Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
32.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL REFERANS KODU İLE 6 AY SÜREYLE 40 TL İNDİRİM KAZAN.
    REFERANS KODU : NTG2IRICY
    Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG2IRICY Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2IRICY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akakça -- 28 Aralık 2024; 15:39:9 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema -- 16 Ocak 2025; 19:7:22 >
  • Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.

REFERANS KODU: NTG49KCDJW

İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW

• İnternet operatörü arayanlara uygun fiyatlı tavsiyemdir.

Netgsm Güncel Referans Kodu NTGNVXU43X ile 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanabilirsiniz.

İsim Soyisim: Murat Erdurmuş

Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNVXU43X

• NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;

Referans Kodu: NTGE6ZNAAB

Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Siz de bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB

Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.

Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303

Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.

Telegram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 29 Aralık 2024; 0:52:50 >

• NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.

Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;

Kod: NTGVRTUW90

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90

Referans kodunu kullanarak siz de NETGSM'in indirimli fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.

• Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım ve aldığım hız performans olarak bir değişiklik yaşamadım (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

• Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

• *Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.

*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.

*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP

NTGHRN2VGP

• Comnetten NetGSM e geçiş yaptım. toplam 10 dk da geçişim sağlandı ve internetim açıldı.

Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnun kaldık. ödenmemiş faturamız yoktur.

Referans linkimizi veya kodumuzu kullanırsanız memnun oluruz. 6 ay boyunca her ay 40 TL faturanızdan düşer.

Referans numaram: NTGSS71IWM

Geçiş aşamalarını anlatayım;

1) sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSS71IWM  Websitesindeki başvuru alanına comnetten aldığımız *hizmet numaramızı* ve referans numaramızı dolduruyoruz. İleri diyoruz.

2) adres ve kimlik bilgilerimizi girip BAŞVUR butonuna tıklıyoruz. 

3) https://sabitintoim.netgsm.com.tr/giris Online işlemlerden veya mobil uygulamasından tek kullanımlık şifre ile giriş yap deyip sisteme giriyoruz. 

4) Sol taraftaki bölümde belge yükleme var, Kimlik seçip, Kimliğimizin ön fotoğrafını çekip sisteme yükleyin, daha sonra aynı şekilde arka fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.

5) ardından 08503090309 müşteri temsilcisini arayıp işlemleri başlatın. (onların aramasını da bekleyebilirsiniz)

6) telefonda iken sizi e-devlet üzerinden onay vermenizi isteyecek, BTK onay sayfasından onayınızı verin. (girişte e-devlete banka ile girmeniz lazım)

7) Müşteri temsilcisi karşı taraftan onayı anında alıyor ve internetinizi bağlıyor.

8) Tüm işlemler tamam, telefonunuza gelen Modem bilgilerinizi modeme girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Tüm işlemlerin tamamlanıp internetimizin bağlanması toplam 10 dk sürdü.

Yardımcı olduysam ne mutlu :)

• Netgsm'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla hem sen hem de ben avantajlı çıkıyoruz! Netgsm, hem uygun fiyatlı hem de hızlı internet hizmeti sunuyor. Şimdi sen de Netgsm ailesine katılarak 6 ay boyunca internet faturanda indirim kazanabilirsin! 🎉

Davet Kodum: NTGTU5N5HI

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTU5N5HI

Kampanyaya Katılmak Çok Kolay:

1. Netgsm web sitesine gidip yeni abonelik başlat.
    2. Abonelik sırasında davet kodu alanına NTGTU5N5HI kodunu gir.
    3. Alternatif olarak, Netgsm müşteri hizmetlerini arayarak bu kodu paylaşabilirsin.

Şartlar:

• İkimiz de faturalarımızı düzenli ödersek, bu kampanyadan faydalanabiliyoruz. (Otomatik ödeme talimatıyla düzenli ödüyorum!)
    • Bu kampanya hem senin hem de benim faturalarımıza 6 ay boyunca indirim sağlıyor.

Netgsm'in uygun fiyatlı ve hızlı internetinden yararlanmak için bu fırsatı kaçırma! Daha fazla bilgi istersen bana ulaşabilirsin. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NekrotikPulpa -- 29 Aralık 2024; 19:17:59 >

• Merhaba arkadaşlar,

NTGOLY3QI9 Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimle ayda 259 TL den 100Mbips internet hizmeti alabilirsiniz.

Ayrıca kurulum, hat, tesis ücreti vs. ödemeden geçiş yapabilirsiniz.

Kod : NTGOLY3QI9

0 850 309 0 309 Numaralı Müşteri hizmetlerinden başvurursanız, aynı gün bile geçiş yapabilirsiniz. Telefonda müşteri temsilcisine referans kodumu verirseniz karşılıklı 6 ay 40TL indirim kazanırız.

Online başvuru için; https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Özel mesaj atarsanız aklına takılan her konuda destek olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 29 Aralık 2024; 20:13:2 >

• 3 aydir netgsm kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTG7B2DYY

Başvuru için tıklayınız

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY

• Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGDH2P5MQ

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDH2P5MQ

• Comnetzede olarak Netgsm e geçtim.
    Referans kodunu kullanabilirsiniz
    Son iki gün galiba sonra devam edermi bilmiyorum.
    6 ay boyunca 40 lira indirim.
    Altyapım fiber 299+60 =359 lira 40 lira indirim yapınca 319 lira ve hazirana kadar sabit fiyat (not.60 lira modem kirası)

Kod :

NTG2YGTUH6

• Ben de 15 gün önce COMNET ten, uygun fiyatı, profesyonel MH(Müşteri Hizmetleri) için buradan aldığım Ref No ile 6 ay boyunca 40TL indirimli Netgsm e kısa sürede geçiş yaptım, 90/20Mbs internetimi sorunsuz alıyorum, memnunum.

İlk faturamı da 259TL olarak ödedim... KAMPANYA bitiyor, son 2 gün ! Düşünen arkadaşlar, Size ve bana hemen ilk aydan 6 ay boyunca 40TL indirim sağlayacak Ref Kodum:

REF NO = NTG17YHUEN

> Geçiş Oldukça BasitComnet (yada güncel ISSniz) Hizmet NoRef No ve kimliğinin Ön/Arka Temiz foto hazırlayın, Güncel En Kısa Yol;

- Başvuru formunu doldurun Buraya Tıkla > sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN < (Farklı Operatörden Geçiş seçinComnet Hizmet NoRef No girip devam edin),

- Formu doldurduktan sonra gelen sayfada Hesabınıza giriş yapıp Hesabım/Belgeler menüsünden kimlik foto yükleyin, MH arayın.

> YA DA (FORMU DOLDURMAZSANIZ; MH yi aradığınızda BİLGİLERİ O GİRER, sadece görüşme uzun sürer, FARK OLMAZ - Comnet Hizmet No, Ref No elinizde bulundurun telefonda SÖYLEYİN, 40TL indirim için)

- Netgsm: 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayın; MH ile görüşünceye kadar bekleyin, telefonda form teyit/kayıt ve e-devlet onayı ile aboneliği başlatın. Comnet onayıyla SMS gelsin, modeminize girin, internet açılsın.

*** UFAK HATIRLATMA: Geçiş yapan arkadaşlar, Ref Kod Paylaşmadan önce Ödemenizi yapın, Ref Kodunuzu kullanacak arkadaşlar da hemen ilk aydan faydalanabilsin.

Ref Kodumu kullanan arkadaşlara teşekkürler: PM den soru sorabilir, faturamın ve ödemesinin teyidini alabilirsiniz.

REF NO = NTG17YHUEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 30 Aralık 2024; 6:33:27 >

• Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG52ND3T9 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Dün akşam başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.

100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.

Referans Kodum : NTGGBC0IT

link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGBC0IT

Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.

Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.

Not: Kardeşim dışında abone yaptığım kimse yoktur.

Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.