmıştım. Son fatura gelmedi tabi ki. İnternet sitesindeki destek adresine e-posta gönderdim. Geri dönüş olmadı. Borcumuz varsa nasıl ödeyeceğiz?

Netgsm hattımı aldığım günden bu yana yaşadığım pişmanlık günbegün artıyor ve bunların hiçbirinin sorumlusu Turkcell, BTK falan değil.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Net gsm müş.hizmetlerini ara size link gönderiyorlar direk o linke tıklayınca kart bilgilerini girip ödeyebilirisniz
    https://evezne.netgsm.com.tr/

Tutarı bilmiyorsam buradan nasıl ödeyeceğim?

"Borcumuz varsa nasıl ödeyeceğiz" dedin diye attım bu linki

Borcun var mı yok mu herhangi bir teblig olmadığı için borç ödeme yükümlülüğünüz de yoktur tebliğ yapılınca da borcun tutarını öğrenir ona göre ödeme yaparsınız

Dostum nkolay'dan ödeyebiliyorsun varsa nkolay hesabın. Hanüz geçen ayın faturaları kesilmedi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 5 Ocak 2025; 15:5:27 >
  • sim kartı alıp hiç aktıfleştirmemiş kimse varmı para iadesi talep eden

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Var bekliyoruz bakalım ne zaman iade olacak, mh ile görüşeli 15 gün oldu halen ses seda yok
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.