Merhaba. Dilerseniz NTGN9TYM1O referans kodumu kullanabilirsiniz. Sizi aradıklarında ya da siz aradığınızda kodu belirtebilirsiniz telefondaki arkadaşa. Ben de Poyraz'dan geçtim. Geçecek arkadaşlar için yazıyorum. Öğleden sonra başvuruyu yaptım ama 1 saat içerisinde aramadılar. Sonrasında ben onları aradım. 15-20 dakika sıra bekledikten sonra bağlandım. Bağlandıktan sonra süreç şaşırtıcı derecede hızlı işledi. Telefondaki arkadaşın yönledirmesi ile sisteme kimlik fotoğrafınızı yükleyip sonrasında Bankacılık şifrenizle E-devlete giriyorsunuz ve oradan sözleşmeye onay veriyorsunuz. Bu kadar. Sonrasında çok kısa bir süre sonra (benim 10 dakikada falan oldu) Poyraz (ya da hangi ISS den geçiyorsanız) hizmetiniz iptal edildi mesajı yolluyor, Netgsmden de hizmetiniz başlamıştır mesajı geliyor ve geçişiniz tamamen tamamlanıyor. Mesajda gelen Kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğiniz anda internete bağlanmış oluyorsunuz. Ankarada hattım VDSL 85-25 civarı bir kapasitesi var. 70-7 hız alabiliyorum şu anda. Ping test server lokasyonuna göre 8-18 arası değişiyor. Poyrazda da aynı hızları alıyordum. Nedendir bilmiyorum ama Poyraza göre sosyal medya uygulamalarında daha hızlı gibi hissettim ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Geçeceklere hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanım devam eder. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (7. sayfa)
-
-
Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere İlk 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim.
Referans Kodu: NTGQA5AQ20
Link:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQA5AQ20
Bu kodu kullanarak Netgsm abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Not: Telefon ile arayıp başvursanız işlemler daha hızlı ilerliyor. Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde kampanya ya dahil edileceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 24 Eylül 2024; 13:14:56 >
-
İşlemlerinizin hızlı olması için netgsm'i siz arayın
Poyraznet "30 bin abonem var" diyordu. Bu nedenle yoğunluk yaşanabilir
Sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz
Referans
https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&messageId=159642978&url=https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGK6PJTSV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 24 Eylül 2024; 13:6:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NETGSM geçmek isteyenler için referans kodu NTGBZNKLM3
Geçiş için kimlik bilgisi ve e-devlet onayı isteniyor.
Süreç 2-3 saat içinde hızlıca tamamlandı.
-
Ortalama 15 dakika telefonda bekleyip 5 dakikada işlemi bitirdik.
Referans kodum : NTGUR06NFO
bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz
başvuru için:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUR06NFO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuni21 -- 24 Eylül 2024; 14:59:49 > -
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGN1F5Z78
Referans Kodu: NTGN1F5Z78
(Aramalar da referans kodu yeterli)
2 tane taşıma gerçekleştirdim, ilkinde bir problem çıkmadı 5dk da bağlandı. Diğer hattım problemli olduğu için 1 gün beklemek zorunda kaldım ve çalışanlara bağlanmak için 1 saat bekledim. Tabi fiyat/performans açısından en iyisiydi. Umarım, çalışanlarını arttırırlar şuan problemimiz çözüldü ama ileride yine internet giderse bu kadar süre beklemek istemem.
NETGSM geçmek isteyenler için
Referans Kodu NTGDH2P5MQ
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDH2P5MQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manet -- 24 Eylül 2024; 17:41:11 > -
NETGSM geçmek isteyenler için
Referans Kodu NTG0TV0C5L
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0TV0C5L
-
Merhaba Poyraz wifi kullanıyordum dün sms gelince internet sağlayıcısı araştırmaya başladım çoğunda geçiş süreci uzundu en kısa olan netgsm telefon ile arayarak +90(850)3030303 geçişimi başlattım poyrazwifi onayladı 2 saat içinde internetim geldi kararsız olanlar tercih edebilir hazirana kadar fiyat garantisi var. Arkadaşını getir kampanyası ile 6 ay boyunca sabit internet faturanızdan 40 tl indirim oluyor referans numaran aşağıda kullanmak isteyen olursa
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGHMCRDFC
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHMCRDFC
Poyrazwifi den geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG0A0Q61Q
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skandal -- 24 Eylül 2024; 20:1:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X