< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Şubat 2025; 12:15:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (86. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.
REFERANS KODU: NTG49KCDJW
İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW
-
-
Merhaba,
Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.
100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.
Referans Kodum : NTGGGXQ309
link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGXQ309
Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.
Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.
Not: Sadece 1 kişi referans kodumu kullandı.
Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
Merhaba bu link üzerinden ön başvuru başlatabilirsiniz referans kodu otomatik tanımlanacak: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4L4KPLW
veya netgsm mobil uygulamasından ön başvuru başlatabilirsiniz.
yine 0850 309 0309 numarasını arayıp müşteri hizmetleri aracılığıyla başvuru başlatabilirsiniz.
Ön başvuru yaptıktan sonra aramalarını beklemeden onları ararsanız işlemleri hızlıca tamamlayabilirsiniz, kimlik doğrulama için netgsm mobil uygulamasını indirmek şart. Evrak gönderimi yok, e-devlet üzerinden dijital abonelik başlatıldığı için e-devlet şifrenizi bilmelisiniz. Hizmet numarasını da istiyorlar, bilmiyorsanız eski faturalardan veya e-devletten öğrenebilirsiniz. Tüm bunları önceden hazır ederseniz telefonla aradığınızda 5dk içerisinde işlemleri tamamlayabilirsiniz.
Hat açılışı yeni aboneliklerde genellikle aynı gün içerisinde, geçişlerde ise mevcut ıss'in onay hızına göre değişiyor. Ben Turknetten yalnızca 1 saat içinde geçtim.
referans kodum: NTG4L4KPLW
Ben henüz dün buradan bir arkadaşın koduyla üye oldum, modem dahil ilk faturam 320 lira çıktı ve ödedim. Şu an için benim kodumu kullanan kimse yok.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturam gününde otomatik ödeniyor.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Yeni abone oldum, ilk faturam ödendi Referans kodum NTG9J9XGP
Kullanmak isteyenlerin bilgisine..
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9J9XGP
-
NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;
Referans Kodu: NTGE6ZNAAB
Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.
Siz de bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.
Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB
Arayarak hızlıca başvuru yapabilirsiniz, form doldurunca aramıyorlar yoğunluktan.
Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303
Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 TL indirim için:
Referans Kodu : NTGPT9CUW6
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6
Referansımı kullanmak isterseniz şimdiden Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalarım gününde ödeniyor. 6 ay 40 TL indirim kazanmak için geçiş yaparken davet kodumu kullanmanızı öneririm. Dediğim gibi faturalar düzenli ödeniyor ve başka ıss geçiş düşünmüyorum. Sizde 6 ay süre boyunca 40 TL indirim için davet kodumu sisteme girmeyi ve müştrri hizmetlerine teyit ettirmeyi unutmayınız.
Davet Kodum : NTGUYFA7OM
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUYFA7OM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.
Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
Referans No: NTGLTH8ZI8
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLTH8ZI8
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
edevlet ile başvuru varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X