< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (57. sayfa)
-
-
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım ve aldığım hız performans olarak bir değişiklik yaşamadım (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
Tavsiyem telefonla arayıp geçiş yapmak, 5-10 dakika bekletiyorlar, ama geçişi hızlı yapıyorsunuz.
Kampanya son katılım:31/12/2024(yarın)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
Merhabalar,
Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.
Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Referans No: NTGLTH8ZI8
-
Aylardır kendi evimde netgsm internetini sorunsuz şekilde kullanıyorum. Babamın evinde peşin ödemeyle kullandığı Comnet'in ani kapanışıyla babamın interneti de netgsm e aktardım.
Referans kodunu kullandığınız üye ödemesini zamanında yapmazsa referans indirimi o ay yansımaz.
Siz de benim referans kodumla üye olursanız ödemelerim aksamayacağı için hem siz hem ben indirimden faydalanacağız.
Müşteri hizmetlerini arayarak bu başvuruyu yaparsanız daha hızlı oluyor. 0850 309 0 309'dan 2 yi tuşlayabilirsiniz. Comnet'ten geçeceklerin yoğunluğu sebebiyle ulaşmak için uzun süre bekledim. Beklerken biz sizi arayacağız isterseniz kapatabilirsiniz diyor kayıtta ama önce arayıp hatta bekleyenlerin işlerini tamamladıktan sonra aranmak için bekleyenleri arayacakları için günlerce beklemeniz gerekebilir, günlerce beklememek için hatta biraz beklemek daha hızlı çözüm.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTG73FP9KG
Başvuru için tıklayınız;
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
-
Haziran 2025 'e kadar sabit fiyat garantisi ve 6 ay süreli aylık 40 TL indirimden faydalanmak için referans numaramla abone olabilirsiniz.
İndirim kazanmak için her iki tarafın da faturalarını zamanında ödemesi gerekiyor. Benim fatura borcum bulunmuyor ve düzenli olarak öderim.
Referans Kodu: NTGTSWSMNM
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM
Geçiş aşamaları:
1. Öncelikle başvuru yapıp gerekli bilgileri dolduruyorsunuz. sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM
2. Kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını çekin.
3. Online işlemlerden veya mobil uygulamadan (Netgsm İnternet) tek kullanımlık şifre ile giriş yapın.
4. Hesabım altındaki Belgelerim kısmından kimlik fotolarınızı yükleyin.
5. 0850 309 0 309 müşteri hizmetlerini arayıp 1 veya 2 yi tuşlayın ikisi de olur. Abone olmak istediğinizi gerekli bilgileri doldurduğunuzu söyleyin.
6. İnternet bankacılığı üzerinden e-devlete giriş yapın (onay için özellikle banka hesabınızdan e-devlet e giriş yapmanız gerekiyor).
7. btk onay diye aratın. İşletme/Sağlayıcı Tipi alanında "Haberleşme" yi sonra da alttaki işletme listesinden Netgsm'i seçip onay veriyorsunuz.
8. Telefonunuza sms ile gelen bağlantı bilgilerini modeme tanıtın. Kullandığınız web tarayıcıya modeme giriş için 192.168.1.1 yazıp giriş yapabilirsiniz.
-
2.aydan itibaren 6 AY BOYUNCA FATURANDAN 40₺ İNDİRİM!
Paylaştığım referans kodu ile NETGSM`e abone olarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca 40 tl indirimli internetten birlikte faydalanabiliriz...
Online Başvuru:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG48BELE5
Telefondan başvuru için müşteri hizmetlerine "Arkadaşını Getir" kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirterek bu kodu paylaşın: NTG48BELE5
Aklınıza Takılan Sorular İçin Pm Atabilir Veya Buradan WhatsApp İle Ulaşabilirsiniz:
+905356125288
MUSTAFA ERKAN ÖZAYVAZ
BURSA
Davet ettiğiniz arkadaşınızın aboneliği aktif olduktan sonra, hem siz hem de arkadaşınız indirimlerden yararlanmaya başlarsınız. Referans olan kişi, aboneliğin aktif olmasından ve ilk faturanın ödenmesinden sonra, her fatura ödemesinde hem kendisine hem de davet ettiği kişiye 40 TL indirim kazandırır.
son katılım tarihi 31.12.2024
BU FIRSATI KAÇIRMAYIN !!
-
*Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.
*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.
*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP
NTGHRN2VGP
-
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Davet kodu : NTG3GR5L7
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG3GR5L7
Başvuru Linki :
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3GR5L7
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Modem kurulumu ve diğer teknik destek için mesajla yardımcı olabilirim.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lhmdlllh -- 31 Aralık 2024; 8:14:20 > -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG52ND3T9 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9
NTG52ND3T9
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım ve aldığım hız performans olarak bir değişiklik yaşamadım (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
-
3 aydir netgsm kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG7B2DYY
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Indirim icin son gun, al kullan
6 ay 40 TL indirim
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6
Islemlerinizi telefon ederek yapin, daha hizli oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar daha önce yazmıştım , bir kez daha hatırlatıyorum bugün son gün bu kampanya için.
Başvuruyu sizler arayarak yaparsanız 10 dakika içinde geçişiniz sağlanıyor, internetinizde yaklaşık 1 saat içinde aktif oluyor.
Sizlere daha önce hiç kullanılmamış referans kodumu vereceğim. Faturalar düzenli şekilde ödeniyor , otomatik talimatta o yüzden 6 ay boyunca indiriminizde bir sıkıntı çıkmaz.
Referans Kod : NTG3IFV4IB
Telefonda referans kodum var diyerek sizler söylerseniz , kodu isteyecekler sizden. Ayrıca bir kişi makaimum sayıda referansa ulaşırsa sonraki referans kodu alanlarda sorun çıkacağını söylediler çok anlamadım.
Dediğim gibi referans kodu daha önce kullanılmadı ve kampanya için bugün son gün.
Referans Kod : NTG3IFV4IB
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netgsm'in "Arkadaşını Getir" kampanyasıyla hem sen hem de ben avantajlı çıkıyoruz! Netgsm, hem uygun fiyatlı hem de hızlı internet hizmeti sunuyor. Şimdi sen de Netgsm ailesine katılarak 6 ay boyunca internet faturanda indirim kazanabilirsin! 🎉
Davet Kodum: NTGTU5N5HI
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTU5N5HI
Kampanyaya Katılmak Çok Kolay:
• Netgsm web sitesine gidip yeni abonelik başlat.
• Abonelik sırasında davet kodu alanına NTGTU5N5HI kodunu gir.
• Alternatif olarak, Netgsm müşteri hizmetlerini arayarak bu kodu paylaşabilirsin.
Şartlar:
• İkimiz de faturalarımızı düzenli ödersek, bu kampanyadan faydalanabiliyoruz. (Otomatik ödeme talimatıyla düzenli ödüyorum!)
• Bu kampanya hem senin hem de benim faturalarımıza 6 ay boyunca indirim sağlıyor.
Netgsm'in uygun fiyatlı ve hızlı internetinden yararlanmak için bu fırsatı kaçırma! Daha fazla bilgi istersen bana ulaşabilirsin. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X