Şimdi Ara

Netgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NETGSM'e geçiş yaptım ve tamamen arkasındayım. Diğer sözde GSM şirketleri sadece kendi cebine bakarken ilk defa bir GSM şirketi tüketicinin hakkını arıyor. Biz senden razıyız.

• Netgsm konusunda da yaklaşık 1.5 yıl önce yazmıştım hala aynı fikirdeyim

4.gsm işi bana göre turkcellin temiz numara satmak için netgsm'e destek vererek btk nin turkcelle vermediği prefix numaralarını netgsm adı altında lisans alarak kullanılmamış temiz numara satmaktı

Yaklaşık 3 yıldır 510 220 XXXX 510 221 XXXX 510 222 XXXX 510 223 XXXX prefixli numaraları satan netgsm muhtemelen kendisine tahsis edilen 400 bin numara bitmiş yada bitmeye yakın olmalı ki bu serüvende böylelikle sona erecek gibi duruyor

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157761953

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 12 Kasım 2024; 0:3:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • termometre T kullanıcısına yanıt

O kadar yanlış dolu bir mesaj ki... Dediğin 900-1800 mhz muhabbeti Nokia 3310'lu 2G döneminde kaldı. O dönemler sadece Avea 1800 mhz kullanırdı.

Netgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Üye 2g den çıkamamış zaten tüm düzenin 2g GSM olarak tarif etmiş

Neyse

Cihazınız nedir bilmiyorum ama bu uygulama ile görebilirsiniz

Netmonster

Samsung ve xiaomi cihazlarda da uygulamasız görünüyor

451- band 1 2100 mhz

1450-1306-1279 band3 1800mhz

3200 band7 2600 mhz

6200 band 20 800 Mhz

Gibi Bi kaç tane daha var

Bunlar Türktelekom için diğer operatörler de farklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5,10 GB. 4oo,5oo TL ye yapıştırıyorlar hepsi aynı,birbirinden beter nefes alamıyoruz kardeşim hersey pahalı resmen vergilerle enflasyon ile terbiye ediyorlar

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Mesleğiniz nedir?

Turkcell fiyatını vodafone ve türktelekom seviyesine indirse neden herkes Turkcell e geçer?

Ciddi soruyorum, 4.5 G ile bunu bağdaştırmışsınız ya mesleğiniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ne? ne kadar da emin konuşuyorsun öyle. Ah canım ülkenin vatandaşı ah. Bizim vatandaşlarımız neden cahil olduğu konularda bu kadar konuşma cesaretine sahip oluyorlar? İdrak edemiyorum.

• Ülkedeki yozlaşmanın ne kadar büyük olduğunun göstergesi. Kendilerini kanunlardan bile üstün görür hale gelmişler, kural tanımam diyorlar kısacası

• Tarafsız bakarsam şahsi değerlendirme yapar isem, Hiç bir baz istasyonu kurmuyorsun hiç bir veri merkezi yatırımı yapmıyorsun, personel giderlerin oldukça ana sağlayıcıya nazaran düşük ve hiç bir riskin yok vb. daha çok sayılacak neden dahi var, buna ragmen sanal operatörlük alıyorsun ve bütün bu saydıklarımın hepsini ana operatör yapıyor sen elinde tencere kapağı alıp gürültü yapıyorsun. Bana bu pek mantıklı gelmedi.

• Söylemek istediğimi yanlış anlamışsınız. Ben Turkcell 11 yıllık abonesine kol gibi fatura çıkarırken yeni abonesine aynı dk. aynı sms adeti ve aynı gb'ta daha az fatura çıkardığı için bıraktığımı söylemiştim. Bunu da şikayet olarak kendilerine iletmiş aylar sonra gelen aramada prosedürlerinin bu yönde olduğu ve eski aboneyi kollamadıklarını açık açık ifade etmişlerdi. Neyse Turkcell'in diğerlerinden iyi olduğu aşikar ama saat gibi işliyor bölümü muamma. Ben kullandığım dönemde diğerlerinden iyiydi ama saat gibi işlemiyordu.

• Kazıkcelldir yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ne 900'ü ne 1800'ü abi ya :D Nokia 5110 mu kullanıyoruz biz şu an bizi ilgilendiren bantlar 4G bantları hahahaha

• DaRK_KniGHT_ kullanıcısına yanıt

4g Bantlarında 900 -1800 de varNetgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor 

• Memleket birilerinin babasının çiftliği oldu iyice

• Blasterreal B kullanıcısına yanıt
    Tarafsız yorum yapmak için bir bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Netgsm'in baz istasyonu yok doğru, çünkü devlet 4.operatörün ihale almasını engelliyor. milyar dolarlık yatırım yapması gerekli, kim ilk zamanda böyle bir yatırım yapabilir? ikinci olarak Netgsm'in kendi veri merkezleri, altyapısı ve personeli var. Sadece baz istasyonu hizmetini sözleşmeye bağlı olarak Turkcell'den alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    BTK dediğin sansür düzenlemelerini yasal düzleme oturtmak amacıyla tesis edilmiş bir kurum zaten hocam. Ayrıca full Akp'li kadrodan oluşan TVF'nin sahibi olduğu Türkcell aleyhine karar almaları zaten saflık olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

bunu bilmeyenlerde gördü zaten aynen öyle Netgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor 

Yazdıklarında bir tane doğru bilgi yok hocam bir kere 900 MHz'in menzili 1800 MHz'den daha yüksek.

• hocam istediğiniz kadar arkasında durun... bir düğmeye basarlar böyle gıkını çıkaramazlar kanunsuzlukta başı çeker ve kimse sesini çıkaramaz...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.