Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.730
Cevap
53
Favori
38.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba size yardımcı olmak için başvuru esnasında yapacağınız işlemlerin neler olduğunu anlatayım internet sağlayıcımı değiştirirken izlediğim yolu anlatmak istiyorum
    Önce ön başvuru yapılıyor ön başvuru ekranında abone değişikliğini seçiyorsunuz ve önceki internet servis sağlayıcısındaki xdsl numaranızı giriyorsunuz referans kısmına da NTG4MW947X bu kodu giriyorsunuz sonrasında gerekli adımları takip edip ön başvurunuz tamamlıyorsunuz. Daha sonra sizi arıyorlar, eğer fazla beklemek istemiyorsanız 0850 309 0309 numaralı netgsm internet müşteri hizmetlerini arayın ve benim bir churn ISS değişikliği başvurum vardı bu konuda bilgi alabilir miyim dedikten sonra telefondaki arkadaş size netgsm mobil uygulaması telefonunuzda yüklü ise oraya size ön başvuru esnasında verilen kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapmanızı istiyor, sonrasında kimliğinizin önce ön yüzünün sonra da arka yüzünün fotoğrafını çekip sisteme yüklemenizi istiyor kesin kaydınızı oluşturduktan sonra e-devlete internet bankacılığı ile giriş yapmanızı arama kısmına btk ekayıt yazmanızı oradan önce haberleşme sonra da netgsm firmasını seçip tamam diyorsunuz ve onay bekleyen sözleşmeyi bulup sözleşmede hiçbir değişiklik yapmadan en alttaki kutucuğu işaretleyip onaylıyorsunuz ve size işlemlerinizin tamamlandığını önceki firmanızdan geçişinizin 48 saat içinde olacağını söylüyor, ben bir comnet mağduru olarak önce türknete, bu pazartesi de türknetten netgsm internete geçtim. Geçiş işlemlerim yaklaşık 3 saat içinde tamamlandı. İlk faturamı ödedim Siz de geçmeyi düşünüyorsanız ön başvuru için referansımı kullanabilrsiniz şimdiden teşekkürler

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4MW947X

Bu linki kopyalayıp internet tarayıcısına yapıştırın veya netgsm internet mobil uygulamasını indirip ordan da ön başvurunuzu tamamlayabilirsiniz, size yukarıda bahsetmiş olduğum adımları tamamlayın böylece 1 temmuz tarihine kadar ayda 259 TL ile 100 mbps VDSL ev internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz aklınıza takılan başka bir soru olursa özel mesajla bana sorabilirsiniz iyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba,

Buradan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.

100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.

Referans Kodum : NTGGGXQ309

link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGXQ309

Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.

Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.

Not: Sadece 1 kişi referans kodumu kullandı.

Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• 6 ay boyunca Netgsm ev internetinde aylık 40 TL indirim.

Referans Kodu: NTG8B10W

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W

Yeni abone oldum ve faturamı çıkar çıkmaz ödüyorum.

Birkaç saat içinde aranmazsanız, çağrı merkezini +90 850 309 0 309 arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ide -- 14 Şubat 2025; 14:46:2 >
  • Merhaba, burada bulunan tanımadığım bir üyenin referans kodu ile Netspeed fiberden Netgsm fibere geçiş yaptım. 4 aydır kullanıyorum ve memnunum. İptv yada herhangi bir siteye giriş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Daha uyguna daha iyi hizmet alıyorum. Sizde benim referans kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben 6 ay boyunca aylık 40 tl indirim kazanırız. Netgsm aboneliğimden memnunum ve çıkmayı düşünmüyorum. Faturamda otomatik ödemede. Bu konuda içiniz rahat olabilir.

Referans Kodu: NTGYPI3OAD

Abone Adım: Furkan Sefa Göl

link üzerinden geçiş için:

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGYPI3OAD

telefon ile geçiş için:

0850 309 03 09 numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

geçiş süreci: Link üzerinden başvuru yaptığınızda sizi arıyorlar ve konuşma sırasında sizi yönlendirerek abonelik sürecini tamamlıyorlar. Beni aynı gün aradılar ve ertesi gün geçiş tamamlandı. Beklemek istemiyorsanız telefonla 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Müsteri temsilcisi ile görüşme esnasında size gönderilen şifre ile Netgsm online işlemler menüsüne giriyorsunuz. Buraya kimlik kartınızın ön ve arka fotoğrafını yüklüyorsunuz. Daha sonra e-devletinize girerek buradan aboneliğinizi onaylıyorsunuz. Tüm işlem bu kadar basit. Önceki internet sağlayıcınızda kullandığınız kiralık fiber modemi Netgsm kendi üzerine alıyor. Bu konuda sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan aynı modemi kullanmaya devam ediyorsunuz. Adsl kullanacaksanız kendi modeminizi kullanıyorsunuz. 60 tl modem ücreti ödemiyorsunuz. Geçiş hızlı oluyor internetsiz kalmıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzt.aykut.unal -- 14 Şubat 2025; 15:26:8 >

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGE6FC780
    Başvuru için tıklayınız
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bende burada tanımadığım birinin referansı ile üye oldum. Kime nasipse artık.

Davetiye kodum: NTG03S2ZZ

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG03S2ZZ

İsim Ahmet ZIVARIKLI

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.