Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.730
Cevap
53
Favori
38.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay boyunca Netgsm ev internetinde aylık 40 TL indirim.

Referans Kod: NTG8B10W

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W

Yeni abone oldum ve ilk faturamı ödedim.

• *Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.

*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.

*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP

NTGHRN2VGP

*Herhangi bir soru / sorunuzunu tarafıma özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Referansımı kullanmanız halinde bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

• 100mbit fiber kullanıyorum sorunsuz

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGL4W8ALK Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGL4W8ALK

[Link=https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGL4W8ALK[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 12 Şubat 2025; 16:55:19 >
  • Merhabalar, ben de burada paylaşılan kodlardan biriyle başvurdum. Geçişim 1 günde gerçekleşti. Altyapı (Türk Telekom olduğu için) bunda da o hızı alıyorsunuz. Millenicom'dan geçiş yaptım. Hız, gecikme anlamında bir fark yok. Haziran ayına kadar fiyat sabit. 6 ay boyunca ekstra referans kodu indirimi ile beraber şuan için daha ucuz başka bir hizmet yok.

Referans kodumu paylaşıyorum (henüz referans kodumu kullanan olmadı) 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanmak için bu kodla başvurabilirsiniz:

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG735IBMV

NTG735IBMV

Akın Esen

• Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)

• Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum. Merak ettiğiniz soru varsa dm'den cevaplayabilirim.

İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA

Referans Kodum: NTGJT57XT 

(Kod günceldir.)

• Geçiş sürecim: 1 saat edevlet onayımı bekledikleri halde 3 buçuk saat gibi kısa bir sürede geçiş yaptım. Müşteri hizmetlerini arayarak işlemi hızlandırabilirsiniz. Biraz tereddütlüydüm ama geçtikten sonra eski firmadan hız/performans olarak bir fark olmadığını gördüm.

Aklınıza takılan bir konu olursa özelden sorabilirsiniz.

6 ay boyunca 40 TL indirim için;

Referans Kodum: NTGXY4RSDJ

veya

Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXY4RSDJ

Başvuruda müşteri hizmetlerine kodum geçerli mi diye sorarsanız olası bir hatayı önlemiş olursunuz, hakkınız yanmaz.

• Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Karşılıklı 6 ay 40tl indirim için:

Kod : NTGH9XBIGS
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGH9XBIGS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı referans kodum : NTGGP0EPDB

Erdal A.

Linkten hızlıca kayıt olabilirsiniz.

li.web.tr
    Free Shorten Link
    https://li.web.tr/xHRT

Ayrıca konudaki eski tarihli mesajımda süreç hakkında detaylar sağladım. Dilerseniz inceleyebilirsiniz;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160670512

• Merhabalar netgsm geçmek isterseniz 6 ay boyunca 40 tl indirimli ve haziran 2025 e kadar sabit fiyat garantili ilgilenirseniz
    Referans kodum NTGRSDLL9T
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGRSDLL9T
    İyi günler dilerim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGNWK4066
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNWK4066

• Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG3WCSBZ4
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3WCSBZ4

• Konuyu uzatmaya gerek yok indirim için bu kod u kullanabilirsiniz

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG1ART93P

yazması kolay

• En güncel İndirim Kodu

Arkadaşını Getir, 2025/2026 Kazan. Kampanya uzatıldı !

Hem siz hem de davet ettiğiniz arkadaşınız 6 ay boyunca Sabit İnternet faturalarınızda 40 TL indirim kazanabilirsiniz..

Hem tasarruf edin hem de arkadaşlarınızla birlikte Netgsm'in yüksek hızlı-uygun fiyatlı internetinin keyfini çıkarın.

Aşağıdaki linkten direkt erişerek yada davet kodunu Müşteri temsilcisine vererek kampanyadan faydalanabilirsiniz..

NETGSM Arkadaşını Getir Davetiye Kodu: NTG3Z37I9

Direkt Link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3Z37I9

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.