< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (8. sayfa)
-
-
Bir taze netgsm referans kodu da benden=NTGJ2SJRIT
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netgsm'in 0 312 911 09 11 no.lu Müşteri hizmetlerine ulaşıp gsm hattımı ve ev internet geçişi yaptım. Yoğunluk nedeniyle hatta beklediğim 10 dakikaya değdi. Hem telefon hattım hem de ev internetimde geçiş sağlandı.
Abonelikte bu Referans Kodu kullanılabilir. : NTG2D9WLPN
Başvuru için link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2D9WLPN
-
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGUDCT7C2
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUDCT7C2
NETGSM geçmek isteyenler için
Referans Kodu NTGDH2P5MQ
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDH2P5MQ
-
Merhaba Poyraz wifi kullanıyordum yeni geçiş yaptım. Referans kodumu kullanırsanız birlikte indirimden faydalanmış oluruz.
Bunun için +90(850)3030303 telefon numarası ile geçiş yapmanız müşteri temsilcisine referans kodunu söylemeniz gerekiyor
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGHMCRDFC
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHMCRDFC
İki aydır NetGSM kullanıyorum. Poyraznet'ten geçiş yapmıştım bu lisans iptali gündeme geldiğinde. Port kaybı yaşamamak ve aniden ortada kalmamak adına. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım; sadece bir kere gece yarısı yaklaşık bir saatlik kesinti oldu. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu vereceğim çünkü karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat vermeleri de oldukça iyi.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Başvuruyu bu linkten de yapabilirsiniz:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak da abonelik başlatabilirsiniz yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
08503030303
-
6 ay boyunca 40 TL indirim için Netgsm referans kodum: NTGI5LZI5
Başvuru linki sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGI5LZI5
2 haftadır kullanıyorum. Hiçbir kesinti, hızda düşüş vs olmadı. Gayet memnunum.
-
6 ay boyunca NETGSM Sabit İnternet faturalarınızda aşağıdaki kodu ya da linki kullanarak 40 TL indirim kazanabilirsiniz, işbirliğiniz için şimdiden teşekkürler.
Referans kodu: NTG0TDENG4
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0TDENG4
NOT: Bursa merkezde yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum kesinti vb. sorunla karşılaşmadım, hattın taşıdığı en üst hızı alabiliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X