@tema Ben bu arkadaşın referansıyla üye oldum. Üye olmak isteyen alttaki referanstan devam eder. 40TL indirim var 6 ay boyunca 2025 hazirana kadar sabit fiyat. ne yapmanız gerektiğini herkes yazmış zaten. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (59. sayfa)
-
-
*Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.
*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.
*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP
NTGHRN2VGP
*Kampanya 01.07.2025 tarihine kadar uzatılmış görünüyor.
*Herhangi bir soru / sorunuzunu tarafıma özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Referansımı kullanmanız halinde bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
-
Geçmek isteyenler için ref kodum 6 ay boyunca faturada 40 TL indirim sağlar.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG2TWQIQ5
Başvuru:
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpine75 -- 2 Ocak 2025; 3:50:28 > -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG52ND3T9 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9 -
MERHABALAR SÜSLÜ KELİMELERE GEREK YOK her ay 40 TL indirimden faydalanmak için refarans kodunu paylaşıyorum.
KODU KULLANAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
FATURAM OTOMATİK TALİMATLIDIR.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQBEGTNI
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Modem kurulumu ve diğer teknik destek için mesajla yardımcı olabilirim.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
-
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım ve aldığım hız performans olarak bir değişiklik yaşamadım (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
-
Boşuna yazıyoruz, kimse üye olmuyor
6 ay 40 TL indirim
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6 -
3 aydir netgsm kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG7B2DYY
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY -
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Başvuru Linki :
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2PTPVUZ
Emekli babam teşekkür ediyor...
-
arkadaşımı getiriyourm
NTGDYAZNDM
-
İkimize de altı ay boyunca ₺40 indirim sağlayacak kod: NTGU4YOG6
*Faturalarım otomatik ödeme talimatlıdır. -
NTGK8GFHCM Referans Kodu ile Netgsm 6 Ay 40 TL İndirim
2 Ocak 2025 Güncel Tarihli Referans Kodudur;
NTGK8GFHCM
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGK8GFHCM
Başvuru için 0850 303 0303 hattı arayın ve referans kodu ile başvuru yapmak istediğinizi söyleyin, link üzerinden yapılan başvurulara bazen dönüş olmuyor.
Not: Faturaları ilk gün ödüyorum, düzenli ödeme yapılınca kampanya geçerli oluyor. -
Selamünaleyküm Ben de 2 Ocak 2025 tarihli arkadaşını getir kampanyasından yeni üye oldum. 40 TL arkadaşını getir kampanyasından %25 engel indiriminden faydalanarak faturam 185 tl'ye düştü. Sizler de benim referans kodumu kullanarak 40 TL kendi yüzde 25 indiriminden de faydalanabilmek için engelli raporlarınızı sisteme yükleyerek bu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Memurum faturalarımı her zaman düzenli öderim. Faturamın düşük olması sebebiyle uzun seneler bu firmada kalmayı düşünüyorum gözünüz kapalı benim referans kodumu kullanabilirsiniz. Üye olurken veya müşteriyi temsilcisini arayarak bu referans kodunu söylerseniz size yardımcı olurlar.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG9R0S9RU Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9R0S9RU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihsan -- 5 Ocak 2025; 10:18:56 > -
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
-
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG3OS3W64 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3OS3W64
Fatura otomatik -
Faturalarımı düzenli ödüyorum, gönül rahatlığıyla referans kodumu kullanabilirsiniz.
NTG3MRAGBG
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3MRAGBG -
Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay 40 TL indirim için:
Referans Kodu : NTGPT9CUW6
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6 -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
Kod : NTG52ND3T9
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 3 Ocak 2025; 8:45:45 > -
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X