Vodafone'dan Netgsm'e geçiş için başvuru yapmıştım. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi işlemler yaklaşık 10dk sürdü. Başvurunuzu yaptıktan sonra hesaba giriş yapıp kimlik kartınızın ön ve arkasının fotoğrafını yükledikten sonra işlemi hızlandırmak için 0850 309 0309 nolu telefonu arayabilirsiniz. Telefondaki temsilci, belge onayını edevletinize gönderdikten sonra online bankacılıkla edevlete giriş yapın ve onayınızı verin. Aktivasyon işlemim de yaklaşık 24 saat sürdü. 6 ay boyunca faturanızda 40 TL indirim için aşağıdaki linkten kayıt yapabilir ya da temsilciye NTG5LS6QCE kodunu verebilirsiniz. Hayırlı olsun. |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (72. sayfa)
-
-
NTG9KQ0ZQT Referans Kodu ile Netgsm 6 Ay 40 TL İndirim
22 Ocak 2025 Güncel Tarihli Referans Kodudur;
NTG9KQ0ZQT
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9KQ0ZQT
Başvuru için +90 850 309 0 309 hattı arayın ve referans kodu ile başvuru yapmak istediğinizi söyleyin, link üzerinden yapılan başvurulara bazen dönüş olmuyor.
Not: Faturaları ilk gün ödüyorum, düzenli ödeme yapılınca kampanya geçerli oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG52ND3T9 Başvuru: (kopyala tarayıcıya yapıştır)>>> sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG52ND3T9
Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum. Merak ettiğiniz soru varsa dm'den cevaplayabilirim.
İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA
Referans Kodum: NTGJT57XT
(Kod günceldir.)
-
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Hattım 50 megabit destekliyor. 100 megabitlik tarifede hiç problem yaşamıyorum neredeyse tam 50 megabit hızı alabiliyorum. Comnette sonuna kadar alamıyordum en fazla 47,5 alabiliyordum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
*Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.
*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.
*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP
NTGHRN2VGP
*Herhangi bir soru / sorunuzunu tarafıma özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Referansımı kullanmanız halinde bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
-
İkimize de altı ay boyunca ₺40 indirim sağlayacak kod: NTGU4YOG6
*Faturalarım otomatik ödeme talimatlıdır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.
Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Referans No: NTGLTH8ZI8
-
Comnetten NetGSM e geçiş yaptık. toplam 10 dk da geçişimiz sağlandı ve internetimiz açıldı.
Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnun kaldık. ödenmemiş faturamız yoktur.
Referans linkimizi veya kodumuzu kullanırsanız memnun oluruz. 6 ay boyunca her ay 40 TL faturanızdan düşer.
Referans numaram: NTGSS71IWM
Geçiş aşamalarını anlatayım;
1) sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSS71IWM Websitesindeki başvuru alanına comnetten aldığımız *hizmet numaramızı* ve referans numaramızı dolduruyoruz. İleri diyoruz.
2) adres ve kimlik bilgilerimizi girip BAŞVUR butonuna tıklıyoruz.
3) https://sabitintoim.netgsm.com.tr/giris Online işlemlerden veya mobil uygulamasından tek kullanımlık şifre ile giriş yap deyip sisteme giriyoruz.
4) Sol taraftaki bölümde belge yükleme var, Kimlik seçip, Kimliğimizin ön fotoğrafını çekip sisteme yükleyin, daha sonra aynı şekilde arka fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.
5) ardından 08503090309 müşteri temsilcisini arayıp işlemleri başlatın. (onların aramasını da bekleyebilirsiniz)
6) telefonda iken sizi e-devlet üzerinden onay vermenizi isteyecek, BTK onay sayfasından onayınızı verin. (girişte e-devlete banka ile girmeniz lazım)
7) Müşteri temsilcisi karşı taraftan onayı anında alıyor ve internetinizi bağlıyor.
8) Tüm işlemler tamam, telefonunuza gelen Modem bilgilerinizi modeme girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tüm işlemlerin tamamlanıp internetimizin bağlanması toplam 10 dk sürdü.
Yardımcı olduysam ne mutlu :)
-
Kısaca her ikimiz için de 6 ay 40 TL indirim icin
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
Davet kodu : NTG2PTPVUZ
Başvuru Linki :
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2PTPVUZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.
REFERANS KODU: NTG49KCDJW
İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturam gününde otomatik ödeniyor.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Modem kurulumu ve diğer teknik destek için mesajla yardımcı olabilirim.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
-
Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadım. (VDSL altyapıya sahibim)
Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.
6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.
Referans Kodu : NTGWZGQ947
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947
-
NTG3OS3W64 Referans Kodu ile Netgsm 6 Ay 40 TL İndirim kazandırmaktadır; NTG3OS3W64 Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3OS3W64 Başvuru için +90 850 309 0 309 hattı arayın ve referans kodu ile başvuru yapmak istediğinizi söyleyin, link üzerinden yapılan başvurulara bazen dönüş olmuyor. Not: Fatura kredi kartına otomatik ödeme talimatlıdır.
-
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7E129RD Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7E129RD
Ben de buradan bir arkadaşın referansı ile üye oldum. Referans kodu daha önce kullanılmadı.
-
kod
NTGASWJA3F
link
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
Referans kodu kullanacaklar dikkat!!
Kodunu kullandığınız kişinin faturalarını düzenli ödemesini Ayrıca dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer düzenli ödeme yapmıyorsa kampanyadan faydalanamazsınız.
O yüzden gönül rahatlığıyla aklınıza soru işareti kalmadan kampanyadan faydalanmak için aşağıdaki link ve kodu kullanabilirsiniz.
kod
NTGASWJA3F
link
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
başvuru esnasında işinizi kolaylaştıracak bazı ipuçları.
başvurunuzu müşteri hizmetlerini arayarak yapmanızda fayda var ve ısrarla davet kodunuzu kullanmak istediğinizde söyleyin
08503090309
Çağrı merkezini ararken asla 2 tuşuna basmayın her zaman 1 tuşuna basın.
bu şekilde daha hızlı bağlanırsınız.
geçişiniz olduktan sonra mutlaka modeminizi kapatıp açtıktan sonra kullanın ki hız performansınız artsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
Merhaba,
Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.
100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.
Referans Kodum : NTGGBC0IT
link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGBC0IT
Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.
Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.
Not: Sadece 1 kişi referans kodumu kullandı.
Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X