Yönetimi vatandaşlar seçimlerde kullandıkları oylarla yetki verdiği kişiler üzerinden ellerinde tutuyorlar. Konu çok su kaldırır hiç girmeyelim bence. |
Netgsm yaptığı zam hakkında suç duyurusu yaptı: Neler yaşanıyor? (12. sayfa)
-
-
Terbiyesiz tarih oku ben geçmişten bahsediyorum sen gelmiş günümüzden bahsediyorsun gümüzdeki Türkler asimile olmuş durumda tarihi okuduğun zaman Türklerin üstün olduğunu göreceksin.
Benim demediğim bir şeyi demişim gibi çarptırma..
Türkistanın bir kısmı daha dün bağımsız oldu her şey bir anda olamaz sabret Cengiz, Timur geldiğinde göreceğim o çinlileri
-
Türklerin ( üstün ırk ) bir atasözü var ne oldum değil ne olacam demeli insan
Sen geçmişi ırkçılığı boş ver 3 günlük dünyada nasıl faydalı olurum insanlara diye yaşamaya bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaja bir cevap yazmistim ama neden görünmüyor anlamadim. İsviçre gibi olduğu zamani kast ettiğimi yazmıştım. Yoksa 5 yilda bir seçim, halk yönetimi değil diye.
Neyse mesaj neden görünmüyor veya silinmis acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bildirimde cevap verdiğinizi görüp tıkladım ama başlığa gelince mesaj yoktu. Sanırım sildiler ama nedenini bilemiyorum.
-
O arkadaşta IQ yok, sadece hayal ile yaşıyor. Ona Namık Kemal'in hayal ile yaşayanın ........ sözünü hatırlatmak lazım
-
Turkcell e ceza yazmaya mı korkuyor btk?
Sorun çözüldü mü? Kazıkcell tahaütüm bitti operatör arıyorum.
-
Pttcell şuan en hesaplısı.
Bulunduğum noktada en sağlıklı Türkcell ve vodafone çalışıyor. Teşekkürler.
-
Bugün itibari ile Vodafone yeni tarifeleri çıktı. 10 gb 190 liradan başlıyor. Ben de başvurdum. Forumda 23 Kasım başlığı altında mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birkaç gün önce 259 TL den aldım, 190 olmuş gerçekten.
-
Çok kötü ya, resmen ne tuttururlarsa.
hat cekim ve internet hizlariyla ilgili genel olarak vodafone nasildir ?
-
Hepsi bölgeye göre değişiyor aslında. Toplam 5 hattı 3 ayda Vodafone'a geçirdik. İzmir merkez, Çeşme ve İzmir genelinde kullanıyoruz. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Bir hat Antalya, İstanbul vb yerlere gidiyor pazarlama için. Ondan da şikayet gelmedi. Bulunduğunuz yerdeki bir kullanıcı en doğrusunu söyler.
Arkadaşlar son durum ne? Yazılanlara göre sorun devam ediyor sanırım? Babamın taahhüt önümüzdeki ay bitiyor. Ben mecburen senelik taahhüt vermek zorunda kaldım turkcelldeydim. Anlaşma sağlandı ise, ben taahhüt iptal etsem çok para çıkar mı? Daha 1 ay olmadı ama.
yok hocam, sorun hala devam ediyor. Taahhütü iptal ederseniz çok bişey çıkmaz. en fazla indirimi ödersiniz ilk ay için. Ama netgsm hala açılmadı.
-
Biraz önce 0850'li numaradan m.h. ile görüştüm, durum devam ediyor, sorunu çözme ile alakalı girişimler sürüyor dedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X