Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz. Referans Kodu: NTGQBP0C75 Abone Adı: Bülent Kartlı Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmak neredeyse imkansızdı ve çoğunlukla sorunlarımızı WhatsApp üzerinden çözmeye çalışıyorduk. Ancak NETGSM’de telefonla müşteri hizmetlerine kolayca ulaşıp, hızlı ve etkili bir şekilde destek alabiliyorum. Bu, NETGSM’in sunduğu en büyük avantajlardan biri. Önemli Not: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın.! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAX52 -- 4 Ekim 2024; 11:55:4 > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (9. sayfa)
-
-
Merhaba aboneliğimi 27.09.2024 tarihinde başlattım.
Netgsm Internet aboneliği için referans kodum: NTGM1PEZKZ
Abone adı soyadı: Yaşar KARADANA
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
6 Ay 40TL indirimden bu kod ile yararlanabilirsiniz.
-
Net GSM diğerlerine göre ucuz.Hızıda güzel.Birde kampanyası var. Arkadaşını davet et kazan. Hem siz hem de davet kodu sahibi kazanıyor. Sitesinden bakın eğer kafanıza yatarsa benim davet kodumu kullanabilirsiniz :
Referans Kodum: NTGCUCLKWW
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Farklı bir markadan geçiş yaptım. Şuan için gayet memnunum. Fatura otomatik ödeme talimatında. Geçiş yapmak isteyenler referans kullanırsa sevinirim.
6 ay 40TL İndirim, Haziran 2025e kadar sabit fiyat garantisi.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG6BKOQQH
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG6BKOQQH
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
NETGSM geçmek isteyenler için
Referans Kodu NTGDH2P5MQ
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDH2P5MQ
-
NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;
Referans Kodu: NTGE6ZNAAB
Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.
Sizde bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB
Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.
Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303
Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.
-
İki aydır NetGSM kullanıyorum. Poyraznet'ten geçiş yapmıştım bu lisans iptali gündeme geldiğinde. Port kaybı yaşamamak ve aniden ortada kalmamak adına. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım; sadece bir kere gece yarısı yaklaşık bir saatlik kesinti oldu. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu vereceğim çünkü karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat vermeleri de oldukça iyi.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Başvuruyu bu linkten de yapabilirsiniz:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak da abonelik başlatabilirsiniz yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
08503030303
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 30 Eylül 2024; 11:48:43 > -
Poyrazwifi den geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz
Referans Kodu : NTG0A0Q61Q
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q
-
Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi.
Referans kodu belirterek 6 ay 40TL İndirim almak için.
Referans Kodu : NTGKAZURKY
Başvuru için tıklayınız: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGKAZURKY
26.09.2024 tarihinde başvuru yaptım. Bugün itibariyle aktif edildi. (6 günde kurulum yapıldı)
** Form doldurunca yoğunluktan dolayı geri dönüş yapılmıyor ya da çok geç yapılıyor.
Müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapmanız durumunda abonelik hemen yapılıyor.
Müşteri Hizmetleri No: 0850 303 03 03
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTG5K686Z5
Başvuru için tıklayınız;
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X