Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
54
Favori
66.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam alakası yok. DSLM kilidi internet hızlarını belirlemek için kullanılır. Dediklerimi yaparsanız sıkıntınız düzelecektir. Belki 35 Mbps olmasının nedeni VDSL hattınızın desteklediği hız o kadar dır. VDSL maalesef TT dahil dedikleri hızları çoğu bölgeye veremiyorlar. Örnek: 70 MBPS diyorlar ama 55 - 60 MBPS veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Ocak 2025; 8:48:34 >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Sağolun bilgilendirme için.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    İlk taşıma günü paylaştım referans konusunda.

Comnet kullanıcılarının açtığı telegram sayfası vardı orada istemişlerdi oradan kullanan çok oldu.

Toplamda 5 kişi referans kodumu kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ocak 2025; 9:0:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Aynen..

72 mbit görünüyor bende 57 ile 60 arası geziyor.

65 mbit sabitleme yapın dedim santrale mesafeniz 177 metre olduğundan en uygun hız tanımı budur diye cevap geldi.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Hocam birine anlatmıştım. VDSL o kadar gıcık bir şey ki. Siz o anda bağlantınız kopuyor kısa süreli yeni şirkete geçerken o anda System hızınızı başkasına veriyor. Bunların VDSL hatlarında olması Normal. Önerim bir PSU alın modeme bağlı kalsın ilk elektrik geldiğinde sinyal size ilk ulaşacağı için hızınız 70 Mbps görülecektir. O an da NetGSM arayıp bildirin onla hızınızı arttıracaktır. Ya da bir üye Kinetic Hooper öner di. SNR değer ayarlaması yapılabildiği için. Fiber olsanız sıkıntı sıfır. VDSL sıkıntı bir sistem maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Ocak 2025; 12:55:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm VDSL kullananlar memnun mu acaba? Atlantisnet'ten geçmeyi düşünüyorum, hızım makul ama kopma sorunu çok yaşıyorum.

• das.sigma kullanıcısına yanıt

Hocam sıkıntı yasamıyor millet. VDSL altyapınız sağlam ise. Prime time saatlerinde kesilme ve hız düşmesi olmuyor. Özelden detaylıca yazdım.

Ayrıca detaylı bilgi isterseniz. Konu açtım bu konular hakkında milletin paylaşımlarını göre bilirsiniz detaylı test olarak.

NetGSM Speed Test, Ping Ve Tracert Paylaşim Noktası | DonanımHaber Forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Ocak 2025; 12:18:0 >
    Bana anlatmışstiniz.

Kapanıp açılma ile de değil direkt açıkken pat diye düşüyor hissediliyor sonra yine toparlıyor.

Geçen bağlantı ile ilgili bişey keşfettim onu deneyeceğim.

Dışardan gelen kablolar beyaz kahverengi.

Bir sorun oldu jak koptu falan neyse elle bağlıyorum denemek için.

Beyaz kahverengi düzeni atıyorum sağda Beyaz solda kahverengi olarak yapınca 60mbit tam tersini yapınca
    78 mbit görünüyor.

IP adresi alamama yada internet ışığı yanmama sorunundan korkmasam tersine bağlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ocak 2025; 14:52:40 >

Cat 6 kablo kullanıyordunuz. Diye hatırlıyorum öyle garip şeyler var Cat kabloları için. Eskiden bir Forum da bunun için sayfa vardı. Millet bayağı tartışıyordu hangi renk bağlamak daha iyi diye VDSL için. Tam tersi yapın sonra NetGSM arayıp bahanesine kablo yenilediğinizi ve hat değerleriniz çok daha iyi olduğunu söyleyin. Hatta önce online üzerinden kayıt açıp modem arayüzünün sinyal değerlerini koyun. Sonra hemen arayın hem görsünler tamam desinler. Sinyal gelmesine rağmen internete giremezseniz ekstra söyleyin konuşurken sistemden belki ayar yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 13 Ocak 2025; 15:3:3 >
  • Nkolay dan netgsm internet faturamı ödemek istiyorum 11 inde fatura kesildi. Ancak ödenmemiş borç olarak gözükmüyor sürekli bu uyarıyı veriyor bana. Abone noyu yanlış mı girdim diye kontrol ettim yetmedi uygulamadaki tüm numaraları girdim yine aynı hatayı alıyorum. Yanlış yaptığım bir adım mı var acaba? nkolay dan ödeme yapanlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bağlantıyı ters çevirmeye korkmayın, duvar prizi arkasından da uçları değiştirebilirsiniz

• Netgsm internet otomatik ödemeye alan oldu mu ? Aldıysa hangi banka ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yok ya 3 telli dümdüz telefon kablosu.

Kafama taktım yapacağım onu.

• burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Kablo zaten dışardaki Ufak ankastre kutudan direkt evin içine geliyor iç tesisat yok.

Ankastreden uğraşmak istemiyorsanız kabloyu herhangi bir yerinden kesip uçları ters bağlayabilirsiniz

bu olay sanirim dogru ya cunku comnetle maks 60mps aliyordum. Turknete gectim ilk baglanildiginda 70/72mbps lere kadar kullaniyordum sonra elektirikler gitti geldi o an test etmedim de ama sonrasi be halen 58/60mbps ye sabitlendi

birde bu modemden memnum degilim 5g vs hersey var ama kapatip acinca tplinkin 2.4ghz li modemlerinden bile daha gec aciliyor acilana kadar da herkesin interneti acilip payini aliyordur

Zycel VMG3625-T50B .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vip Üye. -- 13 Ocak 2025; 18:38:13 >
  • .Vip Üye. kullanıcısına yanıt

Hocam Zyxel çok kaliteli bir marka. Bu işte oyüzden geç açılsın ama tam açılsın.

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt
    Bu durum %100 olumlu olur mu hocam?

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Destek talebi açmıştım, Online işlemlerden ödeyebilirsiniz sadece dendi. Hiçbir bankayla sabit internet için ödeme anlaşmaları yokmuş.

• burakizmr B kullanıcısına yanıt
    Eve gelen tarafın kablo uçları açıkta zaten jak yok.

Yaklaşık 30 metre kablo. Evin içinde de gezdiriyorum oda oda

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.