|
Netgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Netgsm konusunda da yaklaşık 1.5 yıl önce yazmıştım hala aynı fikirdeyim
4.gsm işi bana göre turkcellin temiz numara satmak için netgsm'e destek vererek btk nin turkcelle vermediği prefix numaralarını netgsm adı altında lisans alarak kullanılmamış temiz numara satmaktı
Yaklaşık 3 yıldır 510 220 XXXX 510 221 XXXX 510 222 XXXX 510 223 XXXX prefixli numaraları satan netgsm muhtemelen kendisine tahsis edilen 400 bin numara bitmiş yada bitmeye yakın olmalı ki bu serüvende böylelikle sona erecek gibi duruyor
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157761953
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 12 Kasım 2024; 0:3:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
5,10 GB. 4oo,5oo TL ye yapıştırıyorlar hepsi aynı,birbirinden beter nefes alamıyoruz kardeşim hersey pahalı resmen vergilerle enflasyon ile terbiye ediyorlar
-
Mesleğiniz nedir?
Turkcell fiyatını vodafone ve türktelekom seviyesine indirse neden herkes Turkcell e geçer?
Ciddi soruyorum, 4.5 G ile bunu bağdaştırmışsınız ya mesleğiniz nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne? ne kadar da emin konuşuyorsun öyle. Ah canım ülkenin vatandaşı ah. Bizim vatandaşlarımız neden cahil olduğu konularda bu kadar konuşma cesaretine sahip oluyorlar? İdrak edemiyorum.
-
Ülkedeki yozlaşmanın ne kadar büyük olduğunun göstergesi. Kendilerini kanunlardan bile üstün görür hale gelmişler, kural tanımam diyorlar kısacası
-
Tarafsız bakarsam şahsi değerlendirme yapar isem, Hiç bir baz istasyonu kurmuyorsun hiç bir veri merkezi yatırımı yapmıyorsun, personel giderlerin oldukça ana sağlayıcıya nazaran düşük ve hiç bir riskin yok vb. daha çok sayılacak neden dahi var, buna ragmen sanal operatörlük alıyorsun ve bütün bu saydıklarımın hepsini ana operatör yapıyor sen elinde tencere kapağı alıp gürültü yapıyorsun. Bana bu pek mantıklı gelmedi.
-
Söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız. Ben Turkcell 11 yıllık abonesine kol gibi fatura çıkarırken yeni abonesine aynı dk. aynı sms adeti ve aynı gb'ta daha az fatura çıkardığı için bıraktığımı söylemiştim. Bunu da şikayet olarak kendilerine iletmiş aylar sonra gelen aramada prosedürlerinin bu yönde olduğu ve eski aboneyi kollamadıklarını açık açık ifade etmişlerdi. Neyse Turkcell'in diğerlerinden iyi olduğu aşikar ama saat gibi işliyor bölümü muamma. Ben kullandığım dönemde diğerlerinden iyiydi ama saat gibi işlemiyordu.
-
Kazıkcelldir yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne 900'ü ne 1800'ü abi ya :D Nokia 5110 mu kullanıyoruz biz şu an bizi ilgilendiren bantlar 4G bantları hahahaha
-
4g Bantlarında 900 -1800 de var
-
Memleket birilerinin babasının çiftliği oldu iyice
-
Tarafsız yorum yapmak için bir bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Netgsm'in baz istasyonu yok doğru, çünkü devlet 4.operatörün ihale almasını engelliyor. milyar dolarlık yatırım yapması gerekli, kim ilk zamanda böyle bir yatırım yapabilir? ikinci olarak Netgsm'in kendi veri merkezleri, altyapısı ve personeli var. Sadece baz istasyonu hizmetini sözleşmeye bağlı olarak Turkcell'den alıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BTK dediğin sansür düzenlemelerini yasal düzleme oturtmak amacıyla tesis edilmiş bir kurum zaten hocam. Ayrıca full Akp'li kadrodan oluşan TVF'nin sahibi olduğu Türkcell aleyhine karar almaları zaten saflık olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu bilmeyenlerde gördü zaten aynen öyle
-
Yazdıklarında bir tane doğru bilgi yok hocam bir kere 900 MHz'in menzili 1800 MHz'den daha yüksek.
-
hocam istediğiniz kadar arkasında durun... bir düğmeye basarlar böyle gıkını çıkaramazlar kanunsuzlukta başı çeker ve kimse sesini çıkaramaz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X