< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (87. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba,
Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.
100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.
Referans Kodum : NTGGGXQ309
link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGXQ309
Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.
Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.
Not: Sadece 1 kişi referans kodumu kullandı.
Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
6 ay boyunca Netgsm ev internetinde aylık 40 TL indirim.
Referans Kodu: NTG8B10W
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W
Yeni abone oldum ve faturamı çıkar çıkmaz ödüyorum.
Birkaç saat içinde aranmazsanız, çağrı merkezini +90 850 309 0 309 arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ide -- 14 Şubat 2025; 14:46:2 > -
Merhaba, burada bulunan tanımadığım bir üyenin referans kodu ile Netspeed fiberden Netgsm fibere geçiş yaptım. 4 aydır kullanıyorum ve memnunum. İptv yada herhangi bir siteye giriş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Daha uyguna daha iyi hizmet alıyorum. Sizde benim referans kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben 6 ay boyunca aylık 40 tl indirim kazanırız. Netgsm aboneliğimden memnunum ve çıkmayı düşünmüyorum. Faturamda otomatik ödemede. Bu konuda içiniz rahat olabilir.
Referans Kodu: NTGYPI3OAD
Abone Adım: Furkan Sefa Göl
link üzerinden geçiş için:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGYPI3OAD
telefon ile geçiş için:
0850 309 03 09 numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
geçiş süreci: Link üzerinden başvuru yaptığınızda sizi arıyorlar ve konuşma sırasında sizi yönlendirerek abonelik sürecini tamamlıyorlar. Beni aynı gün aradılar ve ertesi gün geçiş tamamlandı. Beklemek istemiyorsanız telefonla 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Müsteri temsilcisi ile görüşme esnasında size gönderilen şifre ile Netgsm online işlemler menüsüne giriyorsunuz. Buraya kimlik kartınızın ön ve arka fotoğrafını yüklüyorsunuz. Daha sonra e-devletinize girerek buradan aboneliğinizi onaylıyorsunuz. Tüm işlem bu kadar basit. Önceki internet sağlayıcınızda kullandığınız kiralık fiber modemi Netgsm kendi üzerine alıyor. Bu konuda sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan aynı modemi kullanmaya devam ediyorsunuz. Adsl kullanacaksanız kendi modeminizi kullanıyorsunuz. 60 tl modem ücreti ödemiyorsunuz. Geçiş hızlı oluyor internetsiz kalmıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzt.aykut.unal -- 14 Şubat 2025; 15:26:8 >
-
6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.
Kod : NTGGLG87F2
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Başvuru linki
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bende burada tanımadığım birinin referansı ile üye oldum. Kime nasipse artık.
Davetiye kodum: NTG03S2ZZ
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG03S2ZZ
İsim Ahmet ZIVARIKLI
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X