Sanırım Adem ÖCAL (NETGSM patronu) çoktan pes etmiş durumda. Ne mahkemeye başvurduğunu duyuyoruz, ne de başka birşey. Ya da NETGSM'de masum değil ki, hakkını arayacak mecralara koşmuyor. Bilemiyorum. Ancak görünen o ki, bu NETGSM mobil bitti gibi. |
Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (13. sayfa)
-
-
Netgsm in fişini maalesef Vodafone ve telekom un süper indirimleriyle çektiler... ben bi gelişme olur diye 4gb tarifeyle aralık ayında sote bekledim ve şansıma vodafone 20gb tarifeye 180tl ye geçmiş oldum.
firmadan ne bi gelişme ne bi güncel bilgi alamadık. bu engame ortamda durmanın bi anlamı yoktu..yinede nisandan bu yana tüm yaz sahil kamp gezilerimde sorunsuz ve hesaplı şekilde, telekom sinyali aksine turkcell sinyaliyle beni hiç yolda bırakmadı. teşekkürler.
-
Turkcell ile anlaşma yaparken Turkcell'e anlaşmayı sürdürmeme hakkını verirsen sadece lütfen devam edelim diye yalvarırsın,ticaret mahkemesinde kazanamayacağını bilirsin. Madem Turkcell BTK kararına uymuyor aboneyi mağdur ediyor,Turkcell NetGSM'in 6 Kasımdan önce abonesi olanlara neden hizmet vermeye devam ediyor,neden kesmedi sinyali.Çünkü sözleşmeye uyuyor,BTK kurallarını uyguluyor.
Elbet burada doğruyu bulmaya, haklıyı bulmaya çalışan bunun için düşünen doğru dürüst kişiler vardır,siyasetçiler gibi milleti yanıltanlara inanmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone öyle bir indirim yaptı ki bimcell bile pahalı kaldı.
Ben de annemi netgsm'e taşımıştım. 2 ay 99 tl ödemiştim sonra uçtu gitti.
Malesef ben de terk edeceğim sanırım.
Bu arada Kasım haberinden sonra NetGSM’de inanılmaz bir bant daralması vardı bende eskiden süper çalışan hizmet Turkcell yüzünden mi başka bir sebepten mi bilemiyorum sağlıklı çalışmıyoru. NetGSM’den de adam akıllı bir bilgilendirme bir savaş göremediğim için TT ailesine döndüm. Kendileri bilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık Turkcell`in kendi internet hızında da düşüşler var. Sadece NETGSM`e uyguladığı durum değil. Yoğunluk sebepli mi umursamazlık mı bilmiyorum.
Sadece Band 20 ye bağlı olduğu zaman İnternete girmek zulüm oluyordu Turkcellde özellikle yaz aylarında.Turkcell yoğunluğu kaldırmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X