Vodafone ve turkcell hattım var, para verseler daha da turkcell kullanmam. Ana hattım olmasına rağmen kanser bir yapıdalar. Eşimle konuşamıyoduk turkcell üzerinden. Faturasıza döndürdüm hattı sinirlenip. Boşu boşuna 250-300 lira para vermekten sıkıldım. Bir fırsat bulduğum anda vodafone-tt ye geçiş yapacağım. Turkcell beladır. Netgsm yasal yaptırım yaptırmazsa boşu boşuna uğraşılmış zaman olacak sadece. |
Netgsm: İlk defa bir operatör BTK kararına uymuyor (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Atı alanın Üsküdarı geçtiği. Herkesin kafasına göre at koşturduğu koskocaman bir muz cumhuriyeti. Hangi ülke bu sizce?
-
Çıkar söz konusu olunca devletin işletmesi bile devleti tanımıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dayıcım boş yapma.
Bir operatör elindeki numaraların %90'ı bitmeden yeni prefix başvurusu yapamaz.
elindeki numaralar bitmeye yakın btk'ya gidersin yeni prefix başvurusu yaparsın onayı alır sonra bu numaraları satış kanallarına açarsın.
-
-
netgsm sms sorununu çözse bir çok kullanıcı geçiş yapacakta. banka vs smsleri düşmüyor.
-
Turkcell den Süreyya Ciliv gitti mertlik bozuldu tam bir kolpa firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell tam bir rezalet. Hem çok pahalı, hem de hizmet felaket.
Fiber internet için Turkcell kullanıyordum. Durmadan kopma yaşanıyor. Hız ölçüyorum, 100 Mhz olan hız, en fazla 93 gösteriyor. En son 1 yıllık taahhüt doldu. İptal etmek istiyorum aboneliği dedim. 1 haftanız var, 140 TL ödeme gelir dediler. Son gününe kadar zorladılar. Teknik ekip gönderin de şu kopmaya çözüm bulun diyorum, ekip ücretli gelirmiş. Herşeyi paraya dökmüşler.
Hattımı da Turkcelle taşımıştım. Çok pişman oldum. Neyse cezası, 2 bin küsür ödeyip iptal ettirdim.
Bir de utanmadan arayıp, sizi kaybetmek istemeyiz diyorlar. Dedim, 10 sene önce bıraktığım Turkcell neyse, aynı Turkcell. 1 krş yatırım yapmamışsınız. Sadece fatura tahsil etmişsiniz. Ne tarafa dönsem, ücret istiyorsunuz. Fiber internet sürekli kesiliyor, teknik ekip gönderin.... Ücretli.... Modemi değiştirin, belki modemden kaynaklı.... Ücretli.... 10 GB 1000 dk hat almıştım. 10 günde bitiyor, ek paket 80 TL 1 GB. Üstelik de 380 miydi, neydi. fiyat da uçuk.
Daha da Turkcelle bulaşmam.
-
muz cumhuriyetinde sıradan bir olay, ben bir akıl vereyim belki gören olur, devletle yargıyla falan boşuna uğraşmasınlar, mafyalarla örgütlerle vs sorunu çözmeye çalışsınlar, sonuca ulaşma ihtimalleri daha yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkcell adını başındaki türk kelimesini haketmiyor zalımcell olamalıydı :S
-
iş yerimde sadece turkcell çekiyor maalesef. Diğer operatörleri denedim çekmediği ve telefon sürekli şebeke aradığı için şarjımı tüketiyor. Hatta işyerine sinyal güçlendirici taktırdım ama sonuç aynı.
Hiç bir alanda ve sektörde kaliteli hizmet alamadığımız gibi bu alanda da alamamamız çok normal.
-
ya ne çok biliyorsunuz 15 - 20 yıl olmuş zuahhaah. hiç bir operatörün elinde numara bitmez.
eski verdikleri numarayı atıl numaradan kazandırıp veriyorlar. bunu numara bittiği için değil azaldığı zaman yapıyorlar btk kuralı gereği. yine kural gereği, daha önce kullanılmış bir numara boşa çıkarsa 2 yıl boyunca tekrar satamıyorsun. 2 yılı dolunca tekrar kazandırabilirsin.
-
Ben alacağım, kullanacağım şeyleri ıncığına - cıncığına kadar incelerim.
Sahibi kim vs.
Torku, netgsm, Ülker, Eti Koç vb. yüzlerce.
Kimler neler yapmışlar, geçmişleri sonra kafamdan silerim.
İsterse 1 TL olsun avluya giremez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim hem okuduğunu anlamıyorsun hemde yazdığın mesajla çelişiyorsun ben sana turkcell de numara mı yok dedim yoksa turkcell de daha önce kullanılmamış numara mı bulamazsın dedim
Eğer kullanılmamış numara var diyorsan lütfen bana turkcell den 0530 ile 0539 prefix arasında kullanılmamış numara al söz hesabımı banlayacağım
Son olarak da lütfen konuşma üslubuna dikkat et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 15 Kasım 2024; 11:50:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turkcell zamanla malesef akpcell haline geldi
-
Hocam hatrın için listeye eklemiştim ama şimdi izleyince gerçekten zaman kaybıymış..
Mesut Çevik yine tam anlamıyla yüzeysel ve yetersiz. Video başlığından içeriğine kolpa.. Nasıl göremiyorsunuz. Hayır sonra beni düşman sanıyorsunuz. Değilim arkadaşlar birazcık uyanın
Videosunda elde kalır tek şey NetGSM'in baz istasyonlarının olmayışından bahsetmesi. Bu kadar bitti. Geri kalan car car konuşma..
9. dakikada tıkanıyor. Bir şekilde bağlayarak 9:45'teki örneğe geçiyor, tam bir fiyasko, verdiği örnekte tonla atladığı ayrıntı var, bunları bilmeden nasıl ikna etmeyi düşünüyor? Komikmiş gibi sırıtmış bir de. Çocuk mu kandırıyorsun ya?
Bir konuda bilgin yoksa susmak en doğrusu. Sırf video bilmem kaç dakika olsun diye kasmaya gerek yok ayıp ya. Haram olsun eğer ona 1 kuruşum bile gitmişse
Şuraya gelip birkaç paragraf yazsa canıma minnet, çalacağı en fazla 1 dakika. Böyle 12-15 dakikamı aldı.
Alman usulüyle bunu izlenme sayısı ile çarpın. Ülkeden rahat 1 milyon dakika çaldı.
-
Hocam izlediğin için eyvallah ama bunu sana özel izle diye attığımı hatırlamıyorum. O dediğim şey bir tek Discord mevzusundaydı sanırım. Beni suçlamanı anlamsız buldum.
Yani safkan bilgi istiyorsan bunu yapabilen bir içerik üreticisi var mıdır bilmiyorum. Safkan bilgi veren biri olsa bile siz konu hakkında bilgi sahibiyseniz zaten zamanınız yine boşa gitmiş olacaktır. Bu mantıkla gidersek ben bu içerikten neredeyse hiçbir şey almadım. Zira zaten Netgsm'in sanal bir operatör olduğunu DH'de ilk duyurulduğu haberi yapıldığı yıllardan beri biliyordum, biliyorduk. Bu videodan elde ettiğim tek şey adamın Turkcell'in altyapı sahibi olmasından ötürü, altyapıya yatırım yapmasından ve kendisinin altyapısını kullanan birinin kendisinden daha ucuza hizmet veremeyeceğini, tabiata aykırı olduğunu filan söylüyor. Aldığım tek fikir bu, kendi içinde mantıklı ama zaten ben bu fikri DH forumunda birkaç kişinin yazdıklarından da almıştım, biraz düşününce herkes bu fikre de sahip olabilir. Demek ki benim bu videodan kazancım sıfır oldu. Yine de bu kadar şikayet etmedim.
Bir de 3-4 saatlik milletin övüp övüp bitiremediği bomboş filmler izlemeyi deneyin. Mesut bunun yanında devede pire filan kalırdı herhalde. Yine de takdir sizin tabii.
Bu arada Netgsm konusuyla ilgili haftalık gündemde bir içerik daha koymuş yani haber olarak. Onu izleyip vakit kaybetme diye anlattığı bilgiyi paylaşayım. Kısaca diyor ki Netgsm ile Turkcell sms ve konuşma konusunda anlaşma yapmış ama data konusunda anlaşma yapamamış. Sonra BTK araya girmiş o zamanki ekonomik verilere göre bir data ücreti anlaşması yapmışlar. Ama yüksek enflasyonist ortamdan dolayı aradan yıllar geçince değer çok düşük kalmış. Daha yüksek bir ücret için Turkcell tekliflerini sunmuş ama Netgsm oralı olmamış vs vs. Aslında bu da zaten tahmin edilebilir bir şeydi. Eninde sonunda işin ucu para dönüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X