NETGSM aboneliğinizi karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Referans Kodu: NTGNUZ1JE2 Abone Adım: Pelin Denizhan sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2 Önemli: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca dönüş olmuyur! Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın.! Başvuru Tel: 0850 309 03 09 Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (13. sayfa)
-
-
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGZJGN5XR
Referans sahibi: tugrul dogan
40 tl 6 ay indirim yapar. 260 tl aylık ödeme olur.
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZJGN5XR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
08503090309
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6 ay boyunca 40 TL indirim için Netgsm referans kodum: NTGI5LZI5
Başvuru linki sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGI5LZI5
5 haftadır kullanıyorum. Hiçbir kesinti, hızda düşüş vs olmadı. Gayet memnunum.
-
Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.
Siz de benim referans kodumla üye olursanız hem siz hem ben indirimden faydalanacağız.
Müşteri hizmetlerini arayarak bu başvuruyu yaparsanız daha hızlı oluyor.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTG73FP9KG
Başvuru için tıklayınız;
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG73FP9KG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burjuvazi -- 13 Aralık 2024; 14:55:43 >
-
Referans paylaşımı ile ilgili kuralları tek konuda toparladık. (en alt kısımda yer almaktadır)
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922#38099922
-
Yaklaşık 2 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!
Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.
Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)
Referans Kodu: NTGQBP0C75
Abone Adım: Bülent Kartlı
NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni ve Geçiş Yapan Abonelere İlk 6 ay boyunca aylık 40 TL indirim.
Referans Kodu: NTGQA5AQ20
Link:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQA5AQ20
Bu kodu kullanarak Netgsm abonesi olduğunda, her iki taraf da 6 ay boyunca indirim hakkı kazanır.
Not: Telefon ile arayıp başvursanız işlemler daha hızlı ilerliyor. Başvuru sırasında yukarıdaki kodu müşteri temsilcisine verdiğinizde kampanya ya dahil edileceksiniz.
-
NETGSM aboneliğinizi karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz.
Referans Kodu: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
Önemli: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca dönüş olmuyur! Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın.!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 23 Ekim 2024; 11:12:12 > -
Referans Kodu : NTGH4UJ0XR
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGH4UJ0XR
Gökhan ERDEM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodum: NTGFJCQLDY
Abone olurken müşteri hizmetlerine söylerseniz, 6 ay boyunca siz de ben de 40 TL faturada indirim alırız.
Kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
08503090309
-
ARKADAŞLAR MERHABALAR.
UZUN BİR ARAŞTIRMA SONUCUNDA NETGSM'E GEÇİŞ YAPIŞ BULUNMAKTAYIM.
ARKADAŞINI GETİR KAMPANYASINI DUYUNCA FORUMA UĞRADIM VE BURADAN "RASTGELE" BİR ARKADAŞIN REFERANS NUMARASIYLA NETGSM'E İNTERNETİMİ TAŞIDIM
FİYATLARDA YÜKSEK ARTIŞ OLMADIĞI SÜRECE NET DEĞİŞTİRMİYORUM.
BENİM REFERANS NUMARAMI KULLANARAK İNTERNETİNİZİ ""NETGSM" E TAŞIAYABİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER. ÖZELDEN YAZARAK DA BİLGİLERİMİ TELEFON NUMARAMI VEREBİLİRİM.
REFERANS NUMARAM:::::::::::::: NTG3CQIDLI
-
Poyrazwifi den geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz
Referans Kodu : NTG0A0Q61Q
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q
ilker doğanca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skandal -- 29 Ekim 2024; 22:28:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X