< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 1 Ocak 2025; 20:26:41 > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (58. sayfa)
-
-
*Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.
*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.
*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP
NTGHRN2VGP
*Kampanya bugün sona eriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 31 Aralık 2024; 16:41:32 > -
Dün Vodafone'dan Netgsm'e geçiş için başvuru yapmıştım. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi işlemler yaklaşık 10dk sürdü. Başvurunuzu yaptıktan sonra hesaba giriş yapıp kimlik kartınızın ön ve arkasının fotoğrafını yükledikten sonra işlemi hızlandırmak için 0850 309 0309 nolu telefonu arayabilirsiniz. Telefondaki temsilci belge onayını edevletinize gönderdikten sonra online bankacılıkla edevlete giriş yapın ve onayınızı verin. Aktivasyon işlemim de yaklaşık 24 saat sürdü.
6 ay boyunca faturanızda 40 TL indirim için aşağıdaki linkten kayıt yapabilir ya da temsilciye NTG5LS6QCE kodunu verebilirsiniz. Hayırlı olsun.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG5LS6QCE
www.turkiye.gov.tre-Kayıt Başvurusu Onay İşlemlerihttps://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi?hizmet=Ekrani
-
Merhabalar,
Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.
Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Referans No: NTGLTH8ZI8
-
Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.
REFERANS KODU: NTG49KCDJW
İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW -
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
-
Comnetten NetGSM e geçiş yaptım. toplam 10 dk da geçişim sağlandı ve internetim açıldı.
Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnun kaldık. ödenmemiş faturamız yoktur.
Referans linkimizi veya kodumuzu kullanırsanız memnun oluruz. 6 ay boyunca her ay 40 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: NTGSS71IWM
Geçiş aşamalarını anlatayım;
1) sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSS71IWM Websitesindeki başvuru alanına comnetten aldığımız *hizmet numaramızı* ve referans numaramızı dolduruyoruz. İleri diyoruz.
2) adres ve kimlik bilgilerimizi girip BAŞVUR butonuna tıklıyoruz.
3) https://sabitintoim.netgsm.com.tr/giris Online işlemlerden veya mobil uygulamasından tek kullanımlık şifre ile giriş yap deyip sisteme giriyoruz.
4) Sol taraftaki bölümde belge yükleme var, Kimlik seçip, Kimliğimizin ön fotoğrafını çekip sisteme yükleyin, daha sonra aynı şekilde arka fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.
5) ardından 08503090309 müşteri temsilcisini arayıp işlemleri başlatın. (onların aramasını da bekleyebilirsiniz)
6) telefonda iken sizi e-devlet üzerinden onay vermenizi isteyecek, BTK onay sayfasından onayınızı verin. (girişte e-devlete banka ile girmeniz lazım)
7) Müşteri temsilcisi karşı taraftan onayı anında alıyor ve internetinizi bağlıyor.
8) Tüm işlemler tamam, telefonunuza gelen Modem bilgilerinizi modeme girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tüm işlemlerin tamamlanıp internetimizin bağlanması toplam 10 dk sürdü.
Yardımcı olduysam ne mutlu :)
-
NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;
Referans Kodu: NTGE6ZNAAB
Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.
Siz de bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB
Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.
Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303
Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 1 Ocak 2025; 1:38:42 >
-
Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay 40 TL indirim için:
Referans Kodu : NTGPT9CUW6
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6 -
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım ve aldığım hız performans olarak bir değişiklik yaşamadım (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
-
Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz. -
Arkadaşlar internetten memnunum, işimi görüyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlar da ilgililer sağolsunlar.
Referans Kodu: NTG6GKG5F9
Abone Adım: SERKAN CANLI
Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
(Ve uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum.)
Çağrı merkezini aradığınızda kodu iletmeniz yeterli. Karşılıklı olarak, 6 ay boyunca her faturadan 40'ar ₺ toplamda 240₺ indirim kazanın. (Hem siz, hemde ben) (Bende buradaki bir üyenin referans kodu ile abone olmuştum.)
Not: Ben telefonla arayarak aboneliğimi başlatmıştım . Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın..!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
(Numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.)
Hatırlatma: İndirimin aktif olması için, sizinde(hem sizin hemde benim yani iki taraflı olarak)faturayı gününde ödemeniz gerekir.
-
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 1 Ocak 2025; 14:6:19 > -
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Başvuru Linki :
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2PTPVUZ
Emekli babam teşekkür ediyor...
-
merhabalar, netgsm iki aydır kullanıyorum. farklı iss kullandım, performans açısından elle tutulur fark yok ama fiyat olarak daha çok istikrarlı 6 ay boyunca sabit fiyat sözü veriyorlar. denemeye değer tavsiye ederim.
eğer referans kodu bakıyorsanız aşağıya kendi kodumu bırakıyorum. foruma senelerdir üyeyim. aklınızda herhangi bir sorunuz varsa dm atabilirsiniz. iyi forumlar
referans kodu: NTGJJN4SSR -
Referans kodundan indirim kazanabilmeniz için referans kodunu kullandığınız kişinin bu kampanya dahilinde faturasını sıfırlamamış olması gerekiyor benim faturam henüz sıfırlanmadı faturalarımı düzenli ödüyorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3MRAGBG
NTG3MRAGBG -
Haziran 2025 'e kadar sabit fiyat garantisi ve 6 ay süreli aylık 40 TL indirimden faydalanmak için referans numaramla abone olabilirsiniz.
İndirim kazanmak için her iki tarafın da faturalarını zamanında ödemesi gerekiyor. Benim fatura borcum bulunmuyor ve düzenli olarak öderim.
Referans Kodu: NTGTSWSMNM
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM
Geçiş aşamaları:
1. Öncelikle başvuru yapıp gerekli bilgileri dolduruyorsunuz. sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM
2. Kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını çekin.
3. Online işlemlerden veya mobil uygulamadan (Netgsm İnternet) tek kullanımlık şifre ile giriş yapın.
4. Hesabım altındaki Belgelerim kısmından kimlik fotolarınızı yükleyin.
5. 0850 309 0 309 müşteri hizmetlerini arayıp 1 veya 2 yi tuşlayın ikisi de olur. Abone olmak istediğinizi gerekli bilgileri doldurduğunuzu söyleyin.
6. İnternet bankacılığı üzerinden e-devlete giriş yapın (onay için özellikle banka hesabınızdan e-devlet e giriş yapmanız gerekiyor).
7. btk onay diye aratın. İşletme/Sağlayıcı Tipi alanında "Haberleşme" yi sonra da alttaki işletme listesinden Netgsm'i seçip onay veriyorsunuz.
8. Telefonunuza sms ile gelen bağlantı bilgilerini modeme tanıtın. Kullandığınız web tarayıcıya modeme giriş için 192.168.1.1 yazıp giriş yapabilirsiniz.
-
NETGSM'e yeni geçiş yaptım, müşteri hizmetleri çok ilgililer, 24 saat olmadan geçiş işlemi tamamlandı, faturamı ödedim. Tavsiyem aşağıdaki vermiş olduğum linkten internet ön başvurunuzu yapmanız sonra 0850 309 03 09 nolu telefonu arayıp 2 yi tuşlayarak işlemleri hızlandırmanız.
Referans numaram ile kayıt yaptırırsanız sevinirim.
Referans Kodum:NTGZZKCWO0
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZZKCWO0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X