Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.403
Cevap
46
Favori
32.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGE6FC780
    Başvuru için tıklayınız

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende yukarıda ilker isimli bir arkadaşın linkiyle girdim.

şoknet iptal etmediği için bir gün geç aktivasyon oldu ama sonunda geçiş yaptım.

ilginç olan ise şoknet ve ondan önceki iss de modem değerlerimde max 95mb ve kullanımda 80 mb görüyorken netgsmde max 130 mb görünüyor.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG03KLW8H

• Selamlar. Ben de kod paylaşayım. Net GSM referans kodu ile 40 TL indirim hem size hem bana.
    Referans kodu:

NTG3NHRRN3

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3NHRRN3

Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 4 Ekim 2024; 22:12:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda referans paylaşan birinin koduyla geçiş yaptım bende 20 küsür saatte geçiş yapıldı tavsiyem 0850 303 0303 numaralı çağrı merkezini arayıp geçiş yapın çok hızlı işleme alınıyor.

Referans kodum: NTGVRQAO7V

Bu kodla geçiş yaptığınızda ilk ay hariç 6 ay boyunca hem size hemde bana 40 TL indirim yapılıyor faturaya.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRQAO7V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirstyle -- 5 Ekim 2024; 12:28:5 >
  • Merhabalar arkadaşlar 6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

Referans Kodu : NTG1T0LRP

Başvuru için tıklayınız:

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer1041 -- 5 Ekim 2024; 18:31:50 >
  • Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGE6FC780
    Başvuru için tıklayınız
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

• NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;

Referans Kodu: NTGE6ZNAAB

Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Sizde bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB

Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.

Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303

Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.

Telegram

• Üç aydır NetGSM kullanıyorum. Poyraznet'ten geçiş yapmıştım bu lisans iptali gündeme geldiğinde. Port kaybı yaşamamak ve aniden ortada kalmamak adına. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım; sadece bir kere gece yarısı yaklaşık bir saatlik kesinti oldu. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu vereceğim çünkü karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat vermeleri de oldukça iyi.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Başvuruyu bu linkten de yapabilirsiniz:

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1

Telefon ile arayarak da abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

08503030303

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ..

Ben de buradan kendisini tanımadığım bir arkadaşı referans göstererek abone oldum.

Millenicom dan geçiş yaptım fiber altyapı ikisinin arasında bi fark görmedim.

Referans kodu ile ilk fatura ödemesinden sonra 6 ay boyunca indirim almak için.

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Bu linke tıklayabilir yada müşteri temsilcisine bu kodu vererek indirim kazanabilirsiniz.

REFERANS KODUM : NTGDCHRZQ1 

Barbaros Kutucularoğlu

• 2 haftadır sorunsuz kullanmaktayım, öneririm.

Benim Referans Kodum: NTGN9TYM1O

İsterseniz bu kodu kullanarak 6 ay aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.

• Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.

Siz de benim referans kodumla üye olursanız hem siz hem ben indirimden faydalanacağız.

Müşteri hizmetlerini arayarak bu başvuruyu yaparsanız daha hızlı oluyor.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

Referans Kodu : NTG5K686Z5

Başvuru için tıklayınız;

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG5K686Z5

• Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere İlk 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim.

Referans Kodu: NTGQA5AQ20

Link:

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQA5AQ20

Bu kodu kullanarak Netgsm abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.

Not: Telefon ile arayıp başvursanız işlemler daha hızlı ilerliyor. Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde kampanya ya dahil edileceksiniz.

• Bu konuda referans paylaşan birinin koduyla geçiş yaptım bende 20 küsür saatte geçiş yapıldı tavsiyem 0850 303 0303 numaralı çağrı merkezini arayıp geçiş yapın çok hızlı işleme alınıyor.

Referans kodum: NTGVRQAO7V

Bu kodla geçiş yaptığınızda ilk ay hariç 6 ay boyunca hem size hemde bana 40 TL indirim yapılıyor faturaya.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRQAO7V

• 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanmak için aşağıdaki kodu ya da linki kullanabilirsiniz, teşekkürler.

Referans kodu: NTG0TDENG4

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0TDENG4

NOT: Bursa merkezde 5 haftadır sorunsuz VDSL kullanıyorum, kesinti vs yaşamadım tavsiye edederim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.